Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

DJI Ronin 4D Flex Extension Unit

Youtube videók

Ár:
407.590 Ft (320.937 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: CP.RN.00000281.01
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

DJI Ronin 4D Flex Extension Unit

A DJI Ronin 4D Flex Extension Unit az Újragondolt Felvételekhez

Ideális választás szóló operátoroknak is, vagy szűk helyeken történő felvételekhez, a DJI Ronin 4D Flex Extension Unit lehetővé teszi a Ronin 4D Zenmuse X9 gimbal kamerájának leválasztását és a felvételi lehetőségeinek kibővítését. A Flex egyik vége a Ronin 4D főtestéhez csatlakozik, míg a másik a X9 kamerához rögzíthető, csökkentve az eszköz súlyát mindössze 1.81 kg-ra. Egy 200 cm hosszú kábel tartja fent a kommunikációt a két egység között, és támogatja az akár 8K videó átvitelét. A Ronin 4D markolatokat könnyedén csatlakoztathatja a Flexhez a mellékelt adapterek segítségével. Még a fő monitor is rögzíthető a Flexhez a coldshoe adapter rögzítési pontján keresztül. Más rögzítési menetek lehetővé teszik hosszabbító rudakra vagy tripodokra történő csatlakoztatást.

Rugalmas konfigurációs kapcsolók

  • A Flex egység és az integrált konfiguráció közötti váltás gyors és nem igényel speciális szerszámokat, egyéb eszközöket a helyszínen.
  • A mellékelt markolat rögzítő adapterek és USB-C adapterkábelek támogatják a Ronin 4D markolatok natív integrációját. Egy coldshoe adapter és kijelző csatlakozó lehetővé teszi a fő monitor csatlakoztatását a Flex egységhez a felvételek beállításához.
  • Az integrált 200cm hosszú kábel nemcsak 8K videót szállítja a Zenmuse-tól a Ronin 4D testéig, hanem kommunikál a Ronin 4D és a Zenmuse kamera között. Vékony és rugalmas kialakítással biztosítja az adatátvitelt anélkül, hogy akadályozná a felvételek elkészítését.

Különböző rögzítési konfigurációk

Hosszabbító rúd vagy kis daru:

A Flex fej alján található 1/4"-20 és 3/8"-16 menetek lehetővé teszik a X9 kamera rögzítését hosszabbító rúdra vagy daru "JIB" karra. Alacsony szögből rögzítheti felvétel alanyának lábait, majd felfelé emelkedhet a kiválasztott felszerelés segítségével, mindezt egyetlen folytonos mozdulattal.

Remote head:

A beépített kábelkommunikációnak köszönhetően a X9 konfigurálható mozifilm minőségű távoli fejként. A Ronin 4D átvitelének és a Ronin kiegészítők ökoszisztémájának használatával a Flex egység segít dinamikus panoráma-, és követőfelvételek készítésében távolról. Ez különösen hasznos, ha szűk helyeken próbáljuk elérni ezeket a mozgásokat.

Ergonomikus tehermegosztás:

Miután a X9 csatlakoztatva van a Flex egységhez, lehetősége van a Ronin 4D súlyelosztásának átcsoportosítására a kamerakezelő vállára vagy akár a derekára. A külön kapható hátizsák vagy mellény használatával a 4D kézi felvételek hosszabb ideig tarthatók és kevésbé fárasztóak.

Kibővített objektívkompatibilitás statikus felvételekhez:

A mellékelt panoráma tengely gyorszárral kibővítheti az X9 kompatibilitását telefotó és cine objektívekkel. Rögzítse a Flexet egy tripodra és integráljon harmadik fél által készített kiegészítőket, például követő fókuszmotorokat, hogy kiterjessze a zoom és az anamorfikus objektívekkel való kompatibilitást.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Hasonló termékek

Rendelhető
2.835.190 Ft
Rendelhető
4.829.790 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Rendelhető
2.835.190 Ft
Rendelhető
4.829.790 Ft

Keresés