Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETPOLITIKA

A MyActionCam Magyarország Kft. már megalakulásakor célul tűzte ki a prémium kategóriájú termékek értékesítését - kiemelten magas szakmai háttérrel, teljeskörű támogatással, folyamatos piackövető fejlődéssel és megújulással.

 

Célunk elérése érdekében:

 

-        Bevezettük, működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015, és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerint kialakított integrált irányítási rendszerünket.

-        A webáruházas értékesítés mellett bemutatótermet üzemeltetünk, ahol magas szaktudással rendelkező személyzet segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

-        Nagyszámú demó eszközparkunk által bérlési lehetőséget biztosítunk minden általunk forgalmazott eszközre, mely mellé igény esetén típus-specifikus oktatást tartunk.

-        Saját szervizközponttal rendelkezünk, mely speciális, teljeskörű garanciális és garancián kívüli ügyintézést végez az általunk forgalmazott teljes termékpaletta tekintetében.

-        Igény esetén ügyfeleinknek pickup and return garanciát nyújtunk, amivel biztosítjuk, hogy a meghibásodott eszköz 1 munkanapon belül eljuthasson a központi szervizünkbe.

-        Általános, valamint típus- és feladatspecifikus oktatásokat szervezünk.

-        A tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályokat és rendeleteket figyelemmel kísérjük, nyilvántartásba vesszük, az abban foglaltak betartására törekszünk, a változásokhoz pedig rugalmasan alkalmazkodunk.

-        Biztosítjuk, hogy a tevékenységeink minden területen megfeleljenek a környezetvédelmi előírásoknak.

-        Meghatározzuk tevékenységünk elvárt minőségi és környezeti paramétereit, majd a kockázatokat és lehetőségeket figyelembe véve meghatározzuk minőség és környezeti céljainkat, ezzel biztosítva folyamatos fejlődésünket.

-        Biztosítjuk a dolgozók folyamatos oktatását, szakmai felkészültségét.

Kiemelten fontosnak tartjuk:

-        A magas vevői elégedettséget. Ennek érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk fenn vásárlóinkkal. A mindennapi online és telefonos kapcsolattartás mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyviteli rendszerünkben lévő CRM felület segítségével az utánkövetésre és a rendszeres célzott tájékoztatásra. Ezen tevékenységünk kiegészítéseként több social media felületet üzemeltetünk.

-        A figyelemfelhívást. Fontosnak tartjuk, hogy a kereskedelmen és a szolgáltatáson túl felhívjuk a figyelmet a felelősségteljes UAV használatra, ezért rendszeresen tartunk ingyenes képzéseket, melyek során a technikai megoldások ismertetése mellett felhívjuk a figyelmet a szakma írott és íratlan szabályainak betartására.

-        A társadalmi szerepvállalást. Az utazás, a média és sport számos területének támogató együttműködése mellett erre egyre szélesebb körben van lehetőségünk.

-        Környezetünk védelmét. Ennek érdekében munkánk során törekszünk a természeti erőforrásokkal való takarékos bánásmódra, és a fenntartható fejlődés elveinek követésére.

 

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és megújulás mellett, hogy ezáltal mindig a legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani.

 

Minőség- és környezetpolitikánk nyilvános, az érdekelt felek számára azt hozzáférhetővé tesszük.

 

Budapest 2024.02.05

Keresés