Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

B2B SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk 2008-as indulása óta vezető szerepet tölt be a mozgó híradás-technikai eszközök forgalmazásában és az ezekkel kapcsolatos garanciális, illetve garancián kívüli javítási és karbantartási szolgáltatások nyújtásában.  DJI pilóta nélküli légijármű rendszer üzemeltetésében, karbantartásában és javításában 8 éves tapasztalattal rendelkezünk. A karbantartási és javítási feladatokat budapesti szervizközpontunkban végezzük el, folyamatainkat az állandó magas minőség megőrzése érdekében ISO 9001:2015 szabvány szerint végezzük el.
Kollegáink közvetlen kapcsolatban állnak a gyártó távolkeleti és európai szervizközpontjával is. A felkészült technikai- és háttércsapat, valamint a szoros gyártói támogatás tette lehetővé, hogy cégünk a magyar piacon egyedüliként megszerezze a katonai légügyi hatóság által kiadott működési engedélyt is a DJI pilóta nélküli légijármű rendszerek javítására, karbantartására, valamint kezelőik képzésére


TANÁCSADÁS

Készséggel segítünk kiválasztani a feladat jellegéhez legmegfelelőbb eszközöket, kiegészítőket és szoftveres megoldásokat. Egy-egy új technológia bevezetése a meglévő folymatokba mindig nehéz feladat, ezért szakembereink, egészen a tervezés megkezdésétől az integrációs folyamat minden lépésénél támogatást nyújtanak. Kollegáink 2008-óta dolgoznak ezen a területen és Partnereinkkel közösen számos sikeres projektet zártak. 

 

 


OKTATÁS

A megfelelő eredmény eléréséhez a szükséges tudás átadásán kívül a jártasság fenntartása is elengedhetetlen.

A Honvédelmi Minisztérium által is tanúsított képzési programjaink tartalmazzák a drónok biztonságos üzemeltetéséhez és kezeléséhez szükséges ismeretek átadását. A képzési program egymásra épülő moduláris rendszerű, az elméleti és gyakorlati tudás megszerzése mellett képzésünk kiegészíthető egyedi, speciális modulokkal is. Képzéseink a legtöbb esetben típus- és feladatspecifikus oktatások, melyet a megvalósítani kívánt feladat és az eszközpark ismeretében Partnereink igényeire szabva egyedilág állítunk össze.

Az állami- és versenyszféra egyedi képzésein túl nagy hangsúlyt fektetünk a felelős drónhasználattal kapcsolatos ismeretek megosztására, melyet ingyenes workshopjainkon sajátíthatnak el az érdeklődők. 
Tapasztalt oktatóink biztosítják a magasszintű szakmai képzést a jövő szakemberi számára - többek között - a Szegedi Tudományi Egyetem szakmérnöki képzésein is. 

 


SZERVIZ

Szervizcsapatunk által nyújtott karbantartási és javítási szolgáltatásaink biztosítják, hogy eszközeik folyamatosan repülésre megfeleő állapotban legyenek, és egy esetleges sérülés után a lehető legrövidebb időt töltsék a földön. Kollegáink folyamatos felkészültségét a gyártói képzések garantálják.

Javító és karbantartó közpntunk rendelkezik hazánkban egyedelülálló módon a gyártóin (DJI) túl a Honvédelmi Minisztérium Állami légügyi Főosztályának a működési engedélyével is.

 

 


 

Keresés