Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI DRÓN- ÉS KAMERASZERVIZ

MyActionCam szerviz

Szolgáltatásunk fő területei DJI multirotoros eszközök, gimbalok és kamerák szakszerviz szolgáltatásának ellátása. DJI professzionális eszközök tervezése, összeszerelése, tesztelése egyedi igények alapján. Garanciális és garancián túli ügyintézésünkben minél rövidebb javítási határidőkre és kifogástalanul elvégzett javításra törekszünk. Weboldalunkon létrehozott terméktámogatási felülettel is segítjük ügyfeleink tájékozódását. 


Szerviztechnikusaink minősítései és oklevelei:


Műszaki segítségnyújtásra Online hibabejelentőt üzemeltetünk ügyfeleink részére."Pick up & Return" – háztól házig garancia, a DJI készülékek garanciális javítása

A DJI termékek garancia időszakon belüli javítása az “háztól-házig garancia“ szolgáltatás keretében történik, mely a fogyasztók számára díjmentes és minden – jótállási jeggyel (garancialevéllel) rendelkező, maximum 5 kg tömegű – termék esetében igénybe vehető.

DJI Agras drónokat kizárólag megtisztított, vegyszermentesített szóróberendezéssel és tartállyal áll módunkban átvenni!

A szolgáltatás keretén belül a garanciális időszakon belül a termékért házhoz megyünk, elszállítjuk, bevizsgáljuk, ha hibás megjavítjuk, majd a javítás után visszavisszük a fogyasztóknak (csak a nálunk vásárolt drónok esetén díjmentes).

Garanciális DJI készülékének gyors javításához:

  1. Kérjük, töltsd ki GLS oldalán található űrlapot: Űrlap megniytása
  2. A készüléket az általad megadott címről fogják felvenni. A készülékhez kérjük, mellékeld a pontos hibaleírást, a számla másolatát és a jótállási jegyet. Amennyiben a javítás a hazai szervizünkben nem végezhető el, így az eszközt továbbítjuk a DJI európai szervizközpontjába.
    Kérjük, a szolgáltatás igénybevételekor ügyelj az alábbiakra:
  3. Olyan telefonszámot adj meg, amelyen a GLS szükség esetén elérhet a felvétel időpontjának és helyének pontosításához. A megadott dátumon kérjük tartózkodj a megadott felvételi címen. A DJI készüléket az útmutatónak megfelelően csomagold be. A futárszolgáltatás csak munkanapokon érhető el. Következő napi felvételhez legkésőbb 16:00 előtt le kell adnod az igényt.
  4. Hogyan csomagold be megfelelően a DJI készüléket?
  5. A csomagolásához az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó megoldás (doboz) használata célszerű. Kiemelten ügyelni kell a gimbal és a kamera védelmére, valamint a dobozban a termék habszivaccsal vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal történő kipárnázására. A FixDirect Kft. és a GLS nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő, a szállítás során keletkezett sérülések miatt.

A termékek bevizsgálása ingyenes, amennyiben a bevizsgálást követő javítási árajánlat alapján megrendelik a javítást. Amennyiben a javítást nem rendelik meg, 1 munkaóra díja (15.000 Ft) fizetendő, bevizsgált termékenként.

Az eszközökben hagyott adathordozókért, illetve az ezeken tárolt adatokért NEM vállalunk felelősséget!


A szervizünk 1 órás munkadíja 15.000 Ft, ami kisebb javításokra általában elegendő szokott lenni. Ha kérdésed lenne, akkor keresd közvetlenül őket: +36 20 318 7624, szerviz@myactioncam.hu

Keresés