Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

Aktuális pályázati lehetőségek:

 

  • VP2-4.1.8-21 - Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása
  • GINOP Plusz-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

A 21. századi precíziós mezőgazdaságban gyorsan adatokhoz jutni, a lehető legnagyobb pontossággal kulcsfontosságú szerepet tölt be. Nagyon nagy segítséget jelent kritikus döntések meghozásában. Ehhez segít hozzá a drónnal történő munkavégzés. Legyen az felmérésre, vagy permetezésre alkalmas megoldás, a Myactioncam kínálatában minden eszközt megtalálhatsz. 

Rajtunk keresztül beszerezhetők az eszközök is, sőt, ha nincs konkrét elképzelésed, hogy számodra milyen megoldás lenne a legjobb, keress minket bátran elérhetőségeinken: Kapcsolat

 

A Myactioncam márka már sokak számára ismert, a drónpiacon már a kezdetek óta jelen vagyunk. Szakértelmünk, szervizhátterünk, oktatásaink és ügyfélközpontú gondolkodásunk eddig minden érdeklődönknek talált megoldást.

Szervezetünk tagja a Magyarországi Drón Koalíciónak is, aminek segítségével a pozitív, előre mutató változásokkal szeretnénk elősegíteni minden drónt üzemeltető vállalkozás működését.

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, ha többségére IGEN a válaszod, akkor ne habozz, és keress fel minket!

  • Szeretnéd modernizálni az eszközparkodat? 
  • Drónokkal bővítenéd szolgáltatásaid? 
  • Gyorsítanád, automatizálnád vagy hatékonyabbá tennéd a munkavégzésed?

Miben tudunk segíteni?

A precíziós gazdálkodásra történő átállás bármilyen vállalkozás számára több lépésből elindítható folyamat. Ennek legfontosabb eleme, hogy felmérjük pontosan milyen megoldásra van szükséged, és mivel tudnánk a leghatékonyabb változást elősegíteni. Ehhez nincs másra szükséged, minthogy kérsz tőlünk egy előzetes, teljesen díjmentes konzultációt.

A precíziós gazdálkodáshoz és a rendszeres adatgyűjtéshez, adattároláshoz és elemzéshez szorosan kapcsolódó infokommunikációs eszközök beszerzése: táblagép, laptop, asztali számítógép, a mezőgazdaság digitális átállásához szükséges döntéstámogató eszközök (pl.: automatizált növényvédelmi előrejelző rendszer és agrometeorológiai szenzorok és állomások kiépítése, egyéb szenzorok, drónok) beszerzése.

Az eszközbeszerzésen kívül tudunk segíteni a drónok működtetésének elsajátításában, adott esetben gyakorlati oktatásában, amit induláskor a legtöbb vállalkozásnak erősen szoktunk javasolni.

Ezen felül segítünk eligazodni a pályázatok útvesztőjében, igény szerint pályázatírási szolgáltatást is tudunk biztosítani a fenti felhívásokra.

 

Keress minket a következő elérhetőségeken támogatásért, tanácsadásért:

 

Keresés