Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

IPARI MEGOLDÁSOK

MEZŐGAZDASÁG - DJI precíziós mezőgazdasági eszközök

növényvédelem, öntözéstervezés, vetésvizsgálat, permetezés

Speciális, mezőgazdasági feladatokra tervezett drónok és kiegészítők alkalmazásával a gazdálkodók képessé válnak a növények fejlődésének méretarányos értékelésére. Létrehozhatók olyan, akár multispektrális kamerával készült növényzeti térképek is, amelyek segítenek a termények jobb kezelésében, öntözési és tápanyag kijuttatási stratégia megtervezésében, esetleges betegségek, elváltozások korai feltárásában, illetve a vad- és belvízkárok dokumentálásában.

 

 

KÖZMŰHÁLÓZAT

utak, hidak, vasútvonalak tervezése és időszakos állapotfelmérése geodéziai, bányászati kutatásokra

A DJI platformok által rögzített légifelvételekből egyedi szoftver segítségével centiméter pontos 2D ortomozaik ábrák és térképek készíthetők, valamint 3D virtuális modellek hozhatók létre. Ilyen minőségű precíziós, GPS alapú földrajzi feltérképezés korábban csak repülőgépekkel volt elérhető. A földi ellenőrzési pontokkal (GCP) végzett gyors felmérés lehetővé teszi <1 cm pontosságú adatgyűjtést, amely bányászati célokra is hasznosítható.

 

ENERGIAIPAR

nap-, szél-, és nukleáris erőművek, távvezetékek felügyelete

Drónok gyors, hatékony, biztonságos ellenőrzések végrehajtására képesek, akár távolabbi, nagy kiterjedésű objektumok esetén is. A különleges hőkamerával szerelt drón segítheti naperőművek felügyeletét, mivel az egyes napcelláknál észlelt hőmérsékleti rendellenességek egyértelműen kimutathatók termikus képeken.

Szélturbinák, távvezetékek, valamint nukleáris létesítmények esetén a drónok megkönnyítik az időszakos átvizsgálásokat, miközben a szakszemélyzet biztonságos távolságból tervezheti, irányíthatja a szükséges karbantartást.

 

RENDVÉDELEM, POLGÁRI VÉDELEM

élet- és vagyonvédelem jobb helyzetfelismeréssel

Katasztrófa- valamint rendvédelmi feladatok ellátására, objektumok védelemére egyaránt használhatók különleges drónok. Vészhelyzetben a drónok segítenek a túlélők gyors felkutatásában. A parancsnok a friss légifelvételeket folyamatosan értékelve irányíthatja a műveleteket, ezáltal az egységek gyorsabban reagálhatnak a kialakuló eseményekre és biztonságosabban háríthatják el veszélyeket.

 

 

MÉDIA ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

hírek, események és történetmesélés új perspektívából

Korábban a költséges légi hírfelvétel készítése csak a nagyobb TV csatornák privilégiuma volt.Ma egy újságíró akár a hátizsákjában vihet magával egy drónt és készíthet kiváló minőségű tudósításokat. A DJI Osmo használatával pedig akár mozgás közben is, közvetlen közelről tájékoztathatja nézőknek a történtekről, miközben megőrzi a tökéletes képminőséget. Professzionális filmfelvételek készítéséhez kiválóan alkalmazhatók a Ronin stabilzátorok, amelyek a legtöbb kamerával kompatibilisek.

 

 

ÉPÍTŐIPAR ÉS INGATLANKEZELÉS

tervezés - kivitelezés - értékesítés - ingatlankezelés

A drónok kínálta lehetőségek egyaránt hasznosíthatók már tervezéskor, a helyszín kiválasztása, felmérése során és az építés egyes fázisainak dokumentálására, a BIM projektmenedzserek munkájának támogatására. Valamint tökéletesen hasznosíthatók az ingatlanok értékesítését elősegítő marketing célokra, majd az épület üzemeltetése során az épületfelügyeleti feladatok ellátásakor.

 


Keresés