Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Power 1000

Ár:
438.700 Ft (345.433 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: CP.DY.00000054.01
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

DJI Power 1000

DJI Power 1000
Töltsd fel a világod

Főbb terméktulajdonságok:

 • 2400W Max kimeneti teljesítmény [1]
 • Kielégíti több mint 99%-ának a gyakori háztartási készülékek teljesítményigényét [2]
 • Teljesen feltöltve 70 perc alatt [3]
 • 80%-ra feltöltve mindössze 50 perc alatt [3]
 • Támogatja a napelemes töltést
 • Ultra-csendes működés
 • Kettős PD 3.1 USB-C kimeneti portok (max. 140W) [4]
 • Akár 5 év garancia
 • Átfogó biztonság
 • LFP cella, körülbelül 10 év szolgálati idővel
 • Gyors tölti a DJI drónokat [5]
 • DJI Power SDC szupergyors töltés

1024Wh Kapacitás Töltőképesség

Kemping és Úti Kirándulások Tartalomkészítés Barkácsolás Otthoni Tartalék Akkumulátor
Mobiltelefon Digitális Kamera Elektromos kalapács Wi-Fi Router
Kb. 57-szer Kb. 59-szer Kb. 1.2 óra Kb. 76.8 óra
Kemping Lámpa Laptop Elektromos Láncfűrész Hűtőszekrény
Kb. 32-szer Kb. 9-szer Kb. 29 perc Kb. 45 óra
Kávéfőző Drón Elektromos Fűrész Lámpa
Kb. 55 perc Kb. 12-szer Kb. 40 perc Kb. 92 óra
Projektor Fényképezési Világítóeszköz   Rizsfőző
Kb. 9.2 óra Kb. 1.2 óra   Kb. 1.2 óra
Autó Hűtőszekrény Hangszóró   Gyümölcsprés
Kb. 19 óra Kb. 64-szer   Kb. 3.6 óra
Elektromos Ventilátor     Mikrohullámú Sütő
Kb. 9 óra     Kb. 1.3 óra

A méréseket 25° C (77° F) laboratóriumi körülmények között végezték, a DJI Power 1000-t használva bizonyos márkájú termékek töltésére. Az adatok csak tájékoztató jellegűek. A tényleges felhasználói élmény eltérhet.

Gyors töltés DJI drónokhoz
Az elkülönülten megvásárolható töltőkábelek segítségével gyorsan tölthetők kiemelt DJI drón akkumulátorok a DJI Power SDC szupergyors töltés funkcióval, [5] és kb. 30 percen belül a levegőbe emelkedhetsz. Három drón akkumulátorral és egy DJI hordozható áramforrással egész nap gondtalan repülést és alkotást élvezhetsz.

Modell Töltési idő Akkumulátor szint 
Mavic 3 Sorozat Intelligens Akkumulátor Kb. 32 perc 10%-ról 95%-ra
DJI Air 3 Intelligens Akkumulátor Kb. 30 perc 10%-ról 95%-ra
Inspire 3 TB51 Intelligens Akkumulátor Kb. 28 perc 10%-ról 95%-ra
M30 TB30 Intelligens Akkumulátor Kb. 32 perc 10%-ról 95%-ra

A fent említett töltési idő adatok kontrollált tesztkörnyezetben lettek mérve és csak tájékoztató jellegűek.

Többféle újratöltési opció
A DJI Power 1000 háromféleképpen tölthető: hálózati áram, napelemes energia és autós töltés. Legyen szó beltéri vagy útközbeni használatról, rugalmasan választhatsz az újratöltési módszerek közül.

Hálózati Áram
Gyors és egyszerű csatlakoztatni, feltölteni és indulni. Amikor hálózati áramhoz van csatlakoztatva, a DJI Power 1000 támogatja a 1200W Gyors Újratöltési Módot és a 600W Normál Újratöltési Módot is, a leggyorsabb újratöltési idő 100%-os akkumulátor esetén 70 perc. 80%-ig is tölthető mindössze 50 perc alatt. [3]

Napelemes Energia
A DJI Power 1000 csatlakoztatható napelemes panelekhez a DJI Power Napelemes Panel Adapter Modulon (MPPT) vagy a DJI Power Autós Áramkimeneten keresztül az SDC Áramkábelre, [8] és környezetbarát napelemes energiával újratölthető. Az MPPT (Maximum Power Point Tracking – Maximum Teljesítmény Pont Követés) egy intelligens algoritmus, ami valós idejű monitorozást támogat a csatlakoztatott napelemes panelek által generált feszültségről. A legmagasabb feszültség és áramértékek (V-I) nyomon követésével és fenntartásával az algoritmus lehetővé teszi a napelemes panelek számára, hogy optimalizált és hatékony módon töltsék újra a DJI Power 1000-et.

 • A DJI által hitelesített Zignes márka napelemes paneleit ajánlják. A DJI Power 1000 támogatja a max. 800 W napelemes bemeneti teljesítményt, és körülbelül 1.35 és 2.8 óra alatt teljesen feltölthető napelemes energiával. [9]

Autós Töltés
Könnyen szuper töltéssel gazdagíthatod az utazásokat. A DJI Power Autós Áramkimenettel az SDC Áramkábelre (12V/24V) teljesen újratölthető a DJI Power 1000 autós töltővel.

Átfogó Biztonság, Ultra-csendes Működés

Biztonsági Tervezés
Biztonságos és Védett, Belülről és Kívülről
A biztonság mindig az első. A váz szerkezetétől és a cella kémiai összetevőitől kezdve a rendszerszoftverig, a DJI Power 1000 jellemzi az átfogó biztonsági tervezés. 26 termékteszt tanúsítványt szerzett a svájci harmadik fél által végzett SGS tesztelési hatóságtól, így gondtalan elektromos használatot biztosít.

Intelligens Akkumulátor Menedzsment Rendszer (BMS) Amikor az elektromos energiahasználat biztonsági küszöbértékét túllépi, a tápellátás és újratöltés védőmechanizmusa automatikusan aktiválódik. És amint az elektromosellátás visszatér a normális állapotba, a DJI Power 1000 folytatja a működést.

LFP Cellák Az LFP cellák biztonságosak és tartósak, 4000 ciklust érhetnek el, [10] ezáltal körülbelül 10 év élettartamot biztosítva, még gyakori használat mellett is. [11]

SGS Svájci Hatóság Tanúsítása A DJI Power 1000 átfogó biztonsági tervezése révén megszerezte a SGS Svájc minősített hordozható áramforrás tanúsítványát, valamint 26 termékteszt-tanúsítványt kapott, beleértve 2 termékteszt-ellenőrzést, 4 mechanikai teljesítménytesztet, 9 elektromos teljesítménytesztet, 3 környezeti ellenállási tesztet, 5 zajszint-tesztet, és 3 intelligens és hatékony egyenáramú áramellátási és újratöltési tesztet.

Biztonságos és Megbízható Áramhasználat

 • 11 hőmérséklet-érzékelő folyamatosan figyeli a hőeloszlást, és az áramforrás akár 40° C (104° F) hőmérsékleten is normálisan működhet. [12] N/A
 • Áramkimaradás Védelem: Tíz biztosíték található az áramforrásban, biztosítva a körvédelmet minden modul számára. Ha áramkör anomália lép fel, a DJI Power 1000 gyorsan és biztonságosan reagál. N/A
 • Magas Szilárdságú Szerkezet: Az áramforrás lángálló anyagból készült és elbír akár 100 kg (220 font) súlyt, [12] tovább növelve a megbízható védelmet. Ábrázolás + kiemelt szerkezet

UPS Mód, Zökkenőmentes Áramellátási Folytonosság Ha egy elektromos készülék a DJI Power 1000-hez csatlakozik (AC kimeneten keresztül) és mindkettő hálózati áramot kap, a DJI Power 1000 alapértelmezetten UPS (szünetmentes tápegység) módba vált. Hirtelen áramkimaradás esetén a DJI Power 1000 képes 0,02 másodpercen belül áramot szolgáltatni a csatlakoztatott készülék(ek) számára, [12] biztosítva a folyamatos működést.

Ultra-csendes Működés A DJI Power 1000 zajszintje újratöltés közben alacsony, mindössze 23 dB, [13] ami alacsonyabb, mint a legtöbb háztartási hűtőszekrény zajszintje, így csendes környezetben sem zavarja a zaj.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés