Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Modify

Youtube videók

Gyártó: DJI
Cikkszám: DJIMOD
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

DJI Modify

Shaping the World

A DJI bejelentette az első intelligens 3D modellszerkesztő szoftverét, a DJI Modify-t. Ez egy letisztult és intuitív felülettel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a modellszerkesztés hatékony elvégzését.

Egy DJI vállalati drónnal és a DJI Terra szoftverrel párosítva egy átfogó megoldást alkot a légi felmérés, modellezés és modellszerkesztés terén. Lehetővé téve ezeknek a modelleknek egyszerű megosztását az operatív igények kielégítése érdekében.

Optimalizált felület és továbbfejlesztett Interakciós lehetőségek

A DJI Modify letisztult felülete elősegíti a intuitívabb interakciót. Gyorsan kezdjen el dolgozni, anélkül, hogy hosszú időt kellene befektetnie a szoftverrel való megismerkedéshez. Az intuitív vezérlők és gyakorlatias, könnyen használható szerkesztőeszközök csökkentik a kézi erőfeszítést, leegyszerűsítve a modellszerkesztés folyamatát.

DJI Terra és DJI Modify zökkenőmentes munkafolyamat

Egy DJI Terra 3D modellezési projekt során egyszerűen indíthatod a DJI Modify-t egy kattintással a modellszerkesztés érdekében, egy hatékony munkafolyamat és egy teljes körű megoldás érdekében a modellezéstől a modellszerkesztésig. A DJI Terra-ban kapcsold be a DJI Modify kapcsolót, és a modellszerkesztéshez szükséges fájlok automatikusan létre lesznek hozva, beleértve az előre azonosított objektumokat és a modell előfeldolgozását, így hatékonyan elvégezheted a modellszerkesztést.

Az egyszerűsített felület és a könnyű kezelhetőség

A DJI Modify letisztult felülete elősegíti a intuitívabb interakciót. Kezdd el gyorsan anélkül, hogy hosszú időt kellene befektetned a szoftverrel való megismerkedéshez. Az intuitív vezérlők és a praktikus, könnyen használható szerkesztőeszközök csökkentik a manuális erőfeszítéseket, egyszerűsítve ezzel a modellek szerkesztési folyamatát.

Hatékony munkafolyamat

Nincs szükség bonyolult beállításokra, a DJI Modify gyorsan importálja és exportálja a modellefájlokat, valamint végrehajtja a folyamatos szerkesztési műveleteket, például automatikus textúrjavítást és járművek tömeges lapítását, jelentősen csökkentve a modellezési terhelést. Az intelligens és sima integráció a munkafolyamat különböző szakaszaiban gyors és gondtalan feladatvégzést tesz lehetővé.

Magas és alacsony minőségű modellek egy felületen

A simább modellmegjelenítési technológiának köszönhetően a DJI Modify támogatja a magas- és alacsony minőségű modellek megtekintését és szerkesztését egyetlen felületen. Az elvégzett változások azonnal szinkronizálódnak mindkét modell között, és azonnal előnézetben megtekinthetők, így könnyedén kezelheted a modellszerkesztési problémákat különböző helyzetekben.

Hatékony 3D modell javítás - lebegő részek eltávolítása

Több Kiválasztási Módszer

A DJI Modify nemcsak egérkeret segítségével teszi lehetővé a lebegő alkatrészek nagy tömegének kiválasztását vagy kattintással az egyes alkatrészek kiválasztását (minden egyes kiválasztás helyettesíti az előzőt), hanem támogatja a csoportos kiválasztás eredményeit az "Hozzáadás a Kiválasztáshoz" és a "Kiválasztásból Kivonás" funkciókkal is. Ezek lehetővé teszik a lebegő alkatrészek pontos kiválasztását anélkül, hogy ismételten betöltenéd a magas minőségű modelleket vagy manuálisan kiválasztanád azokat.

Egy kattintásos eltávolítás

A lebegő alkatrészek kiválasztása után könnyedén eltávolíthatod azokat az "Eltávolítás a Lebegő Alkatrészek" gombbal az interfészen vagy a billentyűzeted "Törlés" vagy "Vissza" billentyűjével, ami kényelmes és gyors eltávolítást tesz lehetővé. A eltávolítás után gyorsan előnézheted a modellt is.

Lapítás

Több kiválasztási módszer
Támogatja a keret segítségével való sokszoros kijelölést egy területre (az előző kijelölést helyettesítve) vagy csoportos kijelölési eredményeket az "Hozzáadás a Kiválasztáshoz" és a "Kiválasztásból Kivonás" funkciókkal a szükséges szabálytalan területek kiválasztásához.

Jármű lapítás és textúra javítás
A panelben található Jármű gombra kattintva a DJI Modify azonosítja és azonnal kiválasztja a jelenlegi nézetben látható járműveket. A menüben található Lapítás gombra kattintva az összes járműhálót lapítja. A DJI Modify ezután automatikusan simává teszi a lapított területek textúráit, biztosítva, hogy a javítás szakadásmentes és esztétikus legyen.

Egy kattintásos lapítás
Legyen szó egyetlen terület kiválasztásáról vagy több kijelölési eredmény csoportosításáról, nem kell bajlódni a paraméterek beállításával - kattints a Lapítás gombra az azonnali lapításhoz az összes kiválasztott hálón, gyorsan kezelve a felületeken előforduló kiemelkedéseket, például járművek vagy gyalogosok esetében.

Textúra javítás

Polygon Kiválasztás
A DJI Modify támogatja a textúrák javítását egy sokszög alakú kijelölésen belül, egyszerűvé téve a modell szabálytalan területeinek finomítását.

Törlés
A Törlés kiválasztása lehetővé teszi a DJI Modify számára, hogy a kijelölt területet gyorsan és hitelesen javítsa a környező mintázatokkal való egyeztetéssel, biztosítva a gyors és valósághű textúra javítást.

Klónozás
A Klónozás választása azt jelenti, hogy a javító eszközt használva kiválasztasz egy mintát egy adott területen belül, majd odébb húzhatod azt a javításra szoruló területre. A DJI Modify zökkenőmentesen összeolvassa a minta széleit a környező régióval, egy simán javított hatást nyújtva.

Folt kitöltése

Folt kontúr érzékelés
A DJI Modify automatikusan és pontosan azonosítja a modelben lévő lyukakat, körvonalazza és kiemeli a kontúrokat, kiküszöbölve ezzel a manuális munkára való szükségességet.

Frame/Click kiválasztás
A lyuk kijavításához gyorsan és pontosan használhatod az egeret a lyuk kerete kattintására vagy bekeretezésére.

Egyedi kiválasztás
Egyedi kiválasztást is alkalmazhatsz a lyuk kontúrjának kiválasztásához, így rugalmasabban javíthatod azt az igényeid szerint.

Egy kattintásos kitöltés
A DJI Modify támogatja a kiválasztott lyukak egy kattintással történő javítását, automatikusan kitöltve a lyuk textúráit kiválóan összekeveredő eredménnyel. Ez lehetővé teszi az efikás és precíz szerkesztést még a modelben nehezen azonosítható, bonyolult lyukak esetében is.

Vízfelület javítása

Egyedi Tartomány
Létrehozhatsz és beállíthatsz egy vízfelületet a modellen, finomhangolva a tartományt, magasságot, formát és pozíciót a modellhez való jobb illeszkedés érdekében.

Gyors generálás
Amíg rajzolod a vízfelületet, a DJI Modify intelligensen kitölti azt vagy textúramintákkal, vagy egy választott egyedi színnel, gyorsan generálva egy sima vízfelületet valós időben a vízi jelenetek javításának optimalizálása érdekében.

Felhőmegosztás [3], Gyors bemutatás

A DJI Modify gyorsan rendereli és exportálja a modelleket számos formátumban, például ply, obj és b3dm, melyek kompatibilisek a DJI Terra-val és harmadik fél által fejlesztett szoftverekkel. A feldolgozott modelleket gyorsan meg lehet osztani a felhőben, így mások azokat online megtekinthetik a weben vagy mobil eszközökön megosztott linkeken keresztül, anélkül, hogy telepíteniük kellene bármilyen szoftvert.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés