Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Air 3 (DJI RC-N2)

Youtube videók

Ár:
484.690 Ft (381.646 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: CP.MA.00000691.04
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

DJI Air 3 (DJI RC-N2)

A drón C1 minősítéssel rendelkezik.

 • Dupla kamera rendszer 24 és 70mm
 • 4k@60fps HDR videó és 48 Mpx fotók
 • 46 perc repülési idő
 • Activetrack 5.0
 • Akadályelkerülő rendszer
 • O4 HD videóátvitel

Széles látószög és 3x közepes teleobjektív. Történetet mesélő témák.

46 perc maximális repülési idő,

Omnidirekcionális akadályérzékelés, teljes körű védelem.

Új O4 HD videóátvitel, nagyobb stabilitással.

Két kamerás 48 MP-es fényképek, kiváló részletességgel.

 

Kettős kamerarendszer

Az Air 3 büszkélkedhet az Air sorozat első kettős kamerarendszerével, amely egy 1/1,3 hüvelykes CMOS széles látószögű kamerát és egy 1/1,3 hüvelykes CMOS 3x közepes teleobjektívet foglal magában egy elegáns és kompakt testben. A két kamera ugyanazon érzékelőmérettel rendelkezik, de különböző fókusztávolságokkal, így állandó képminőséget és több dinamikus képkészítési lehetőséget biztosítanak.

Széles látószögű kamera

 • 2,4 μm-es pixelemméret
 • 24 mm
 • f/1,7 rekesznyílás

3x közepes teleobjektív kamera

 • 2,4 μm-es pixelemméret
 • 70 mm
 • f/2,8 rekesznyílás

Egymást kiegészítő kamera teljesítmény.

A széles látószögű kamerával a lenyűgöző tájakat teljes egészében lehet rögzíteni.

A 3x közepes teleobjektív kamera pedig veszteségmentes 3x optikai zoomot ér el a térbeli tömörítéshez, amely egyedi perspektívát nyújt bármelyik téma esetén.

Ikonikus minden szögből nézve.

Használd a széles látószögű kamera tágas látószögét, hogy többet rögzíts a tájról. Váltáskor a 3x közepes teleobjektívre állítsd be a témát, hogy merész fókuszpontként keretezhesd.

Két kamerás 48 MP-es fényképek

Mindkét kamera képes valósághű részletekkel teli 48 MP-es fényképek készítésére, amelyek gyönyörűen néznek ki, és lehetővé teszik a zökkenőmentes vágást a szerkesztés során azoknak, akiknek szükségük van rá.

Két kamerás 4K/60fps HDR videók

Az Air 3 két 1/1,3 hüvelykes CMOS érzékelője támogatja a kettős natív ISO-t, így közvetlenül 4K/60fps HDR videókat lehet rögzíteni vágás nélkül. Ez azt jelenti, hogy a két kamera felvételéből származó anyag gazdag színekkel és természetes világítási átmenetekkel rendelkezik, ami lélegzetelállító és nagyon pontos eredményeket eredményez.

Maximális videó specifikáció:

 • 4K/100fps
 • HDR videó
 • Akár 4K/60fps
 • Szín módok:
 • 10 bites D-Log M 10 bites HLG

Mindkét kamera támogatja a 10-bites D-Log M és a 10-bites HLG szín módokat. A 10-bites D-Log M mód segít megtartani a kiemelési és árnyék részleteket, így növeli a szerkesztésbeli rugalmasságot. A 10-bites HLG mód pedig magasabb dinamikatartományt mutat be, kiváló képminőséget ér el anélkül, hogy szükség lenne színek utólagos korrekciójára.

Repülj magabiztosan, repülj biztonságban

Meghosszabbított repülés, innovatív töltés Az Air 3 akár 46 perc repülési időt kínál, [1] ami 48%-kal több [5] az előző generációhoz képest. Ez rengeteg időt biztosít a felfedezésre, a kompozíció beállítására és a kívánt felvételek elkészítésére egyetlen repülés alatt.

Az új akkumulátortöltő központ innovatív energiatranszfer funkciót támogat. Egyszerűen nyomd meg és tartsd lenyomva a funkciógombot a maradék töltési energia átviteléhez több akkumulátorról a legmagasabb töltési energiával rendelkező akkumulátorra, így teljesen feltöltött akkumulátorral rendelkezhetsz olyan helyzetekben, amikor korlátozottak a töltési lehetőségek.

 • 48%-os javulás az előző generációhoz képest
 • 46 perc maximális repülési idő

Mindenirányú akadályérzékelés

Az omnidirekcionális érzékelőrendszer lehetővé teszi a környezeti tudatosság teljes körű kihasználását, így az Air 3 képes akadályok észlelésére minden irányban. Ha akadályokat érzékel, az Air 3 a APAS 5.0 rendszer segítségével simábban elkerüli azokat, így biztonságosabb repülési élményt nyújt. Akár a kezdők is magabiztosan repülhetnek és kreatív ötleteiket valósíthatják meg fokozott biztonsággal.

O4 videóátvitel

A következő generációs O4 videóátviteli rendszer jelentősen továbbfejlesztett átviteli teljesítményt nyújt az Air 3-nak. 20 km-es maximális hatótávot biztosít [8] megnövelt stabilitással és 1080p/60fps maximális minőségű élő adást, amely különösen zavartalan megtekintést és üzemeltetést biztosít.

Videóátviteli távolság

HD képminőség

20 km

1080p/60fps

Fejlett hazatérés (RTH)

Az okos hazatérés során az Air 3 automatikusan megtervezi az optimális repülési útvonalat a Fejlett hazatéréshez, [9] miközben fenntartja a mindenirányú akadályérzékelést, [2] hogy gyorsan és biztonságosan visszatérjen a kiindulási helyére.

Intelligens funkciók a művészi repüléshez

Erőfeszítés nélküli csúcstechnológia

FocusTrack

A FocusTrack könnyedén a kép közepén tartja Önt vagy témáját. A 3x közepes telekamera a térbeli kompresszió egyedi értelmezését teszi lehetővé a téma kiemeléséhez. Ez a korszerűsített nyomkövetési képesség a mindenirányú akadályérzékeléssel kombinálva intelligens, jól megtervezett felvételek készítését teszi lehetővé ahol és amikor csak szükség van rá.

Spotlight 2.0

ActiveTrack 5.0

Point of Interest 3.0

QuickShots

A QuickShots olyan kreatív kameramozgási opciókat tesz lehetővé az Air 3 számára, mint Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang és Asteroid. [10]

2.7K vertikális felvétel

Az Air 3 támogatja a 2.7K vertikális felvételt mindkét kamerával, fantasztikusan dinamikus kinézetet adva a vertikális felvételeknek tájképek vagy más témák rögzítésekor. A 2.7K vertikális felvételek közvetlenül a 4:3 CMOS-ból olyan klipeket eredményeznek, melyek okostelefonos megtekintésre optimalizáltak, és készen állnak a közösségi médiában való megosztásra utólagos szerkesztés nélkül.

Nagylátószögű kamera

 

3x közepes telekamera

MasterShots

A MasterShots lehetővé teszi, hogy az Air 3 automatikusan különféle kameramozgásokat hajtson végre, használható különféle klipek létrehozására és azok szerkesztésére zenével, vágással és effektusokkal filmszerű felvételek gyors és egyszerű létrehozása érdekében.

Több funkció, bővített kreativitás

Éjszakai mód

Hyperlapse

Lassított felvétel

SmartPhoto 3.0

QuickTransfer

A fejlesztett zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően az Air 3 képes akár 4K/30fps-ig zajmentes felvételeket készíteni gyenge fényviszonyok mellett vagy éjszaka.

Válasszon négy opció közül, melyek “Free”, “Circle”, “Course Lock” és “Waypoint”, és rögzítsen horizontálisan akár 4K, vertikálisan akár 2.7K timelapse felvételeket.

Válassza a 4K/100fps-t [4] vagy az 1080p/100fps-t, [4] hogy közvetlenül 4x lassítású videót rögzítsen.

Az egyes felvétel módban az Air 3 alapbeállításként használja a SmartPhoto 3.0-t, amely automatikusan választ a HDR, a hiperfény és a tájfelismerés között a körülményektől függően, a jobb képalkotási eredmények érdekében. HDR DNG formátumban [11] a kamera nagyobb dinamikus tartományt tud felvenni beépített kontraszterősítéssel. A képfájl JPG szintű minőséget érhet el utólagos szerkesztőprogrammal, megkönnyítve az utómunkát.

Töltse le gyorsan a fotókat és videókat a repülőről okostelefonjára vezetéknélküli kapcsolaton keresztül, időt és erőfeszítést spórolva.

LightCut applikáció

Csatlakoztassa az Air 3-t vezetéknélkül az okostelefonjához a LightCut applikációval olyan bővített kreatív lehetőségekért, mint például a One-Tap Edit (egyérintéses szerkesztés). Nem szükséges letölteni a teljes felvételt a használatához, ami segít tárhelyet spórolni a mobilkészülékén.

Egyérintéses szerkesztés (One-Tap Edit)

Tilt-shift effektek

Intelligensen kiválasztja a klipeket a beállítás és a repülési útvonal alapján, és automatikusan összekapcsolja az optimális sablonbeállításokkal és hangeffektekkel, hogy gyorsan és erőfeszítés nélkül filmszerű videót hozzon létre.

Élvezze a tilt-shift effekteket egyetlen érintéssel. Alkalmazza ezt a funkciót a 3x közepes telekamerával készített felvételekre a még lenyűgözőbb eredményekért.

Hiper-színvonalú felvételek

Waypoint

Most először elérhető a Waypoint funkció az Air szériához. Tervezze meg előre az Air 3 repülési útvonalát és filmezési műveleteit, valósítson meg bonyolult kameramozgásokat, és készítsen elsőre is lenyűgöző felvételeket. El is mentheti a repülési útvonalakat, hogy megismételhesse pontosan ugyanazokat a mozgásokat egy későbbi alkalommal, ezzel lehetőséget teremtve hosszantartó timelapse felvételekhez, melyek megörökítik a nappal és éjszaka vagy az évszakok közötti átmenetet.

Kiegészítők és szolgáltatások

DJI RC 2

Ez a távirányító beépített 5,5 collos FHD kijelzővel rendelkezik, és nagyteljesítményű processzort használ, valamint az új O4 videóátviteli rendszert a zavartalan és kényelmes repülés érdekében.

DJI RC-N2 távirányító

Az RC-N2 távirányító a következő generációs O4 videóátviteli technológiát alkalmazza megnövelt teljesítménnyel.

DJI Air 3 akkumulátor töltő hub

Az akkumulátor töltő hub képes sorozatban három akkumulátor gyorstöltésére, akárcsak távirányítók, okostelefonok és más eszközök töltésére. Képes továbbá az alacsony töltöttségű akkumulátorok energiáját áttölteni a legmagasabb töltöttségű akkumulátorba, [6] lehetőséget nyújtva az extra repülésre olyan helyeken, ahol a töltési lehetőségek korlátozottak.

DJI Air 3 intelligens repülési akkumulátor

Akár 46 perc repülési időt biztosít az Air 3-nak, [1] több kreativitást és felfedezési lehetőséget nyújtva ezzel egyetlen repülés alatt.

DJI Air 3 ND szűrő szett [12]

Ez a szett ND8/16/32/64 szűrőket tartalmaz, lehetővé téve jobb minőségű felvételek készítését lassabb zársebesség mellett.

DJI 100W USB-C adapter [12]

Az adapter képes az akkumulátor és a távirányító egyidejű gyorstöltésére vagy mobileszközök töltésére USB-C porton keresztül.

DJI 65W autós töltő [12]

A könnyű súlyú és hordozható autóstöltő univerzális portot használ. Tölthet akkumulátort, távirányítót, okostelefont, laptopot és más eszközöket.

DJI Care Refresh [12]

Elérhető cseretermékek, DJI Care Express, elvesztés elleni biztosítás, ingyenes szállítás, exkluzív műszaki támogatás és egyebek.

Melyik kamera drón a legmegfelelőbb Önnek?

DJI Air 3

DJI Air 2S

DJI Mavic 3 Pro

720 g

595 g

Mavic 3 Pro: 958 g

Mavic 3 Pro Cine: 963 g

1/1.3 col CMOS nagylátószögű kamera

1/1.3 col CMOS közepes telekamera

1 col CMOS nagylátószögű kamera

4/3 CMOS Hasselblad kamera
1/1.3 col CMOS közepes telekamera

½ col CMOS telekamera

Nagylátószögű-/közepes telekamera:

4K/60fps HDR

4K/100fps

 

5.4K/30fps

1080p/120fps

Hasselblad kamera:

5.1K/50fps

DCI 4K/120fps


Közepes tele-/telekamera: 4K/60fps

46 perc maximális repülési idő

31 perc maximális repülési idő

43 perc maximális repülési idő

DJI O4: Akár 20 km

1080p/60fps élő adás

 

21m/s max. horizontális sebesség

10m/s max. emelkedési sebesség

10m/s max. ereszkedési sebesség

6000m max. felszállási magasság

DJI O3: Akár 12 km

1080p/30fps élő adás

 

19m/s max. horizontális sebesség

6m/s max. emelkedési sebesség

6m/s max. ereszkedési sebesség

5000m max. felszállási magasság

DJI O3+: Akár 15 km

1080p/60fps élő adás
 

21m/s max. horizontális sebesség

8m/s max. emelkedési sebesség

6m/s max. ereszkedési sebesség

6000m max. felszállási magasság

 

* Kérjük, repülés előtt ellenőrizze és szigorúan tartsa be a helyi törvényeket és szabályozásokat.

** Minden adat kontrollált környezetben használt DJI Air 3 modellen lett tesztelve. A tényleges tapasztalat eltérő lehet a környezettől, használattól és a firmware verziótól függően.
*** Minden, ezen az oldalon található videó és kép a vonatkozó helyi jogszabályok és szabályozások szigorú betartásával készült.
**** Használat előtt a DJI Air 3-t aktiválni kell a DJI Fly appon keresztül.

***** A DJI Air 3 az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynökségének (EASA) C1-es tanúsítványával rendelkezik.

1. 28,8 km/h állandó sebeséggel repülő DJI Air 3-on mérve szélcsendes környezetben, tengerszinten, kikapcsolt APAS és AirSense mellett, 1080p/24fps kameraparaméterekkel, kikapcsolt videó móddal és 100%-tól 0%-os akkumulátor szintig. Az adat csak referenciaként szolgál. Mindig figyeljen az app által küldött figyelmeztetésekre repülés közben.

2. NE használja a repülőgépet zord időjárási körülmények között, így erős, 12 m/s feletti szél,  havazás, eső, köd, zápor vagy villámlás esetén. NE repüljön a repülőgéppel 6.000 m (19.685 láb) vagy annál magasabb tengerszint feletti magasságba. NE repüljön a repülőgéppel olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10° C (14° F) alatt vagy 40° C (104° F) felett van. NE szálljon fel mozgó tárgyakról, mint például autók vagy hajók. NE repüljön közel fényvisszaverő felületekhez, mint például víz vagy hó. Ellenkező esetben a vizuális rendszer nem megfelelően működhet. Ha a GNSS jel gyenge, olyan környezetben repüljön a repülőgéppel, ahol a fény- és látási viszonyok megfelelőek. Az alacsony környezeti fény a vizuális rendszer rendellenes működését okozhatja. NE repüljön közel olyan területekhez, ahol mágneses vagy rádió interferencia fordul elő. Az ismert mágneses vagy rádió interferencia források közé tartoznak a Wi-Fi hotspotok, routerek, Bluetooth eszközök, nagyfeszültségű vezetékek, nagyméretű villamosenergia-átviteli állomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótornyok. Kerülje el, hogy homok jusson a repülőgépbe, ha sivatagban vagy tengerparti területen száll fel. Repüljön a repülőgéppel nyílt területen, tömegektől távol. Épületek, hegyek és fák blokkolhatják a GNSS jelet és hatással lehetnek a fedélzeti iránytűre.

3. A nagylátószögű kamera és a 3x közepes telekamera különböző rekesszel rendelkezik.

4. Felvételi képkockasebesség. A kapcsolódó videó lassított felvételű videóként játszódik le.

5. A DJI Air 2S-hez képest.

6. NE kapcsolja a töltőt a hálózatra vagy külső eszközökhöz és ne helyezzen be vagy távolítson el akkumulátorokat, miközben az energia-összegyűjtő funkciót használja.

7. Az akadályelkerülő műveletet kikerülésre (Bypass) kell állítani az appban.

8. Kültéri, nyílt környezetben mérve, interferencia nélkül és az FCC szabályok betartásával. A fenti adat a legtávolabbi kommunikációs hatótávot mutatja az egyirányú, nem visszatérő repülések esetén. Fordítson figyelmet a repülés során az appban megjelenő emlékeztetőkre.

9. Csak akkor elérhető, ha a környezeti fény megfelel a vizuális rendszer működési feltételeinek. Mindig figyeljen a környezetre és az app figyelmeztetéseire. A speciális használati körülményekkel kapcsolatban kérjük tájékozódjon a termék használati útmutatójából.

10. A 3x közepes telekamera nem támogatja az Asteroid QuickShot-ot.

11. A DJI Air 3 HDR DNG formátumban menti a képeket, ha a repülőgép mozdulatlan és az exponálási paraméterek automatikusan Auto vagy Pro módra vannak állítva.

12. Külön értékesítve

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Gyártó DJI
Kép felbontás 12 MP
Videó felbontás 4k@60 fps
Max. repülési idő 46 perc

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés