Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

Új firmware frissítés érkezett az Insta360 Ace Pro-hoz

Új firmware frissítés érkezett az Insta360 Ace Pro-hoz

(Olvasási idő: 3 perc)
A Firmware v1.0.35 számos új funkciót és frissítést tartalmaz, többek között az Aktív HDR és a Clarity Zoom javításait, a Webkamera Módot, és támogatást több kompatibilis eszközhöz.

Íme, mi újdonság...

Aktív HDR frissítések:

Hogy a felhasználóknak több kontrolljuk legyen a felvételeik felett és azok megjelenésén, az Insta360 hozzáadta az opciót az Aktív HDR be- és kikapcsolására. Mostantól felfelé húzva a Videóban, a Szabadkeretesben, vagy a Hurok Felvételben megtekintheted a felvételi paramétereket és megérintve az Aktív HDR-t be- vagy kikapcsolhatod. Ez a funkció jól jön majd, amikor nagy kontrasztú világításban filmezel. Stabilizálja az akció felvételeket mozgás közben, minimalizálja a szellemképeket, és fokozza a részleteket a kiemelésekben és árnyékokban, amiket más akciókamerák nem vesznek észre, élénkebb nappali felvételeket eredményezve.

Clarity Zoom javításai:

Mostantól még több videó- és fotózási mód támogatja a Clarity Zoomot. Egyszerűen kétszer érintsd meg a képernyőt a 2x-es veszteség nélküli zoomoláshoz.

A funkció most már az alábbi felvételi módokban érhető el:

  • Videó: 4K/2.7K/1080p@60fps és alatta (16:9)
  • Clarity Videó: 4K/2.7K/1080p@30fps és alatta (16:9)
  • Loop felvétel: 4K/2.7K/1080p 60fps és alatta (16:9)
  • Fotó: 12MP/9MP
  • HDR Fotó: 12MP/9MP
  • Intervallum Fotó: 12MP/9MP

Eszköz kompatibilitás:

Az Ace Pro kompatibilis különböző GPS eszközökkel, beleértve a Garmin eszközöket, az Apple Watch-okat, az Insta360 GPS Előnézeti Távirányítót, és most már az Insta360 GPS Akció Távirányítót is. A GPS Akció Távirányító gyors, stabil kapcsolatot biztosít a kamerád távoli irányításához, amikor az elérhetetlen helyen van felszerelve, és felébresztheti a kamerádat még akkor is, ha az ki van kapcsolva. Hasonlóképpen, az akciókamera kompatibilis különböző motorkerékpár sisak headsetekkel a Sena-tól, a Cardo-tól, és most már a VIMOTO V9S-től is. Az Insta360 Ace Pro-t Bluetooth-on keresztül párosíthatod a headseteddel a tiszta audioért és a kezek nélküli Hangvezérlésért, amíg motorozol.

Új webkamera mód:

Mostantól használhatod az Ace Pro-dat webkameraként. Egyszerűen csatlakoztasd a kamerádat a számítógépedhez és válaszd a "Webkamera módot". Van lehetőség az arcdetekció bekapcsolására is, ami automatikusan zoomol be/ki az arcodra a találkozók és konferenciák alatt. Az Insta360 szerint az új Webkamera Mód elérhető a Zoom, a Microsoft Teams, a Skype, a QuickTime Player, a Lifesize, a Potplayer, a Tencent Meeting és a Feishu számára akár 1080p/30fps-ig.

Optimalizálások:

Az utolsó firmware frissítés számos optimalizálást is tartalmaz, mint például:

  • Az élesség most már a felvételi paraméterek oldalán található, és különböző módokban függetlenül állítható be.
  • A Gesztusvezérlés az utoljára használt beállításokat tárolja (videót rögzít vagy fotót készít).
  • A felvétel kezdésének vagy egy fotó készítésének ideje rövidebb, így azonnal rögzítheted az akciót, ahogy az történik.
  • A zoomolás ideje rövidebb a felvétel alatt.

A frissítés már letölthető az Insta360 weboldalán és mind az iOS, mind az Android alkalmazásokon keresztül.

Keresés