Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

Share PSDK 102S V3

Ár:
6.953.250 Ft (5.475.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: PSD-102S-V3
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

PSDK 102S V3

5 lencsés oblique (ferde) kamera 3 tengelyes gimballal  

Bemutatjuk a SHARE PSDK 102S V3-t – egy kompakt erőművet a légi képalkotás terén. Az intelligens 3 tengelyes gimbal stabilizál és lehetővé teszi a több szögben való fényképezést, míg a 125 megapixeles szenzorok és az S-OPG vezérlőrendszer rugalmasságot és 9 órás működési időt biztosítanak. Az innovatív S-GS globális zárszerkezet megtriplázza a kamera élettartamát a magas sebességű képalkotás során 0.5 másodperces felvételi időközzel. A fejlett optika, felhasználóbarát kijelző és az azonnali POS integráció sokoldalú megoldássá teszi ezt a kiegészítőt különböző UAV platformok számára. A makrofotogrammetriai képességének köszönhetően az S-ML térképezőlencsével finoman modellezhetünk vele emelkedőket és lejtőket. Egy átfogó, kompakt képalkotási megoldás precíziós feladatokhoz. 

Nemcsak növeli a stabilitást, hanem több szögből készített felvételt is támogat

Az intelligens 3 tengelyes gimbal garantálja a kamera stabilitását, így biztosítva az eredeti adatok és a számított légi trianguláció közötti nagy átfedést. A döntési szög szabadon beállítható 180 fokon belül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy több részletet lássanak az oblikus fényképezésből.

Nem csak alapvetően javítja a stabilitást, hanem támogatja a több szögű fényképezést is

Az intelligens 3 tengelyes gimbal garantálja a kamera stabilitását, lehetővé téve az eredeti adatok és a számított légiháromszögelés magas átfedését. A döntési szög szabadon állítható 180 fokon belül, lehetővé téve a felhasználók számára az oblik fényképezés részleteinek megtekintését.


Szuper strapabíró S-GS globális zár: A munkaidejét 3-szor meghosszabbítva

A saját fejlesztésű S-GS globális zár stabilizálhatja a képet a magas sebességű repüléseknél is, javítva a rögzítés hatékonyságát és minőségét. KIMOTO magas sebességű árnyékolt lapát dupla szerkezettel van integrálva, hogy csökkentse a súrlódási együtthatót, háromszorosára növelve a munkaidejét, és lerövidítve a lövési időközt 0,5 másodpercre.


Kitűnő optikai minőség

Többrétegű nano bevonat és LD alacsony diszperziójú lencsék kerülnek felhasználásra a torzítás javítása érdekében, ezzel elérve a rettentően éles, és kiváló nagy felbontást. Az első lencsét fluor vegyülettel vonják be, ami vízálló, olajálló és foltálló, mindez hatékonyan védi az üveget.

Jól látható kijelző és vizuális kamera információ

A kamerát új, fejlett OLED HD színes kijelzővel szerelték fel, amely valós időben képes megjeleníteni a kamera állapotát és paraméterbeállításait, ideértve a hőmérsékletet, a RAM-ot, az expozíciós időtartamot és egyéb hasznos információkat.

Azonnali képkészítés és azonnal rögzíti a POS adatokat is a fotókba

A TimeSync 2.0 szinkronizációs algoritmust építették be, mikroszekundum szintű időszinkronizációt végezve, függetlenül és pontosan rögzítve az öt nézet centiméteres szintű helyzetinformációit, és azonnal beírja a POS adatokat a fotókba. A magasan fejlett képmentes vezérlés technológia egyedi eszköz az légi felmérésben.

Nagy kompatibilitás különböző payloadokkal

Használható a legelterjettebb UAV csatlakozókkal

A 12-50V-os szerelési platform tápfeszültség-szinkronizált működést tesz lehetővé a feszültségtűrési tartományban. A gimbal gyorsan szétszerelhető, különböző szerelőfelületekkel, így a kamera alkalmazható más VTOL UAV-kon és fix szárnyú UAV-kon is.

Terep követése repülés közben

Az Oblique fotózás új egy teljesen új módszerrel.

A háromtengelyesen stabilizált gimbal beállíthatja a kamera állását a terep alapján, hogy biztosítsa, hogy a kamera fényképezési szöge mindig függőleges legyen a földhöz mérten. Ez a funkció teljes mértékben megmutatja az UAV és a kamera kivételes teljesítményét, ezáltal javítva az üzemeltetés hatékonyságát.

Makrofotogrammetria

Megoldást nyújt a magasság és lejtő finom modellezéséhez

A saját fejlesztésű S-ML térképező lencsének köszönhetően a legkisebb fókusztávolság elérheti a 10 métert. Az állítható gimbal segítségével a kamera ultra-magas felbontású 3D adatgyűjtést valósíthat meg 2 mm-es felbontásig a fókusz távolságán belül, finom textúrával és szerkezeti jellemzőkkel rendelkező, magas pontosságú feladatokhoz domborzatban vagy dőlésszögű felületeken.

Paraméter Részletek
Méret 12012082,7 mm; 193172,4180,6 mm (gimballel)
Súly 580 g; 1041 g (gimballel)
IP fokozat IP5X
Támogatott UAV modellek DJI M300/M350 RTK, egyéb fixszárnyas és többrotoros UAV-k
Működési hőmérséklet -20℃-65℃
Abszolút pontosság Síkpontosság: 3 cm, magasságpontosság: 5 cm GSD=3 cm, repülési sebesség: 15 m/s, frontális átfedés 80%, oldalsó átfedés 70%
Kamera tápellátás Külső: DC 12-50V
Kamera interfész DJI Skyport interfész és közös interfész
Effektív képpontok Egyetlen lencse esetén ≥ 25 millió képpont, összesen > 125 millió képpont
Érzékelő Érzékelő mérete: 23,1x15,4 mm (APS-C), Pixel mérete: 3,76 um, Kép mérete: 6144×4096 px
Adattárolás Foto/POS fájl GPS információval és kamera paraméter információval

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera, shareuav

Keresés