Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 6100X

Ár:
3.774.440 Ft (2.972.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-6100X
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SHARE 6100X

Full-frame single-lens kamera légi térképezéshez.

Tapasztalja meg a könnyedség erejét a SHARE 280g drónkamerájával, melyet egyetlen repülőgép minőségű alumíniumötvözet darabból készítettek el. Mindössze 280g a súlya, így a hatékonyság párosul benne az erővel. A saját fejlesztésű képmegjelenítő modult egy Sony IMX455 full-frame szenzorral, 61MP képfelbontással és 3,76μm pixelmérettel emelték a következő szintre. Több alacsony diszperziós lencsével, többrétegű nano-bevonattal megszűri a tükröződéseket és elősegíti a stabilan magas képminőséget. A legkisebb fókusztávolsága 20 méter, és a gimballal együtt használva alkalmas makrofotogrammetriára és épülethomlokzatok felmérésére. Külső adatátviteli modullal kombinálva a légi fényképek valós időben továbbíthatók a földi állomásra, valós idejű modellezés céljából, ami hasznos lehet sürgős projekteknél. 

Ismerd fel a könnyűség erejét

Az egyrészes, repülőgép alumínium ötvözet felhasználásával és a SHARE saját fejlesztésű képmoduljával a kamera súlya 280 grammra csökken.

Kompakt, mégis erőteljes

A SHARE által kifejlesztett képmodul, amely a Sony IMX455, egy 61 MP-es képérzékelővel és 3,76 μm pixeles mérettel van felszerelve, egy magasabb szintű drón felmérés és térképezésre ad lehetőséget.

Professzionális térképező objektív

Több LD alacsony diszperziójú lencse, többrétegű fokozott nano-bevonat, amely kiszűri a légifelvételről visszavert fényt, hogy biztosítsa a legkiemelkedőbb légi képminőséget és képalkotást.

 

Könnyű lencsezárak

A zár Kimoto anyagból készül, amelynek rendkívül alacsony súrlódási együtthatója van, és kiemelkedő élettartamú, 500 000-szeres működésig garantált a kifogástalan minőség, miközben csökkenti a "jelly" hatást.

 

Állítható paraméterek

A saját fejlesztésű modul paraméterbeállítási funkciót biztosít. A felhasználók a kamera záridejét, az ISO-t, a fehéregyensúlyt és színmódot is beállíthatják a műveleti igények szerint.

 

GCP-mentes modellezés

A TIMESYNC 2.0 technológia, mikroszekundumos időszinkronizációra képes a kamerával, a gimballal, a repülésvezérléssel és az RTK-val, GCP-mentes működést garantálva.

 

Valós idejű dinamikus jelátvitel

1080P HD dinamikus kép átvitel, amely mindig automatikusan beállítja a minsőget a továbbítási távolság szerint.

 

Felülre szerelt gimbal

A DJI Matrice M300 RTK tetejére szerelt gimbal segítségével különleges ellenőrzési alkalmazásokhoz, például híd- vagy építési ellenőrzéshez is alkalmazható.

 

Homlokzati fotózás feladatokhoz

A legrövidebb fókusztávolság 20 méter és a gimbal funkcióval lehetőség nyílik makrófotogrammetriára és egyéb homlokzati adatgyűjtési alkalmazásokra is.


Támogatás valós idejű térképezéshez/modellezéshez:

A külső adatátviteli modullal kombinálva a légi fotókat valós időben visszaküldhetjük a földi állomásra, teljesen valós idejű modellezéshez. Ez erős terepi adattámogatást biztosít vészhelyzetben történő használathoz.


Kompatibilis különböző felszerelési platformokkal

Az alapkonfiguráció tartalmazza a DJI X-PORT gimbal-t és a J30J 21P univerzális portot, amelyet a szárnyas repülőgépek és más drónok esetében is minden funkcióval megtartottunk.

Specifikációk:  
Termék: SHARE 6100 X
Termék neve: Térképező Kamera
Objektív: 40 mm x 1, Opcionális: 56 mm
Pixelek: 61 MP
Szenzor mérete: Full frame (34*24 mm)
Csatlakozó: SkyPort, J30J-21P
Súly: 280 g, 640 g (gimballal együtt)
Méret: 75.5*60*107.5mm; 128.5*181.5*153.3mm (gimballal)
Tárolás: 256 GB
Szoftver: Share Adatkezelő
Kompatibilitás: M300 RTK, Multi rotor, VTOL

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera, shareuav

Keresés