Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 304S PRO

Ár:
59.292.490 Ft (46.687.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-304S-PRO
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás és Paraméterek

SHARE 304S PRO

305 megapixeles 5 lencsés oblique (ferde) kamera – a légi térképezés csúcsa 

A SHARE Ultimate Image Performance kamera 61 MP SHARE által fejlesztett képalkotó modullal és a legújabb, nagy felbontású IMX455 full-frame szenzorral rendelkezik, összesen 305 MP képalkotó teljesítményt nyújtva. Nagy felbontású képérzékelője szélesebb lefedettséget tesz lehetővé egyetlen művelet során, növelve a légi felmérések hatékonyságát. A kamera professzionális S-ML2.0 lencsével rendelkezik, SGS globális térképező zárral és egyedi paraméterbeállítási lehetőségekkel. A kamera, a drón, az RTK és a gimbal között mikroszekundum szintű időszinkronizáció zajlik a nagy pontosságú repülésvezérlés érdekében. A 2 TB háttértár kombinálva a 800Mb/s sebességű adatátvitellel jelentősen növeli az adatfeldolgozás hatékonyságát. 

Kiváló minőségű Full Frame képérzékelő

A kamera a legújabb nagy felbontású SONY IMX455 teljes képérzékelőt integrálja, 3.76 μm pixelmérettel. Minden látószögben több mint 61 MP-es felbontás, és összesen több mint 305 MP hatékony pixellel.

Professzionális SGS globális térképező zárszerkezet

A zárat KIMOTO magas sebességű árnyékoló penge kettős szerkezettel integrálja, hogy csökkentse a súrlódási együtthatót, elérve ezzel az 1 millió zárhasználati élettartamot.

Új verziós professzionális térképező objektív

Az S-ML 2.0 príma objektív integrál többrétegű LD alacsony diszperziójú optikát, többrétegű fokozott nano-bevonatot, és szűrt UV és IR sávokat, amelyek képesek elnyomni a tükröződést, és részletesen ábrázolni a tárgy részleteit erős fényviszonyok között.

Független záridő kalibráció

Minden kamera zárja külön-külön időre van kalibrálva a gyárból való távozása előtt, és a kioldási idő hibáját mikroszekundum-szinten szabályozzák annak érdekében, hogy biztosítsák az öt nézetű kamera kioldásának szinkronizálását.

TimeSync 2.0 technológia

A TimeSync 2.0 időszinkronizációs algoritmus van beépítve annak érdekében, hogy a repülésvezérlés, az egyedi kamera, a giroszkóp és az RTK mikroszekundum-szintű időszinkronizációját valósítsa meg. Az algoritmus egyszerre öt kamerát aktivál, azonnal kiszámolja a magas pontosságú POS helyzetet és attitude információkat, jelentősen javítva a GCP-mentes pontosságot.

5-nézetű képátvitel

A 1080P dinamikus Bitstream képadás képes monitorozni a kamera működési állapotát, váltani az 5 nézetű képadásra és automatikusan beállítani a Bitstreamot a távolság alapján annak érdekében, hogy biztosítsa a vizuális tisztaságot.

Automatikus fehéregyensúly állítás

A fehéregyensúlyt függetlenül kalibrálják a kamera modulgyártása során, a SHARE kiváló színkorrekciós algoritmusával kombinálva, biztosítva a légi fotók stabil minőségét és az egységes képszínt.

Mindent tudó nyílt forráskódú alkalmazás

Kompatibilis különböző nyílt forráskódú repülésvezérlő rendszerekkel, a giroszkóp és a kamera újrafejleszthető a monitorozó kamera üzemállapotának megvalósításához, a kamera vezérléséhez, az adatátvitelhez, a képadáshoz, a GCP-mentes működéshez és egyéb funkciókhoz a fejlesztői SDK segítségével, több szerelési platformhoz való funkcionális adaptáció eléréséhez.

800 Mb/s adatmásolási sebesség

A felhasználók csak egy Type-C kábellel olvashatják ki az adatokat a drónhoz való csatlakozás nélkül. Az 800 Mb/s másolási sebesség növeli a munkafolyamat hatékonyságát.

:

Specifikációk:  
Objektív: 56 mm x 4 db + 40 mm x 1 db
Pixelek: 61 MP, összesen 305 MP
Csatlakozó: SkyPort, J30J-20, Type-C
Súly: 830 g; 1260 g (gimballal)
Méret: 130*130*99.5mm;182.5*203*192.6 (gimbellal)
Tárolás: 1280 GB*2
Szoftver: SHARE Adatkezelő
Kompatibilitás: M210 RTK, M300 RTK, M600, Multi rotor, VTOL

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera

Keresés