Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 303S PRO V2 

Ár:
38.329.870 Ft (30.181.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-303SPRO-V2
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás és Paraméterek

SHARE 303S PRO V2 

305 megapixeles 5 lencsés oblique (ferde) kamera szuperior légi térképezéshez 

A SHARE Ultimate Image Performance kamera 61 MP SHARE által fejlesztett képalkotó modullal és a legújabb, nagy felbontású IMX455 full-frame szenzorral rendelkezik, összesen 305 MP képalkotó teljesítményt nyújtva. Nagy felbontású képérzékelője szélesebb lefedettséget tesz lehetővé egyetlen művelet során, növelve a légi felmérések hatékonyságát. A kamera professzionális S-ML2.0 lencsével rendelkezik, SGS globális térképező zárral és egyedi paraméterbeállítási lehetőségekkel. A kamera, a drón, az RTK és a repülésvezérlés között mikroszekundum szintű időszinkronizáció zajlik. Az 1280GB adattár kombinálva a 800Mb/s sebességű adatátvitellel jelentősen növeli az adatfeldolgozás hatékonyságát. 

Kiemelkedő képi teljesítmény

A SHARE által önállóan fejlesztett 61 MP képalkotó modullal (összesen 305 MP) és a legújabb nagy felbontású IMX455 képérzékelővel felszerelve, ez a kamera magas teljesítményű légi felmérési élményt nyújt.

Nagyobb képlefedettség

A nagy felbontású képérzékelő nagyobb képterületet érhet el, és egyetlen sorti során szélesebb területi képet lehet rögzíteni, javítva ezzel a légi felmérések hatékonyságát és termelékenységét.

Professzionális térképező objektív

A SHARE érett S-ML2.0 speciális objektívét alkalmazza térképezéshez, integrál több LD alacsony diszperziójú optikát, új horizontot nyitva meg a légi felmérés terén, és elérheti az átlátszó képalkotást, ultra-alacsony torzulást, valamint a valós jelenetek magas szintű visszaállítását.

Professzionális SGS globális térképező zárszerkezet

A zár integrált KIMOTO nagy sebességű árnyékoló pengével, dupla szerkezettel, alacsonyabb súrlódási együtthatóval, amivel az 1 millió zár-használati élettartamot is eléri, elkerülve a "jelly" effektust.

Egyedi paraméterek

A paraméterállítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rugalmasabban alkalmazkodjanak különböző légi felmérési feladatokhoz, és alkalmazkodhassanak a projekt igényeihez, hogy hatékony és pontos adatgyűjtési megoldásokat nyújtsanak a felhasználóknak.

Független záridő kalibráció

Minden kamera zárját külön kalibrálják az üzem elhagyása előtt, és a kioldási idő hibáját mikroszekundum szinten szabályozzák annak érdekében, hogy biztosítsák az öt nézetű kamera kioldásának szinkronizálását.

Automatikus fehéregyensúly állítás

A fehéregyensúlyt függetlenül kalibrálják a kamera modulgyártás során, a SHARE kiváló színkorrekciós algoritmusaival kombinálva. Ezzel biztosítva a légi fotók egységes minőségét és képszínét.

Magas hatékonyságú adatátvitel

A standard 1280G adattároló áll rendelkezésre, hogy kielégítse a nagy projektekben több fotósorozat tárolási igényeit, kombinálva a 800MB/S sebességű átvitelt, jelentősen növelve az adatfeldolgozás hatékonyságát.

Könnyű terhek

A fejlett technológia integráció és gyártási folyamatok minimalizálják a kamera tömegét. A könnyű szerkezet könnyen alkalmazkodik a fixszárnyas, többrotoros és más drónokhoz, és energiát takarít meg az akkumulátorban.

Támogatja az újrafejlesztés adaptálását

Kompatibilis a különböző nyílt forráskódú repülési irányító rendszerekkel, a gimbal és a kamera újrafejleszthető a SDK fejlesztésével a monitoring kamera működési állapotának, a kamera vezérlésének, az adatátvitelnek, a képadásnak, a GCP-k nélkülinek és más funkcióknak a megvalósításához, több felszerelési platformhoz való funkcionális alkalmazkodást biztosítva.

Specifikációk:  
Termék: SHARE 303S Pro V2
Termék neve: Légi Oblik Kamera
Objektív: 56 mm x 4 db + 40 mm x 1 db;
Pixelek: 61 MP, összesen 305 MP;
Interfész: SkyPort, J30J-21, Type-C;
Súly: 886 g;
Méret: 130130129,5 mm;
Tárolás: 1280 GB;
Szoftver: SHARE Adatkezelő
Kompatibilitás: DJI M300 RTK, M350 RTK, Egyéb többrotoros és fixszárnyas UAV-k

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera

Keresés