Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 203S PRO

Ár:
27.669.490 Ft (21.787.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-203SPRO
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás és Paraméterek

SHARE 203S PRO 

225 megapixeles 5 lencsés oblique (ferde) kamera városi 3D modellezéshez.

A SHARE 203S PRO a legjobb választás városi környezetben, magas épületek felméréséhez és 3D modellezéséhez. 272 méter magasságban 3cm/pixel terepi felbontásra képes, 454 méterről pedig 5cm/pixel részletességgel dolgozik. Az 5 lencse 5 különböző nézetben független fehéregyensúly-kalibrációt végez, ezzel gondoskodva a fotók színazonosságáról és egységességéről. A háromtengelyes gimbal segítségével 15 m/s sebesség mellett is megőrzi stabilitását a kamera.  

A kamera beépített pozíciós eltolási algoritmussal rendelkezik, amely pontosan kiszámítja a pozíciós eltolást minden nézet esetében a művelet során, és valós idejű felvételkészítést tesz lehetővé, így utófeldolgozás nem szükséges.

Az első választás városi magaslati szituációkhoz

A SHARE 203S PRO-nak 272 méteres repülési magassága van a városi 3D projektekhez szükséges 3 cm felbontás mellett, ezzel biztosítva a műveletek biztonságos repülési magasságát.

A nagyvárosi területek légi felmérésének hatékony választása

A szabványos csatlakozó interfésszel felszerelt, alkalmazkodó képességgel rendelkezik a fixszárnyasokhoz, hogy indítsa el a városi nagy területű adatgyűjtést.

Az üzemeltetési magasság 454 méter, ami megfelel a 5 cm-es talajfelbontásnak.

Változtatható 5 nézetű képátvitel-ellenőrzés

Figyeld a kamera munkaállapotát és váltakozó 5 nézetű képadás-ellenőrzést. Automatikusan igazítod a Bitstream-et a távolság alapján annak érdekében, hogy biztosítsd a vizuális tisztaságot.

Egyedi fehéregyensúly kalibráció

Az 5 nézetű szögek önálló fehéregyensúly kalibrációt végeznek, hogy biztosítsák a fotók színének pontosságát és következetességét.

Háromtengelyes gimbal-támogatás

A SHARE UAV profi kardántechnológiája fenntartja a stabilitást a dőlés, a gördülés és a görgetés során. A 15 m/s sebességgel működő kamera merőleges marad a talajra.

Valós idejű offset-számítás

A kamera beépített pozíciópóz-eltolási algoritmussal van felszerelve, amely működés közben pontosan kiszámítja a pozíciópózt az egyes nézetekhez, és valós időben írja ki a fényképet. Nincs szükség utólagos feldolgozásra.

TimeSync 2.0

A TimeSync 2.0 időszinkronizációs algoritmus mélyen beépül a repülésvezérlés, az egynézetes kamera, a kardán és az RTk mikroszekundumos szintű időszinkronizációjának megvalósításához, az öt kamera egyidejű kiváltásához, a POS helyének és a helyzetinformációnak a nagy pontosságú azonnali kiszámításához, jelentősen javítva a GCP-k pontosságát. szabad.

600 Mb/s Adat Másolási Sebesség

A felhasználók csak egy típusú-C kábellel olvashatják ki az adatokat anélkül, hogy csatlakoznának a drónhoz. A 600 Mb/s másolási sebesség hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot.

Specifikációk:  
Objektív:               56 mm x 4 db + 40 mm x 1 db;              
Pixelek:                   45 MP, összesen 225 MP;                  
Interfész:                 SkyPort, J30J-21, Type-C;                
Súly:                     830 g; 1260 g (gimbal nélkül);            
Méret:                     13013099,5 mm; 182,5203192,6 mm (gimbal nélkül);
Tárolás:                   1280 GB*2;                                
Szoftver:                  SHARE Adatkezelő                        
Kompatibilitás:            M210 RTK, M300/M350 RTK, M600, Multi rotor, VTOL 

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera

Keresés