Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 202S PRO V2

Ár:
19.963.130 Ft (15.719.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-202SPRO-V2
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás és Paraméterek

SHARE 202S PRO V2

SHARE 202S PRO V2 

225 megapixeles oblique (ferde) kamera légi térképezéshez 

A SHARE 202S PRO, egy 225 millió pixel felbontású ferde kamera, ami forradalmasítja a professzionális légi térképezést. A saját fejlesztésű, 45 megapixeles képmodullal rendelkező kamera 5 nézeti funkciót kínál, összesen több mint 225 millió pixellel. Ideális nagyvárosi projektekhez, a full-frame szenzornak köszönhetően akár 272 méteres magasságban 3 cm/pixel terepi felbontásra képes. Állítható záridővel, ISO-val és fehéregyensúllyal, napi munkaideje akár 9 óra is lehet. A fixszárnyas műveletekhez is ideális, a TimeSync 2.0 technológiával mikroszekundum szintű időszinkronizációt biztosít. A 1080p dinamikus képátvitel valós idejű monitorozást tesz lehetővé, míg a 600 m/s másolási sebesség hatékony adatgyűjtést biztosít. A standard szögkompenzátor rotoros eszközökhöz igazítható, biztosítva, hogy a kamera mindig függőleges maradjon a talajhoz képest, akár 15 m/s maximális sebességnél is. 

Professzionális légi térképezés

5 nézet 45 megapixeles, egyedi fejlesztésű képmodullal, több mint 225 millió pixel, egy új elképzelés a légi felmérések terén.

A Kamera nagyvárosi projektekhez

A SHARE 202S PRO teljes képérzékelővel rendelkezik, és akár 272 méter magasságban is repülhet 3 cm-es talajfelbontással.

Állítható paraméterek

Állítható zársebesség, ISO, fehéregyensúly és színmód, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a működési helyzethez igazítsák a kamera paramétereit, és a napi munkaidőt 9 órára növeljék.

Támogatja a fixszárnyas üzemeltetést

A DJI Skyport interfésszel és a univerzális interfésszel standardizálva a kamera alkalmazható fixszárnyas modellekhez, támogatva a soros kommunikáció másodlagos fejlesztését, a kamera paraméterek beállítását, képadást, GCP-mentességet és minden egyéb funkciót.

GCP-mentesség

A fejlett TimeSync 2.0 algoritmus mélyen beépül, hogy mikroszekundum-szintű időszinkronizációt valósítson meg a kamera, a drón, az RTK és a repülésvezérlés között, lehetővé téve a POS adatok közvetlenül a fényképekbe írását, így előfeldolgozás nélküli modellek rekonstrukcióját.

500 000-es záridő élettartam

Az S-GS globális zárral pontos expozíciót és a "jelly" effektus elkerülését érjük el. A zárba integrált KIMOTO árnyékoló lap, rendkívül alacsony súrlódási együtthatóval, jelentősen növeli a záridő élettartamát 500 000 alkalomra.

1080P dinamikus képátvitel

A függőleges kamera támogatja a valós idejű dinamikus képadást, amely automatikusan igazodik a működési távolsághoz, hogy biztosítsa, hogy a továbbítási jel mindig online legyen. Eközben pótolja a drón függőleges akadálykerülési hiányosságát, és képes monitorozni a leszállási terület kockázatát.

A másolási sebesség eléri a 600M/S-t

A standard 1280GB tárolómodul a hot-plug funkcióval egész napos üzemeltetést tesz lehetővé. A másolási sebesség fel lett turbózva 600M/S-re, ami hatékonyabbá teszi az adatgyűjtést.

Standard szögkompenzáló

Rotoros járművekkel való használat során a szögkompenzálót az légszélsebességnek megfelelően lehet beállítani, hogy biztosítsa, hogy a kamera mindig függőleges legyen a talajhoz képest, támogatva a maximális légszélsebességet 15 m/s-nél.

Specifikációk:  
Termék:                   SHARE 202S Pro V2                        
Terméknév:               Légi Ferde Kamera                        
Leírás:                   Objektív: 56 mm x 4 db + 40 mm x 1 db;  
Pixelek:                   45 MP, összesen 225 MP;                  
Interfész:                 SkyPort, J30J-21, Type-C;                
Súly:                     886 g;                                    
Méret:                     130130129.5 mm;                        
Tárolás:                   1280 GB;                                
Szoftver:                  SHARE Adatkezelő                        
Kompatibilitás:            DJI M300 RTK, M350 RTK, más többrotoros és fixszárnyas UAV 

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: RGB kamera

Keresés