Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

SHARE 102S Pro V2

Ár:
5.528.310 Ft (4.353.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: ShareUAV
Cikkszám: SHA-102SPRO-V2
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SHARE 102S Pro V2 

5 lencsés oblique (ferde) kamera légi térképezéshez 

A SHARE 102S PRO V2 15m/s repülési sebességgel és szögállítási mechanizmussal rendelkezik, biztosítva a stabil képalkotást nagy sebességű repülések során. A kamera 0,6 másodperces időközökkel képes felvételt készíteni, így mikroszekundum szintű pontosságot nyújt. A 1080P HD képátvitel dinamikusan alkalmazkodik, míg a 21P J30J csatlakozó sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A HD TFT kijelző valós idejű állapotot mutat repülés közben, míg a SHARE Data Manager különböző funkciókat integrál egy szoftverbe, tökéletesen kapcsolódva a DJI Terra és a Context Capture-hez. Egy kompakt megoldás a légi adatgyűjtés hatékonyabbá tételéhez. 

Új szög, több függőleges, költséghatékonyabb

SHARE 102S Pro V2

5 Objektíves kamera légi felméréshez

Szuper termelékenység

A PSDK 102S V3 kiváló lencsemóduljának és hardverének megöröklésével, a SHARE 102S PRO V2 átalakíthatja a technológiát és a termelést ipari szintű produktivitásává.

Új adatgyűjtési hatékonyság

Az irányállítási mechanizmus támogatásának köszönhetően a hatékonyság tovább javul, a leggyorsabb repülési sebesség elérheti a 15 m/s-t, jelentősen növelve az adatgyűjtés hatékonyságát egyetlen nap alatt.

Stabilabb tartás

A felhasználók választhatnak 8-tól 16 fokig terjedő egyenértékű szöget, hogy ellensúlyozzák a többrotoros UAV helyzetének dőlésszögét magas sebességű repülés közben, így a kamera nadir nézete mindig függőleges marad a talajhoz képest.

Rövidebb fotózási időköz

A legrövidebb fotózási időköz - 0,6 másodperc/alkalom -, megfelel a magas sebességű repülés során történő adatgyűjtéshez szükséges átfedési arány követelményeinek.

Magas pontosság, GCP mentes használat

A UAV POZ információinak mikroszekundum szintű olvasásával, 1:500 pontossági követelmény elérése képes a rendszer és nincs szükség GCP-re.

1080P HD képátvitel

A dinamikus bitrátás képadás technológiája képes igazítani a képadás sávszélességét a repülési távolság alapján, ezzel biztosítva a jel stabilitását és tisztaságát.

Standard 21P J30J csatlakozó

Egy kamera, többféle felhasználás. A kamerát csatlakoztathatják VTOL UAV-hoz, segítve a felhasználókat több projekt végrehajtásában.

HD TFT kijelző

A TFT kijelző valós időben mutatja a munkaállapotot, beleértve a kamera hőmérsékletét, az RTK állapotát, a kioldások mennyiségét, még erős fényviszonyok között is.

SHARE Data Manager, A Te légi adatfeldolgozás szakértőd

Egyesíti az adatmásolást, a szortírozást, az exponálás lekérdezését, a kamera beállítását, a firmware frissítést, a terepfotók és POS adatok olvasását, valamint sok egyéb adatot egyetlen szoftverben. Az adatok használhatóak a DJI Terra, a Context Capture és más modellező szoftverek esetén is.

Specifikációk  
Tápegység DC 12 ~ 50 V
Kitartás tápellátás Drón által biztosított
Bekapcsolás/Kikapcsolás Automatikus Bekapcsolás/Kikapcsolás
Adatátvitel Type-C kábel
Tárolás 1280 GB
Hatékony pixelek egy objektív esetén 25 millió (Összesen 125 millió képpont)
Érzékelő mérete APS-C (23,1*15,4 mm)
Képpont mérete 3,76 um
Kép felbontás 3:2 (6100 × 4096)
Döntési szög 45°
Objektívek száma 5 db
Fókusztávolság - Nadír 25 mm
Fókusztávolság - Ferde 35 mm
Ferde szög 45 fok
Exponálási idő ≥0,6 s
Exponálási mód Repülésvezérlő indító
Működési hőmérséklet -20 ℃ ~ 65 ℃
Páratartalom ≤95%
Méret 140 × 140 × 125,3 mm
Súly ≈666 g
Adattárolás Fotó/POS fájl GPS információval és kamera paraméter információval
Rekeszérték F5.6
Tárolási kapacitás Az adattároló modul cserélhető és eltávolítható, 1280GB kapacitással
Paraméterállítás ISO, fehéregyensúly, színmód, záridő és más paraméterek módosítását támogatja; Paraméterek módosítását DJI Pilot segítségével támogatja
Adatmásolás Adatolvasó modullal történő másolás; az átviteli sebesség elérheti a 600 Mb/s-t
Működési mód Repülésvezérlő indító/izometriás indító/izokron indító

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: shareuav, RGB kamera

Keresés