Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

Nyerj egy DJI Pocket 2-t nyereményjáték szabályzata

A JÁTÉK CÉLJA

A MyActionCam Magyarország Kft. promóciós játékot szervez. A játékban önkéntesen regisztráló személyek adataiból a MyActionCam Magyarország Kft. üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében.

A regisztráció során önkéntesen, a fenti cél ismeretében az Ön által megadott személyes adatait, valamint kérdéseinkre adott válaszait tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy az Ön élethelyzetének és érdeklődési körének leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk. A regisztráció módja a https://myactioncam.hu/ weboldalon leadott érvényes rendelés.


SZABÁLYZAT

1. A nyereményjáték szabályai

Jelen szabályzat a Pocket 2 nyereményjáték címen elérhető promóciós játékban való részvételre, és a játékba való regisztráció során megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik.

A nyereményjátékra történő jelentkezés 2022. december 1. és 2022. december 30. között tart.

Regisztrálni kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki
A https://myactioncam.hu/ weboldalon a fenti jelentkezési határidőn belül rendelést ad le, a regisztráció során valós adatait megadja: vezetékneve, keresztneve, e-mail címe, telefonszáma, lakóhelye.
A játékos elfogadja a játék szabályzatát a benne foglalt adatkezelési szabályzattal együtt, és hozzájárul személyes adatainak adatkezeléshez.


2. A nyereményjáték szervezője

A nyereményjáték szervezője a MyActionCam Magyarország Kft.. (cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.; adószám: 26102573-2-43; cégjegyzékszám: 01-09-301996, továbbiakban a Szervező).


3. Adatkezelők, adatfeldolgozók:

MyActionCam Magyarország Kft.. (cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.; adószám: 26102573-2-43; cégjegyzékszám: 01-09-301996, mint adatkezelő, és adatfeldolgozó

4. Nyeremény

A játék nyereménye 1 db DJI Pocket 2 kamera.

A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre vagy más nyereménytárgyra át nem váltható.

A nyeremény átadása a játékos megadott elérhetőségén történik, személyes átvétellel vagy kiszállítással. A szállítási határidő hosszára a szervezőnek nincs ráhatása.

A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettség. A nyeremény kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremény igénylésével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik. Szervező a nyereményre jogosító utalvány átadására vállal kötelezettséget, a nyeremény igénylésével vagy beváltásával kapcsolatosan a nyertesnél vagy harmadik személynél jelentkező igények vagy károk esetére Szervező kizárja a felelősségét.

5. A nyertes kiválasztása

Szervező a nyereményt a regisztrációt valós adataival kitöltő és regisztráló – vagyis rendelést leadó játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során egy darab nyertes kerül kisorsolásra. A Szervező a sorsolást 2022. december 31.-én tartja. A sorsolás az adott időszakban rendelést leadók között számítógéppel történik.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a MyActionCam Magyarország Kft. alkalmazottjai., valamint a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti hozzátartozói.

 

Keresés