Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DUPLA ANNYI HŰSÉGPONTOT ADUNK!

Kedves Vásárlóink!

Mint már említettük korábban törzsvásárlói rendszerünk október 31-én megszűnt. Az aranykártyák innentől kezdve nem jogosítanak fel kedvezményre. Azonban cégünk, a MyActionCam továbbra is szeretné meghálálni, hogy 10 éves fennállása óta elégedett, visszatérő vásárlókat tudhat magáénak.

Új hűségpont rendszerünket vásárlóink honorálásáért alakítottuk ki. A webshopban működő rendszer felépítése megegyezik, azonban más konstrukció szerint generál hűségpontot.  A korábban alkalmazott pontszámítást a DUPLÁJÁRA EMELTÜK! Így november 1-től, minden regisztrált felhasználónak a teljes árú termékek vásárlása után megszerezhető hűségpontok kétszeresét adjuk, 50 forintonként 1 pontot (1 Ft). A pontok jóváírása a számla hiánytalan rendezése után történik, melynek folyamán saját felhasználó fiókjában feltüntetésre is kerül az elérhető mennyiség. Az összegyűjtött hűségpontokat a keletkezéstől számított 1 éven belül van lehetőség felhasználni a webshopon keresztül.  Amennyiben a felhasználás nem valósul meg az adott időn belül, a hűségpontok elvesznek.

Reméljük, hogy a cégünkbe vetett bizalmat továbbra is élvezhetjük vásárlóink felől, melyet szolgáltatásainkkal igyekszünk a lehető legteljesebben fenntartani.

Üdvözlettel,

a MyActionCam csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés