Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI RS 4 vs DJI RS 3: Mi az újdonság?

DJI RS 4 vs DJI RS 3: Mi az újdonság?

(Olvasási idő: 3 perc)

A DJI bemutatta legújabb kamera gimbal választékát, amely a DJI RS 4-et és a DJI RS 4 Pro-t foglalja magába.

Ezeket az eszközöket olyan egyedül dolgozó tartalomkészítőknek tervezték, akik tükör nélküli kameráikkal sima, stabil videót szeretnének felvenni. A kérdés tehát az, hogy az RS 4 hogyan hasonlít a 2022-ben megjelent DJI RS 3-hoz?

A DJI RS 4 több helyet biztosít kiegészítők számára A DJI RS 4 döntéstengelyét 8,5 mm-rel megnövelték az előző generációhoz képest. Ez azt jelenti, hogy most több tér áll rendelkezésre kiegyensúlyozásra, valamint több hely van a kamera kiegészítők számára, mint például mikrofonok és ND szűrők.

A DJI mindhárom tengelyre teflon bevonatot adott a nehezebb terhek mozgatásához. Így simább felvételek érhetőek el. Az RS 4 ugyanazt a 3 kg-os teherbírási kapacitást nyújtja, mint az RS 3, ez lehetővé teszi széles választékú tükör nélküli kamerák és objektívek támogatását.

A DJI RS 4 natívan tud függőleges videót rögzíteni, és néhány újtást használ, amikor a felvételek beállításáról van szó.

Először is, van egy 2. generációs natív függőleges felvételi mód.

A gimbal vízszintes tálcája támogatja a vízszintes és függőleges felvételek közötti váltást, anélkül, hogy bármilyen további kiegészítőre lenne szükség. A DJI RS 3-hoz a Függőleges Kamera Tartó tartozékra volt szükség a portrék és a közösségi médiára szánt tartalmak felvételéhez.

Van egy új joystick mód váltó is, amely gyors váltást tesz lehetővé a módok között a zoom vagy a gimbal vezérlésére.

A DJI RS 4 egy új stabilizációs algoritmussal érkezik.

A DJI RS 4 a DJI 4. generációs stabilizáló algoritmusát fogalalja magában – ez egy frissített verziója a DJI RS 3-on található 3. generációs algoritmusnak.

 

Az előnyök között szerepel a gimbal vezérlőmódjának frissítése, a stabilizáló képességek különböző forgatókönyvekhez való adaptálása, valamint a kézi tartás mellett történő sétálás vagy futás közbeni felvételkészítés élményének javítása. A 4. generációs algoritmust optimalizálták a függőleges felvételek stabilizálására is, így jobban stabilizálja a futó-, alacsony szögű és egyéb függőleges felvételeket.

A DJI RS 4 egy RSA porttal érkezik.

Végül a DJI egy RSA portot is szerelt a DJI RS 4-be. Ez egy olyan funkció, amely korábban csak a DJI RS 3 Pro számára volt fenntartva.

Ezáltal az RS 4 kompatibilissé válik olyan kiegészítőkkel, mint a DJI Ronin Tethered Control Handle, valamint harmadik féltől származó vezérlő markolatokkal és távirányítós gyűrű markolatokkal, amelyek korábban nem voltak kompatibilisek a DJI RS 3-mal.

Keresés