Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Mic 2 vs. DJI Mic: Mi is az újdonság pontosan?

DJI Mic 2 vs. DJI Mic: Mi is az újdonság pontosan?

(Olvasási idő: 4 perc)
A DJI hangrögzítő megoldásának második generációjának a Mic 2-nek az ára mai nap 2024.02.02-án 92 900 Ft-tól kezdődik (1TX + 1 RX csomag), a teljes szett ára pedig 149 900 Ft (2TX + 1RX + Töltőtok).

Miben különbözik ez az új változat az eredeti DJI Mic-től? És ha tartalomkészítő, vlogger, podcast vagy filmkészítő vagy, érdemes-e befektetned egy ilyen eszközbe?

Dizájn változások és új színopciók

A Mic 2 frissített változata egy elegáns, fém töltőtokkal érkezik, amely egy zárral van ellátva a leesések elleni védelem növelése érdekében, így még nagyobb biztonságot kínál. Ráadásul a vezeték nélküli adók most két színben érhetők el, Shadow Black és Pearl White, így választhatsz olyat, ami jobban illeszkedik az izléseddhez, vagy a munkádhoz.

Akkumulátor élettartam és teljesítményjavítások

A DJI eredeti hangrögzítő eszközéhez képest a Mic 2 kiemelkedik az összes részének működési idejében. Mindkét mikrofon 14 órás belső felvételi képességgel rendelkezik, kompresszió nélkül. A Mic 2 18 órás összes működési ideje egy 20%-os növekedést jelent az eredeti Mic 15 órás élettartamához képest. Emellett a Mic 2 32-bites lebegőpontos belső felvétel támogatása lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodjon bonyolult hangkörnyezetekhez, rögzítve a hangok részleteit a halk suttogástól egészen a nagyon hangos szintekig. Ez a rugalmasság rendkívül értékes bizonytalan zajhelyzetekben, és több lehetőséget kínál az utómunkában a finomhangolásához.

Közvetlen Bluetooth kapcsolódás

A Mic 2 megőrzi a DJI Mic lenyűgöző 250 méteres hatótávolságát, miközben bővíti a készülék csatlakozási lehetőségeit. Kétirányú kompatibilitást kínál a Lightning és USB-C csatlakozós telefonokkal. Javított digitális hanglejátszással, és közvetlen Bluetooth kapcsolódással is rendelkezik. A kamera felhasználók profitálnak a fejlettebb 3,5 mm-es TRS kábelcsatlakozás miatt, ami automatikus time-code szinkronizációt tesz lehetővé a kamerával. A Mic 2 korszerű digitális audio képességei, amelyeket USB-C-n keresztül közvetít a számítógépek felé, tovább növelik az integrációt a rögzítés beállítási lehetőségeivel. Ezzel szemben az eredeti Mic egyszerűbb csatlakozási lehetőségeket biztosít, analóg hangot adva a telefonokon Lightning-on keresztül, és sztereó digitális hangot USB-C-n keresztül.

Nagyobb kijelző és javított vezérlés

Az eredeti Mic 0,95 hüvelykes kijelzőjét egy nagyobb, 1,1 hüvelykes OLED kijelzőre cseréli, és bevezet egy precíziós gombot az audio beállítások könnyű változtatásához. Tehát most könnyedén finomhangolhatod a paramétereket, mint a gain, hangerő és fényerő, hogy még egyszerűbben elérj az optimális beállítást. A Mic 2 továbbra is megtartja az eredeti DJI Mic nagyra értékelt mágneses klip-on dizájnját, így gyorsan csatlakoztathatod az eszközt egy kabát gallérjához, pólókhoz vagy ruhákhoz olyan környezetekben, ahol az időt szeretnél spórolni a rögzítéssel.

Összességében a DJI Mic 2 jelentős fejlesztéseket kínál az eredeti DJI Mic-hez képest, ideértve a Bluetooth kapcsolatot és a digitális audio lejátszás fejlettebb lehetőségeit Lightning és USB-C csatlakozón keresztül. A Mic 2 egy stílusos fém tokkal és választható színopciókkal rendelkezik.

Keresés