Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) (CE)

Youtube videók

Ár:
154.320 Ft (121.512 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: CP.RN.00000324.01
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DJI Lavalier Microphone for Mic 2 DJI Lavalier Microphone for Mic 2
15.900 Ft

Leírás és Paraméterek

DJI Mic 2

Professzionális hangminőség a zsebében

Áttekintés

Rögzítsen valósághű hangokat a továbbfejlesztett, azonnal használható DJI Mic 2 segítségével. A DJI Mic 2 prémium funkcióival, köztük a kiváló minőségű hangfelvétellel, az intelligens zajszűréssel és a 32 bites, lebegőpontos belső felvétel támogatásával lehetővé teszi, hogy kiegyensúlyozott, részletgazdag hangtartalmakat hozzon létre, amelyek tökéletes anyagot szolgáltatnak vlogokhoz, interjúkhoz, élő közvetítésekhez és sok máshoz.

A hat legfőbb értékesítési előny

  • Kiváló minőségű hangfelvétel
  • Átfogó funkcionalitás, használatra kész
  • 14 órás belső rögzítés, 32-bites, lebegőpontos belső rögzítés [1]
  • Intelligens zajszűrés, kristálytiszta beszédhang
  • 250 méteres hatótávolság [2]
  • 18 órás akkumulátor

 

1. fejezet – Elegáns, áttervezett külső

A DJI Mic 2 új, még esztétikusabb, elegáns külsőt kapott. Az első osztályú fémből készült új töltőház minimalista megjelenést kölcsönöz, az új tervezésű záróretesz pedig egyszerű nyitást és zárást tesz lehetővé.

Az adóegység két stílusos színben, Shadow Black és Pearl White változatban kapható. [3]  A Shadow Black diszkrét, high-tech megjelenést kölcsönöz a Mic 2-nek, míg a Pearl White elegáns alternatívát kínál a hűvösebb színvilág kedvelőinek.

2. fejezet – Tiszta hangfelvétel, profi eredmény

Mindig nagyszerű hangzás

A DJI Mic 2 minden irányú, kifejezetten emberi hangra optimalizált hangrögzítésével kristálytiszta hangfelvételeket készíthet. Könnyedén kezelhet többszemélyes szituációkat is vlogok, interjúk vagy különféle más felvételi igények esetén.

Hatékony zajszűrő teljesítmény

Az új, intelligens zajszűrő funkció [4] a tiszta, zavartalan beszélgetések érdekében még nyüzsgő városi helyszíneken vagy zsúfolt helyiségekben is hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat.

Szeles vagy gyors mozgással járó helyzetekben a szélzaj hatékony csökkentéséhez próbálja ki a szélzajvédőt.

Biztonsági sáv, amely védi a hanganyagot

A fő hangsáv mellett egy második sáv is rögzíthető 6 dB-lel alacsonyabb hangerővel a váratlan hangerőkiugrások elleni védelem érdekében. A DJI Mic 2 még rendkívül összetett, kaotikus hangkörnyezetben, pl. egy rockkoncerten is képes kiegyensúlyozott eredményt biztosítani.

3. fejezet – Használatra kész

 

Átfogó funkcionalitás, használatra kész

Amint Ön kinyitja a töltőtokot, a DJI Mic 2 automatikusan bekapcsol. Az intelligens tok töltés közben automatikusan párosítja a vevőegységet és az adóegységeket, így a töltőtok kinyitása után azonnal indulhat a felvétel. Emellett USB-C és Lightning adaptereket is tartalmaz, így a használni kívánt rögzítőeszközökkel nagyon egyszerűen összekapcsolható.

Egyszerű szinkronizálás

A vevőkészülék a 3,5 mm-es TRS kábel segítségével egyszerűen csatlakoztatható a kamerához, és ezen keresztül szinkronizálja a saját tápállapotát a kameráéval. Ez biztosítja a zökkenőmentesen szinkronizált hangrögzítés élményét, mindenféle zavaró technikai tényezőtől mentesen.

Páratlan kompatibilitás

A DJI Mic 2 az USB-C és Lightning digitális kimenettől a 3,5 mm-es analóg TRS kimenetig a kompatibilitási lehetőségek széles skáláját kínálja. Akár kamerával, okostelefonnal, számítógéppel vagy táblagéppel dolgozik, a DJI Mic 2 készen áll a kapcsolódásra. A sztereó funkcionalitás iPhone és Android rendszereken is elérhető, és lehetővé teszi az okostelefonon történő lejátszást anélkül, hogy a vevőegységet le kellene választani.

A vevőegység rendelkezik egy dedikált 3,5 mm-es TRS monitorozó porttal is, amely egy tetszőleges 3,5 mm-es fül- vagy fejhallgatón keresztül lehetővé teszi az éppen rögzítés alatt lévő anyag valós idejű figyelemmel kísérését.

Egyszerű, érintőképernyős kezelés

Az 1,1 hüvelykes OLED érintőképernyő egy precíziós vezérlőgyűrűvel párosítva gyors hozzáférést biztosít az olyan létfontosságú információkhoz, mint a hangerő vagy az akkumulátor töltöttségi szintje, miközben pontos beállításokat kínál az olyan paraméterekhez, mint az erősítés, a hangerő, a fényerő és még sok más. Az optimális hangbeállítások páratlan egyszerűséggel érhetők el.

Vezérlőgyűrű

Amikor a vevőegységen a kezdőképernyő látható, a vezérlőgyűrű egyszeri megnyomásával válthat az adó- és a vevőegység erősítésének beállítása között. Az erősítés növeléséhez forgassa a vezérlőgyűrűt az óramutató járásának irányba, az erősítés csökkentéséhez pedig az óramutató járásával ellentétes irányba.

Érintőkijelző

A képernyőn olyan információk jelennek meg, mint az éppen rögzítés alatt lévő felvétel hangereje, a vevőegység és az adóegységek akkumulátorának töltöttségi szintje, a töltés állapota, a vezeték nélküli jel, az erősítés, valamint a csatornák. A beállítások eléréséhez lapozzon felfelé vagy lefelé.

A beépített motorral felszerelt DJI Mic 2 adóegység rezgő visszajelzést küld a legfontosabb műveletek, pl. a be- és kikapcsolás, a belső felvételkészítés, a némítás és a némítás feloldása, valamint a zajszűrés be- vagy kikapcsolása során, így Ön mindig tisztában lehet az eszköz állapotával.

Mágneses rögzítés, gyors elrejtés

Az adóegységek felhasználóbarát, mágneses csíptetővel rendelkeznek, így egyszerűen a ruházathoz rögzíthetők.

Kétcsatornás felvétel, rugalmas utólagos szerkesztési lehetőségek

A sztereó üzemmód egyszerre két forrásból rögzíti a hangot. A két adóegység egymástól független hangrögzítésre képes, de egy sávban is egyesíthetők, ami leegyszerűsíti a több forrásból történő rögzítést, és növeli az utómunka hatékonyságát.

Hordozható tároló

Az áttervezett DJI Mic 2 hordtáska kis méretű, elegáns kialakítású, és a könnyű szállítás érdekében kényelmes csuklópánttal rendelkezik. Könnyedén elfér benne a DJI Mic 2 hangrögzítő szett valamennyi összetevője (2 adóegység + 1 vevőegység + töltőtok). A praktikus, felnyitható kialakítás biztosítja, hogy a gyors és zavartalan hozzáférés érdekében minden tartozék saját, megfelelő hellyel rendelkezzen benne.

4. fejezet – Sokoldalúan alkalmazható

Hangrögzítés és valós idejű biztonsági mentés

Mindegyik adóegység 8 GB-os belső tárolóval rendelkezik, amely akár 14 órányi tömörítetlen, 48 kHz-es, 24-bites hanganyag tárolására alkalmas. Az utómunkálatokhoz gyorsan és egyszerűen exportálhat hangklipeket. Az adóegységek önálló hangrögzítőként is használhatók, vagy a forgatás során a hanganyag biztonsági mentésének feladatát is elvégzik. [5]

32-bites, lebegőpontos belső rögzítés, figyelemre méltóan nagy hatótávolság

A DJI Mic 2 32-bites, lebegőpontos belső rögzítési képességei nagy dinamikatartományt biztosítanak, amelynek köszönhetően a mikrofon nemcsak kiváló minőségű felvételre képes, de az összetett hangkörnyezetekhez is jobban alkalmazkodik. A halk suttogástól a dübörgő hangorkánig a hang minden árnyalatát kiválóan rögzíti, így kiszámíthatatlan zajhelyzetekben is megbízhatóbb eredményt nyújt, és nagyobb rugalmasságot biztosít az utómunka során. [5]

5. fejezet – Vezeték nélküli működés, nagy megbízhatóság

250 méteres hatótávolság [2]

A DJI Mic 2 a hanganyagokhoz lenyűgöző, 250 méteres maximális átviteli hatótávolságot kínál nyílt, akadálymentes, zavaró jelforrásoktól mentes környezetben, amivel az élő közvetítések, stúdiófelvételek, kültéri hangfelvételek stb. által támasztott igényeknek is megfelel.

Bármilyen helyszínen könnyen használható

A DJI Mic 2 magas szintű zavarszűrő képességekkel rendelkezik, így jelzajos környezetben, pl. zsúfolt városi utcákon vagy nyüzsgő bevásárlóközpontokban is megbízható átvitelt biztosít.

 

6. fejezet – Hosszú akkumulátor-élettartam, kibővített tartalomkészítés

Mindegyik adó- és vevőegység tekintélyes, 6 órás üzemidővel rendelkezik, [6] amely a töltőtáskával 18 órára növelhető, így élő közvetítésekhez és videóforgatásokhoz egyaránt ideális megoldást nyújt. Emellett okostelefonhoz csatlakoztatva a vevőegység USB-C portjába egy töltőkábelt lehet bedugni, így a telefon és a vevőegység akár egyszerre tölthető.

7. fejezet – Széles körű kompatibilitás

Közvetlen Bluetooth-kapcsolat

Az adóegység Bluetooth-on keresztül vevőegység nélkül, közvetlenül csatlakoztatható Osmo Pocket 3 és Osmo Action 4 készülékekhez.

Az okostelefonhoz Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatás után az adóegység képes együttműködni a DJI Mimo alkalmazással és külső videofelvevő szoftverekkel. [7] A DJI Mimo alkalmazáson keresztül az adóegység beállításai is módosíthatók.

A vevőegység különféle eszközökhöz csatlakoztatható

A vevőegység számos kameratípushoz csatlakoztatható, és beépített, az egyes kameramodellekre szabott erősítési előbeállításokkal rendelkezik, így az egykattintásos konfiguráció és a gyors beállítás érdekében egyszerűen kiválasztható az adott kamera gyártója és a modell.

A vevőegységet a telefonhoz is lehet csatlakoztatni, így a felvétel közvetlenül az adóegységgel indítható/leállítható, így az alkotói folyamat rugalmasabban kezelhető.

 

8. fejezet – Praktikus tartozékok; érjen el többet a Mic 2-vel

DJI Lavalier Mic csíptetős mikrofon [8]

Az egyedülálló forgó kialakítás rugalmas rögzítést tesz lehetővé, míg a kábelvezetés megakadályozza a véletlen szétkapcsolódást. Kis méretű, könnyen elrejthető, és kivételes hangminőséget biztosít interjúkhoz, vlogokhoz, élő közvetítésekhez és sok máshoz.

DJI Mic 2 töltőtok [8]

A DJI Mic 2 töltőtok leegyszerűsíti a párosítási folyamatot azáltal, hogy töltés közben automatikusan összekapcsolja a vevő- és az adóegységeket. A töltőtáskával együtt használva az akkumulátor élettartama akár 18 óra is lehet, így hordozható, és hosszú használati időt biztosít.

9. fejezet – 3D

 

DJI Mic 2

DJI Mic

Zajszűrés

Intelligens zajszűrés

Nincs aktív zajszűrés

Belső felvétel
(tömörítés nélkül)

14 órányi hanganyag, 32-bites, lebegőpontos belső hangrögzítés [1]

14 óra [1]

Teljes üzemidő

18 óra

15 óra

Vevőegység okostelefonnal

Lightning (sztereó támogatású digitális hang, a lejátszáshoz nem kell kihúzni a vevőegységet) vagy USB-C (sztereó támogatású digitális hang, a lejátszáshoz nem kell kihúzni a vevőegységet) adapter, Bluetooth támogatás.

Lightning (analóg) vagy USB-C (sztereó támogatású digitális hang) adapter.

Vevőegység kamerával

3,5 mm-es TRS kábel (támogatja az automatikus, kamerával szinkron be- és kikapcsolást)

3,5 mm-es TRS kábel

Vevőegység számítógéppel

USB-C

USB-C

Kezelőszervek

1,1 hüvelykes érintőképernyő + vezérlőgyűrű

0,95 hüvelykes érintőképernyő

Kompatibilis tartozékok

DJI Lavalier Mic mikrofon

DJI Lavalier Mic mikrofon

Lábjegyzetek

1. Mindegyik adóegység 8 GB-os belső tárolóval rendelkezik, amely akár 14 órányi tömörítetlen, 48 kHz-es, 24-bites hanganyag tárolására alkalmas.

2. FCC-szabvány szerint mérve akadálymentes, zavaró jelforrástól mentes környezetben (160 m CE alatt). Az adatok csak tájékoztató jellegűek. A tényleges átviteli távolság a környezettől függően változhat.

3. A DJI Mic 2 szett (2 adóegység + 1 vevőegység + töltőtok) és a DJI Mic 2 szett (2 adóegység + 1 vevőegység) egyaránt Shadow Black színű adóegység(ek)et tartalmaz. A DJI Mic 2 adóegység (Pearl White színben) külön megvásárolható.

4. Amikor a DJI Mic 2 adóegység Bluetooth-on keresztül csatlakozik egy okostelefonhoz, az intelligens zajszűrő funkciót engedélyezni kell a DJI Mimo alkalmazásban. A videofelvétel közbeni zajszűrés csak abban az esetben érhető el, ha a felvételkészítés a DJI Mimo alkalmazással történik.

5. Amikor a DJI Mic 2 adóegység Bluetooth-on keresztül csatlakozik egy okostelefonhoz, a 32-bites belső rögzítés funkciót engedélyezni kell a DJI Mimo alkalmazásban. A videofelvétel közbeni belső hangrögzítés csak abban az esetben érhető el, ha a felvételkészítés a DJI Mimo alkalmazással történik.

6. A tesztelés során mindkét adóegység csatlakoztatva volt a vevőegységhez, a biztonsági felvételkészítés ki volt kapcsolva, és a vevőegység egy Camera Audio Cable (3,5 mm-es TRS kábel) segítségével volt összekötve a kamerával.

7. További kompatibilitási információk a DJI hivatalos webhelyének termékoldalán találhatók.

8. Külön kapható.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés