Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Mavic 3 Enterprise Series bemutató: A jövő dróntechnológiája

DJI Mavic 3 Enterprise Series bemutató: A jövő dróntechnológiája A DJI a dróntechnológia globális vezetője végre bemutatta legújabb Enterprise sorozatú drónjait, amiket a teljesítmény szem előtt tartásával terveztek.

A Mavic 3 Enterprise egy fejlett precíziós drón, míg a másik, a Mavic 3 Thermal kifejezetten veszélyes környezetben végzett mentési munkálatokra készült, például természeti katasztrófa övezetekben vagy bűnügyi helyszíneken, ahol veszélyes anyagok lehetnek a helyszínen, amelyeket anélkül kell megvizsgálni, hogy a közelben tartózkodó embereket veszélyeztetnék.

Mavic 3 Enterprise | Mavic 3 Thermal

 • Nagy pontosságú felmérésre és ellenőrzésre tervezték | A közbiztonság, a kutatás és mentés, valamint az ellenőrzés felé irányul.
 • Hasselblad-érzékelő egy tele kamera mellett | Széles és tele kamerák és egy hőérzékelő
 • Mindkét drón könnyű, összecsukható és hordozható, 45 perces repülési idővel rendelkezik, és kompatibilisek az új DJI RC Pro Enterprise intelligens vezérlővel és a DJI FlightHub 2-vel

A DJI Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal végre bemutatkozott

Az új Mavic 3 Enterprise egy nagy teljesítményű, hordozható földmérő és ellenőrző drón, amely képes GCP-mentes centiméteres pontosságot elérni, míg a Mavic 3 Thermal a nagy felbontású infravörös érzékelőt és a vizuális kamerát kombinálva hatékony megoldást kínál a közbiztonság, a keresés és mentés, valamint az ellenőrzési feladatokhoz.

Könnyű kialakításuknak köszönhetően (M3E: 915g / M3T: 920g) akár 45 percig is repülhetnek, mielőtt fel kellene tölteni őket. Mindkettő beépített fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a minden irányú tárgyérzékelést, valamint az O3 Enterprise átvitelt.

Mindkét drón kompatibilis a DJI FlightHub 2, a DJI Terra, a Pilot 2 alkalmazással és az új DJI RC Pro Enterprise intelligens vezérlővel, valamint számos kiegészítővel, például RTK modullal és hangszóróval.

Kamera specifikációk
A DJI Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal képi képességei komolyan lenyűgözőek. A Mavic 3E egy Hasselblad kamerával és egy telekamerával rendelkezik a felméréshez, míg az M3T egy széles látószögű kamerával, egy telekamerával és egy hőérzékelővel.

DJI MAVIC 3E

DJI MAVIC 3T

Széleslátó

Széleslátó
4/3 CMOS, 20MP, Mechanical Shutter Equivalent Focal Length: 24mm, 48MP

Tele

Zoom

Equivalent Focal Length: 162mm, 12MP, 56× Hybrid Zoom Equivalent Focal Length: 162mm, 12MP, 56× Hybrid Zoom
 

Hőkamera [2]

  DFOV: 61°, Equivalent Focal Length: 40mm, Resolution 640 × 512

Nagy pontosságú drónos földmérés

A DJI Mavic 3 Enterprise egy nagy teljesítményű és pontos felmérő drón. Kamerafunkcióit kifejezetten a drónos térképezéshez tervezték, és ezek közé tartozik:

 • Kiváló minőségű Hasselblad érzékelő
 • Gyors 0,7 másodperces intervallumfelvétel
 • Mechanikus zár a nagy sebességű utazás közbeni rezgések és elmosódások kiküszöbölése érdekében
 • Nagyméretű pixelek: 3,3um
 • Intelligens gyenge fényviszonyok közötti üzemmód

A DJI Mavic 3 mindenhol megváltoztatja a földmérők életét.

Az UAV rövid felvételi intervalluma, hatalmas pixelmérete és 45 perces maximális repülési ideje hatékony földmérési eszközzé teszi az építőmérnökök számára. Egy nap alatt (150 méteres magasságban) a drón 16 négyzetkilométert képes lefedni 80%-os elülső átfedéssel, valamint 70%-os oldalsó lefedettséggel, ami 15 méter/másodperc sebességet jelent!

A Mavic 3 Enterprise egyedülálló RTK moduljának köszönhetően a Google Cloud Platform használata nélkül biztosítja a TimeSync és a centiméteres pontosságot. Az M300 RTK-P1 beállítással összehasonlítva az M3E ideális megoldás a belépő szintű drónfelmérők vagy azok számára, akik költséghatékonyabb alternatívát keresnek. A Mavic 3 Enterprise mérete és ára hasonló a DJI Phantom 4 RTK-hoz, de a Mavic 3E olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek hordozhatóbbá és hatékonyabbá teszik.

A DJI bejelentette, hogy az új intelligens funkciók még ebben az évben megjelennek. Ezek közé tartozik a valós idejű terepkövetés és a P1 fotogrammetriai kamera ferde felvételkészítési módja a már eddig is lenyűgöző funkcióin felül.

Fokozott biztonság

A DJI Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal olyan továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például:

 • Minden irányú akadályérzékelés | Több nagy látószögű szenzor, amelyek egy nagy teljesítményű látásszámító rendszerrel együtt működnek, hogy pontosan érzékeljék az akadályokat minden irányban, és biztonságos repülési útvonalat számítsanak ki körülöttük.
 • APAS 5.0 | A drón repülés közben minden irányban érzékeli az objektumokat, gyorsan és könnyedén kikerüli őket.
 • Fejlett RTH | Automatikusan meghatározza és végrehajtja a legjobb útvonal-visszatérést a kiindulási ponthoz.

A drónok emellett beépített repülési jeladót és O3 Enterprise átvitelt tartalmaznak a nagy teljesítményű és stabil kapcsolat érdekében, az eddigi egyik leghosszabb, 8 kilométeres (CE) átviteli távolsággal.

 

DJI RC Pro Enterprise vezérlő

Az új DJI RC Pro Enterprise vezérlő egy erősebb és megbízhatóbb rendszer, amelyet egy robusztusabb központi processzorral terveztek. Ez azt jelenti, hogy a Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal használata során a repülések minden eddiginél simábbak és zökkenőmentesebbek lesznek!

Minden olyan funkciót tartalmaz, amire szükséged van:

 • 5 hüvelykes érintőképernyős kijelző
 • 1000 nites, nagy fényerejű képernyő
 • 3 órás akkumulátor-üzemidő
 • Teljes feltöltési idő 1,5 óra alatt

Mindkét drón a DJI Pilot 2 szoftvert használja az útvonalak megtervezéséhez és az olyan tervezési funkciók végrehajtásához, mint az útpont, a térképezés és a lineáris, a vezérlő pedig külső helyett belső akkumulátorral rendelkezik.

Tartozékok

A Mavicokhoz számos tartozék kapható, köztük egy RTK modul és egy hangszóró, amely megkönnyíti a valós idejű beszédet.

Az RTK modul lehetővé teszi az M3E-vel a nagy pontosságú földmérést, az M3T RTK tartozék pedig a centiméteres fényszinten történő pozicionálást.

DJI FlightHub2 és DJI Terra

A Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal egyaránt kompatibilis a DJI FlightHub 2-vel és a DJI Terrával.

DJI FlightHub 2

A DJI FlightHub 2 egy forradalmian új termék, amely megváltoztatja a drónüzemeltetésének eddigi módját. A felhőalapú rendszer átfogó, valós idejű helyzetfelismerést tesz lehetővé, így nincs hiány a lefedettségben, és teljes nyugalmat biztosít repülés közben.

DJI Terra

A DJI Terra egy könnyen használható térképező szoftver, amelyet úgy terveztek, hogy segítse az iparági szakembereket a valós helyzeteket digitális eszközökké való átalakításában. Térképek, modellek készítéséhez és elemzések elvégzéséhez is használhatók.

Végső gondolatok 

A DJI Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal kifinomult hordozható drónok, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a kereskedelmi célú UAS programhoz.

Az M3E egy kompaktabb földmérési alternatívát kínál, mint a DJI másik könnyű térképező repülőgépe, a Phantom 4 RTK. Alacsony ára és kis mérete miatt kiváló belépő szintű földmérési drón, valamint hihetetlenül jól szállítható választás a gyors térképezési feladatokhoz.

Az M3T a Mavic 2 Enterprise sorozat következő generációja, és könnyű szállíthatósága, valamint a hőtani képességeket is magában foglaló többszenzoros csomaggal kombinálva nagyszerű megoldássá teszi a közbiztonság és a keresés-mentés számára.

Ipari megoldásainkról itt olvashattok részletesebbenhttps://myactioncam.hu/dji-enterprise

Kapcsolatfelvétel

Reméljük, hogy Te is ugyanolyan izgatott vagy a DJI Mavic 3 Enterprise és a Mavic 3 Thermal miatt, mint mi. Töltsd ki ezt az űrlapot, ha ajánlatot vagy további információt szeretnél kérni a DJI M3E vagy M3T drónról, és értékesítési csapatunk felveszi veled a kapcsolatot.


 

forrás: Copterz.com

Keresés