Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI Matrice 350 drón RTK + Enterprise Shield Basic 2-Year (Auto-Activation) (akkumulátor és töltő nélkül)

Youtube videók

Ár:
4.337.900 Ft (3.415.669 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: DJIMATRICE350RTK-2Y
Elérhetőség: Központi raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Matrice 350 RTK

új mércét állít fel az iparágban

A korszerűsített Matrice 350 RTK új mércét állít fel az iparágban. Ez a következő generációs drónplatform teljesen új videoátviteli rendszerrel és vezérlési élménnyel, hatékonyabb akkumulátor-rendszerrel és átfogóbb biztonsági funkciókkal, valamint robusztus
hasznos teherbírási és bővítési képességekkel rendelkezik (payloadok). Innovatív erőt ad bármelyik légi műveletnek.

 • 55 perc repülési idő
 • IP55 besorolás
 • DJI O3 Enterprise átvitel
 • DJI RC Plus
 • 400 akkumulátor ciklus
 • 6 irányú érzékelés és pozicionálás
 • Night-Vision FPV kamera
 • Multi-payload támogatás
 • 2.7 kg terhelhetőség

Erőteljes repülési teljesítmény

A strapabíró Matrice 350 RTK erős meghajtással, fokozott védelmi besorolással és kiváló repülési teljesítménnyel rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a legkülönbözőbb kihívásokkal.

 • 55 perc [1] Maximális repülési idő
 • IP55 [2] Védelmi besorolás
 • 2,7 kg Max hasznos teher
 • 7000 m [4] Max repülési magasság
 • 12 m/s Max szélsebesség Ellenállás
 • -20° és 50° C között Üzemi hőmérséklet

Stabil új átviteli rendszer

O3 Enterprise Átvitel

A Matrice 350 RTK a DJI O3 Enterprise Transmission-t használja, amely támogatja a háromcsatornás 1080p HD élő közvetítést [5] és a 20 km-es maximális átviteli távolságot. [6] Mind a drón, mind a távirányító négyantennás adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely intelligens módon képes kiválasztani a két optimális antennát a jelek továbbításához, míg a négy antenna egyszerre fogadja a jeleket. Ily módon jelentősen javul az interferenciaelhárítási képesség, és optimalizálódik az átviteli stabilitás.

Új vezérlési élmény

DJI RC Plus

A 7" nagy fényerejű képernyővel felszerelt DJI RC Plus támogatja a kettős kezelői üzemmódot, és standard WB37 külső akkumulátorral rendelkezik, amely akár hat órás üzemidőt kínál, és megfelel a különböző üzemeltetési igényeknek.

Kemény igénybevételre tervezve

Az IP54-es besorolású [2] DJI RC Plus por- és vízálló, hogy rossz időjárási körülmények között is megbízhatóan működjön. Az üzemi hőmérséklet -20° és 50° C között van, támogatva az éjjel-nappali működést még erősen meleg vagy hideg környezetben is.

Zökkenőmentes és hatékony vezérlés

A távirányító elején, hátulján és tetején számos gomb és tárcsa található a gyors működés érdekében. A gombok funkciói a felhasználók szokásaihoz igazíthatók, és intuitív és rugalmas élményt nyújtanak.

DJI Pilot 2

A DJI Pilot 2 alkalmazást tovább optimalizálták, hogy egyértelműen megjelenítse a küldetés típusát és a repülés állapotát. A repülőgép és a hasznos terhek egyszerű és zökkenőmentes vezérlése elősegíti a hatékonyabb működést.

Továbbfejlesztett akkumulátor rendszer

Új kettős akkumulátor rendszer

A Matrice 350 RTK egy új TB65 kettős akkumulátoros rendszerrel van felszerelve, amely támogatja az akkumulátorok hot-swap cseréjét, és lehetővé teszi a többszöri repülést kikapcsolás nélkül. Az akkumulátor akár 400 cikluson keresztül is feltölthető, [3] ami csökkenti egy repülés költségeit.

Következő generációs intelligens akkumulátorállomás

Az új BS65 intelligens akkumulátorállomás megoldást kínál az akkumulátorok töltésére, tárolására és szállítására.

Többféle töltési mód
Tárolási üzemmódban töltse fel az akkumulátort 50%-ra, ami hosszútávú tárolásra alkalmas. Repülésre kész üzemmódban gyorsan töltsön fel több akkumulátort 90%-ra, hogy bármikor megkezdhesse a műveletet, és meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát.

Intelligens irányítás
Amikor az akkumulátorállomás csatlakozik a DJI RC Plus-hoz, a DJI Pilot 2 alkalmazás megjeleníti az akkumulátor állapotát és az egyéb állapotinformációkat. Ezenkívül beállíthatja az önkisütési napok számát, frissítheti a firmware-t, exportálhatja a naplókat, és egy érintéssel hozzáférhet más gyors műveletekhez.

Könnyed szállítás
Az akkumulátorállomás 360°-ban mozgatható kerekekkel rendelkezik a kényelmesebb szállítás érdekében.

Fokozott repülésbiztonság

Karzár visszajelző

A Matrice 350 RTK új karzár-jelölő funkcióval egészül ki, hogy elkerülje a kioldott karok kockázatát, így Ön nyugodtabban koncentrálhat a repülésre.

Éjjellátó FPV kamera

A kiváló éjjellátó képességeknek köszönhetően az FPV kamera az éjszakai repülés során világosan képes bemutatni a környezetet és az akadályokat. A PinPoint funkcióval együttműködve jobb navigációt biztosít a biztonságos repüléshez, segítve a magabiztosabb éjszakai működést.

6 irányú érzékelés és pozicionálás

A Matrice 350 RTK hatirányú binokuláris látórendszerrel és infravörös érzékelőrendszerrel rendelkezik a pozicionálás és akadályérzékelés érdekében, átfogó védelmet nyújtva a repülés során. [7]

CSM radar [8]

A CSM Radar telepítésével a Matrice 350 RTK képes felfelé vagy a vízszintes 360°-os tartományban lévő finom akadályokat észlelni és időben kikerülni. [9] A hatékony észlelési tartomány akár 30 m is lehet, [10] ami tovább javítja a repülésbiztonságot.

Többszintű redundancia kialakítása

A Matrice 350 RTK repülőgép- és érzékelőrendszere egyaránt redundáns kialakítást alkalmaz a repülésbiztonság maximális biztosítása érdekében, így magabiztosabban megbirkózhat a zord működési környezetekkel.

Hasznos terhek [8]

A Matrice 350 RTK támogatja az egyetlen lefelé irányuló gimbalt, a kettős lefelé irányuló stabilizátort [11] és az egyetlen felfelé irányuló gimbalt [11], valamint rendelkezik egy E-Port nyílt interfésszel. A 2,7 kg-os maximális hasznos teherbírással a repülőgép egyszerre akár három hasznos terhet is képes szállítani, ami megfelel a különböző üzemeltetési eseteknek is, például a közbiztonság, az ellenőrzés és a térképezés igényeinek.

- Zenmuse H20 sorozat

- Zenmuse H20N

- Zenmuse P1

- Zenmuse L1

- Harmadik féltől származó hasznos terhek

Intelligens működés

Nagy pontosságú térképezés

A Matrice 350 RTK támogatja az útpont, a térképezés, a ferde és a lineáris repülési feladatokat. A hatékony adatgyűjtéshez használhatja a Terrain Follow [12] vagy a Smart Oblique [13] funkciót. A DJI Terrával együtt gyorsan HD 2D és 3D digitális eredményekhez juthat, lehetővé téve a nagy pontosságú és nagy hatékonyságú térképezési műveletet.

Levegő-föld koordináció

Az olyan funkciókkal, mint a nagy pontosságú PinPoint és a felhőalapú valós idejű térképezés, [14] a Matrice 350 RTK képes összekapcsolni a levegőt, a földet és a felhőt. Miután a repülőgép befejezte a képgyűjtést, a DJI FlightHub 2 gyorsan modellezni tudja a műveleti helyszínt, és parancsinformációkat továbbíthat a repülőgép és a földi kezelőknek. Mind a távvezérlő, mind a FlightHub 2 támogatja a pont-, vonal- és felületrajzolást, valamint a valós idejű feltöltést, és képes együttműködni a repülőgéppel a valós idejű műveleti nézet livestreamelésében, áttörve a kommunikációs akadályokat a levegő-föld együttműködésen alapuló működéshez.

Automatizált precíziós ellenőrzés

Az élő küldetésrögzítés révén a Matrice 350 RTK képes olyan repülési útvonalfájlok létrehozására és tárolására, amelyek bármikor felhasználhatók az automatizált működés megvalósításához, és az ismétlődő ellenőrzés nem lesz többé idő- és fáradságigényes. Az AI Spot-Check [15] használatakor a Matrice 350 RTK támogatja a témák automatikus keretezését és kézi beállítását, hogy javítsa az ismétlődő felvételek pontosságát és az ellenőrzési művelet minőségét.

Tartozékok [16]

DJI RC Plus
A DJI RC Plus 7 hüvelykes képernyője akár 1200 nits fényerővel, valamint több gombbal rendelkezik, ami zökkenőmentes vezérlési élményt nyújt. Standard WB37 külső akkumulátorral érkezik, és támogatja az akkumulátorok forró cseréjét. Akár 6 órán át is működhet, ha a belső és a külső akkumulátorokat kombinálja a használathoz.

BS65 intelligens akkumulátor állomás
Az akkumulátorállomás egyablakos megoldást kínál az akkumulátorok töltésére, tárolására és szállítására. Az új tárolási mód és a repülésre kész mód javítja a töltés hatékonyságát és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A 360°-ban mozgatható kerekek új kialakítása megkönnyíti a kényelmesebb szállítást és átállást.

TB65 Intelligens akkumulátor
A TB65 intelligens repülési akkumulátor nagy teljesítményű és nagy energiájú cellákat alkalmaz, és akár 400 ciklusig is feltölthető, [3] csökkentve ezzel az egy repülés költségeit. Eközben fokozott hőelvezetési teljesítménnyel és automatikus fűtési rendszerrel rendelkezik.

CSM Radar [8]
A CSM radar a drón tetejére szerelhető a repülés biztonságának további biztosítása érdekében. A hatékony érzékelési tartomány elérheti a 30 m-t. [10] A radar pontosan érzékeli a felfelé vagy a vízszintes 360°-os tartományban lévő finom akadályokat, hogy időben kikerülje azokat. [9]

Nagy magasságú, alacsony zajszintű propellerek [8]
A nagy magasságú, alacsony zajszintű propellerek garantálják a repülési teljesítményt nagy magasságban, 3000-7000 m között, és a lapátok zaja 2 decibellel csökken a szabványos 2110s légcsavarokhoz képest. [17]

Felhasználói adatok biztonsága

 • Médiaadatok titkosítása
 • Helyi adatmód
 • Az összes eszközadat törlése egy érintéssel
 • AES-256 videóátviteli titkosítás
 • Felhő API

Doboz tartalma:

 • Matrice M350 RTK drón
 • Lábak
 • 2110s propeller
 • DJI RC Plus távirányító
 • Tartalék gimbal-csillapító
 • Hordtáska

 

* Kérjük, hogy a repülés előtt ellenőrizze és szigorúan tartsa be a helyi törvényeket és előírásokat.
** Minden adatot egy sorozatgyártású Matrice 350 RTK modellel teszteltünk ellenőrzött környezetben. A tényleges tapasztalatok a környezettől, a használattól és a firmware verziójától függően változhatnak.
*** Az ezen az oldalon található összes videó és kép a vonatkozó helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült.
**** Használat előtt a Matrice 350 RTK-t aktiválni kell a DJI Pilot 2 alkalmazáson keresztül.

1. A mérés a Matrice 350 RTK-vel történt, amely körülbelül 8 m/s sebességgel, hasznos teher nélkül, szélcsendes környezetben repült, amíg az akkumulátor töltöttsége el nem érte a 0%-ot. Az adatok csak referenciaként szolgálnak. Kérjük, figyeljen az alkalmazásban található emlékeztetőkre a tényleges használati időre vonatkozóan.
2. Ellenőrzött környezetben mérve. Az IP-besorolás nem tartósan érvényes, és a termék elhasználódása miatt csökkenhet.
3. Legfeljebb 400 ciklus, ha az akkumulátor ≥ 90%-os szintjének kumulatív időtartama 12 hónapon belül kevesebb, mint 120 nap.
4. A 2112-es nagy magasságú, alacsony zajszintű légcsavarokkal és ≤ 7,2 kg felszállótömeggel mérve.
5. Kettős kezelői üzemmód szükséges.
6. FCC-megfelelőséggel, akadálymentes környezetben, alacsony interferencia mellett, kb. 120 m repülési magasságban mérve. Az adatok csak referenciaként szolgálnak. A repülés során kérjük, figyeljen az alkalmazásban található emlékeztetőkre.
7. A vizuális érzékelésnek és az infravörös érzékelésnek vannak bizonyos vakterületei. A helymeghatározási és akadályérzékelési teljesítményt a repülési környezet és az akadályok jellemzői befolyásolhatják. Kérjük, óvatosan repüljön.
8. Külön megvásárolható.
9. Kérjük, engedélyezze a radaros akadályelkerülés funkciót a DJI Pilot 2 alkalmazásban, és állítsa be a repülőgép biztonsági távolságát (> 2,5 m ajánlott), a repülési sebesség pedig legyen < 10 m/s.
10. Akkor mérhető, ha az észlelési cél radarreflexiós keresztmetszeti területe ≥ 0,4 m². Az effektív észlelési tartomány az akadály méretétől és anyagától függően változhat.
11. A gimbalcsatlakozót külön kell értékesíteni.
12. Ehhez a funkcióhoz a távirányítónak csatlakoznia kell az internethez és le kell töltenie a DEM fájlokat.
13. Ehhez a funkcióhoz Zenmuse P1 szükséges.
14. DJI FlightHub 2 szükséges.
15. Ehhez a funkcióhoz a Zenmuse H20 sorozatú hasznos teher szükséges.
16. Az ebben a szakaszban található tartozékok a Matrice 300 RTK-val is használhatók.
17. CE-megfelelőséggel mérve.
18. A repülőgép E-Porttal van felszerelve, míg a SkyPort és X-Port komponensek külön megvásárolhatók.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Garancia 3 év
Gyártó DJI
Max. repülési idő 55 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés