Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

DJI legjobb okostelefon stabilizátora most már követi a célpontot

DJI legjobb okostelefon stabilizátora most már követi a célpontot

3 perc olvasási idő

A DJI frissítette népszerű Osmo Mobile 6 okostelefon stabilizátorát az új ActiveTrack 6.0 célpont-követő technológiával.

A tech óriás továbbá bevezetett egy új Platinum Gray színváltozatot a legjobb stabilizátornak számító gimbalhoz.

A DJI 2022 szeptemberében dobta piacra az OM 6 okostelefon stabilizátort, amely ergonómiailag továbbfejlesztett, új oldalsó kerékkel a zoomoláshoz és kompatibilitással a nagyobb telefonokkal, mint például az iPhone 14 Pro Max-szal. Az alapvető fejlesztések azonban nem voltak forradalmiak.

Ez most megváltozik az ActiveTrack 6.0 bevezetésével. A legfejlettebb automatikus fókusznak köszönhetően az OM 6 okostelefon stabilizátor megbízhatóan képes érzékelni és követni egy célpontot, még akkor is, ha több személyt ábrázoló jelenetben egy-egy résztvevő el van takarva, vagy gyors és drámai mozgásokat végzel, például sportolás közben. 

Emellett a DJI összehangolta a gimbal célpont-követő funkcióját a zoom funkcióval. Ez azt jelenti, hogy a célpontot folyamatosan követheted, miközben a zoom funkciót használod gazdagabb vizuális hatásokhoz és lenyűgöző filmszerű élményhez. Ha pedig a célpont elhagyja a képet, a DJI OM 6 most képes megtalálni és újra követni őket automatikus zoomolással és gimbal mozgásokkal, hogy folyamatos követés hatását érhessék el.

Itt láthatod működés közben:

Ha Apple okostelefon felhasználó vagy, a DJI OM 6 gimbal az egyik legjobb stabilizátor a piacon. A Quick Launch funkció, amely kizárólag iPhone-okhoz érhető el, automatikusan értesíti a DJI Mimo alkalmazást, hogy a gimbal kinyitása után rögtön belépjen a kamera nézetbe. Ez azt jelenti, hogy a előkészítési időd drasztikusan csökken, és a gimbal háromszor gyorsabban üzemkész lesz, mint az előző Osmo Mobile változatok.

Most pedig térjünk a gimbal új Platinum Gray színváltozatára, érdemes megjegyezni, hogy néhány különbség van a legújabb modell és az előző évben piacra dobott Slate Gray változat között. Az összes különbség csak az anyagokra vonatkozik, és nincs hatással a termék funkcionalitására.

Például az új verzió oldalsó kereke műanyagból készült, míg a Slate Gray modellé fémből. Hasonlóképpen, a Platinum Gray változat fogójának alján lévő 1/4 hüvelykes csavar lyuka alumíniumból készült, míg a Slate Gray változaté rézből. Továbbá, a Platinum Gray változat fogójának felső burkolata műanyagból készült, míg a Slate Gray változaté fémből. Végül, a Platinum Gray modell tripod csavarja alumíniumból készült, míg a Slate Gray modellé rozsdamentes acélból.

Az új modellt júliustól szállítják, ami valószínűleg okot adott arra, hogy a DJI frissítést adjon ki, hogy a meglévő OM 6 felhasználóknak is.

Forrás: dronedj.com

Keresés