Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

Bemutatjuk a legújabb mezőgazdasági drónokat: az Agras T25-öt és T50-et

Bemutatjuk a legújabb mezőgazdasági drónokat: az Agras T25-öt és T50-et Merüljünk el funkcióikban és megoldásaikban, amelyeket a világ minden táján a mezőgazdasági gyakorlatokhoz nyújtanak. Fedezd fel, hogyan alakítják át az Agras T25 és T50 a precíziós mezőgazdaságot a fokozott permetezési hatékonysággal, növelt terhelőkapacitással és fejlett biztonsági funkciókkal.

A DJI bemutatja legújabb mezőgazdasági drón technológiáját: az Agras T50-et és az Agras T25-öt.

Az elismert Agras drónsorozat kibővítésével a T50 kivételes hatékonyságot kínál a nagyobb méretű termesztési műveletekhez.

40 kg permetezési kapacitással és 50 kg szórási kapacitással rendelkezik. Ez az hatékony megoldás akár óránként 50 hektárnyi területet is permetezhet. A könnyű T25 - amely sok azonos funkcióval rendelkezik, mint a T50 - a hordozhatóság szem előtt tartásával készült, ideális kisebb gazdálkodásokhoz. 20 kg permetezési kapacitással és 25 kg kijuttatási kapacitással rendelkezik. Mindkét drón remekül integrálódik a frissített SmartFarm alkalmazásba, amely erőteljes funkciókat kínál a teljes körű légi kezeléshez. Ez a cikk bemutatja főbb jellemzőiket és azt vizsgálja, hogy az Agras T50 és T25 hogyan képes átalakítani a mezőgazdasági gyakorlatokat a permetezési hatékonysággal.

Kulcsfontosságú jellemzők és frissítések a T25 és T50 esetében:
Két radar: Mindkét drón tartalmaz két aktív fázisú radar és binokuláris látóegységeket, amelyek pontosan rekonstruálják környezetüket. Ez lehetővé teszi az intelligens akadályérzékelést, valamint a domborzat követést lejtőkön.
Négy permetező készlet: Felszerelhetsz egy további pár centrifugális permetezőfejet, ami növeli az áramlási sebességet percenként 24 literre.
DJI SmartFarm kompatibilitás: A DJI SmartFarm alkalmazás egyszerűsíti a mindennapi drónműveleteket a növényvédelem és a területkezelés területén. Javított adatvizualizációval és jelentésekkel, valamint dinamikus eszközkezelési vezérlőpulttal segít.
Fejlett adatvédelmi intézkedések: A DJI elsődlegesen az adatvédelemre helyezi a hangsúlyt, lehetővé téve az ügyfelek számára az adatfelhasználásuk felett való ellenőrzést. Alapértelmezés szerint semmilyen repülési napló, fénykép vagy videó nem szinkronizálódik a DJI-vel. Az Agras drónok a távirányítóban és a drónban helyben tárolják az adatokat, és a kezelőknek kell választaniuk, hogy megosszák vagy tárolják-e az adatokat a DJI szerverein.

Áttekintés

Mind az Agras T25, mind a T50 kiemelkedő tervezéssel rendelkezik, amely képes nagyobb mennyiségű folyadékot szállítani és elosztani az elődeihez képest. Opcionális kiegészítővel a T50 lenyűgöző, 75 literes kapacitással rendelkezik.

A felújított lefelé irányuló erősség és a nagyobb behatolóképesség jelentősen növeli az üzemeltetési hatékonyságot, biztosítva a jobb lefedettséget és hatékonyságot a permetezési feladatokban.

Emellett ezek a drónok megnövelt terhelési kapacitással rendelkeznek, lehetővé téve a gazdálkodók számára a nagyobb használat közbeni rugalmasságot.

Két automatizált permetező rendszerrel, magas áramlási sebességű szórófejjel és állítható cseppméretekkel felszerelve páratlan pontosságot és sokoldalúságot nyújtanak a permetezési alkalmazásokban.

 

Ezenkívül a korrózióálló szerkezetük és a mágneses meghajtású motorok által hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak a zord mezőgazdasági környezetben.

A biztonság továbbra is elsődleges marad, két FPV kamera elől és hátul az autonóm és kézi repülések monitorozásához, valamint gömb alakú radarérzékelő rendszerek, amelyek fokozzák az üzemeltetési biztonságot az összes működési fázisban.

Ezek az innovációk jelentős lépést jelentenek a precíziós mezőgazdaság felé, lehetővé téve a gazdálkodók számára páratlan hatékonységot és termelékenységet.

T50 vs. T25

Nézzük, mi különbözteti meg ezeket a két mezőgazdasági drónt.

Jellemző T50 T25
Permetezési képesség 40 kg 20kg
Terjesztési kapacitás 50 kg / 75 l 25 kg / 35 l
Két aktív fázisú radar és két binokuláris látásszerv
Dupla atomizált permetező rendszer
UHD FPV gimbal kamera
Rögzített magasságú repülés 50°-os lejtőkön
Földművelési területek és gyümölcsöskertek légi felmérése
Légi felmérés / térképezés
Négy permetező konfiguráció
1500 akkumulátorciklus

Összefoglalás

A legnagyobb különbség ezek között a permetező drónok között a méretük, és így a permetezési kapacitásuk. Minél nagyobb a földterület, annál nagyobb drónt ajánlunk.

Keresés