Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

A kreativitás nyerő párosának 7 titka: DJI Mini 2 és DJI Pocket 2

Vannak olyan párok, akikre az „égben köttetett szerelem” kifejezés tökéletesen igaz. Amikor ezek a duók jól néznek ki és jól működnek együtt, na ezt hívjuk nyerő párosnak. Szerencsére nem csak a sorsnak köszönhetően jöhetnek létre ilyen gördülékenyen működő párok. A DJI Mini 2 és a DJI Pocket 2 bemutatja: a boldog, kreatív kapcsolatok hét titkát, amelyekből mindannyian tanulhatunk.

1. titok - Ha messzire szeretnél jutni, induljatok el együtt az úton

A kíváncsiság erős hajtóereje a kreativitásunknak és soha nem hagy nyugodni minket. A pároknál sincs ez másképpen, a kíváncsiság mindig hajtja őket belülről, hogy új dolgokat próbáljanak ki együtt.  Amikor a Mini 2-t és a Pocket 2-t elviszed magaddal a következő kalandodra, biztos lehetsz benne, hogy a kíváncsiságodat maximálisan ki tudod aknázni. Ezért készült mindkettőjük kompakt, könnyű és praktikus kialakítással, hogy tökéletes társaid legyenek a következő utazásnál.

A DJI Mini 2 repülési ideje akár 31 perc is lehet és kevesebb, mint 249 g, vagyis több helyen és hosszabb ideig repülhetsz vele, mint bármelyik más hasonló drónnal.

Ráadásul a csak 249 g-mal rendelkező DJI Mini 2 több helyen repülhet, mint bármely más ilyen minőségű drón. Ha olyan helyen találod magad, ahová a drónod nem tud menni, a Pocket 2 máris készen áll arra, hogy levideózz bármit, ami a kíváncsiságodat hajtja - akár épületekben, akár menet közben, akár víz alatt.

Utazz, alkoss és térj vissza felejthetetlen emlékekkel.

2. titok – Hagyd, hogy a gyengeséged a másik erőssége legyen

Mint minden ikonikus duó, a kreatív párok is ösztönösen a párjukra összpontosítanak és támogatják egymást. A Pocket 2 és a Mini 2 esetében az egyikőjük a csendes megfigyelő, a másik pedig ... a teljes egészet helyezi középpontba.

A DJI Pocket 2 a DJI Matrix Stereo hangtechnikájával tökéletes, mindenre kiterjedő hangélményt hoz létre minden videóban. A fogantyúban lévő négy mikrofon folyamatosan igazodik a kamera irányához, hogy az emlékek még dinamikusabbak és hitelesebbek legyenek.

Tehát, amikor a Mini 2 varázslatos szelfit készít rólatok, a Pocket 2 rögzíti a közben elhangzó csevegést, harsány nevetést és az elfütyörészett szerelmes dallamokat. A saját életed filmjében érzheted majd magad, amikor ezeket a felvételeket összeállítod: látod magad a levegőből, miközben hallod a hangodat, élesen, tisztán és közelről. 

3. titok - Mindig figyeljetek egymásra

A Pocket 2 és a Mini 2 motoros 3 tengelyes kamerastabilizátorának köszönhetően a lehető legegyenletesebb módon tudod rögzíteni a párodat mozgás közben. Ezenkívül a legstabilabb követési technológiával is felszereltek az eszközök, a DJI Pocket 2 az Active Track 3.0-t használja, a DJI Mini 2 pedig QuickShots és OcuSync 2.0 átvitelt biztosít. Ezek - a pillanatokat megörökítő eszközök - biztosan rajtatok tartják a szemüket és elkapják a tökéletes pillanatot, miközben gerlepárként bújtok össze.

4. titok - Használd azt, ami közös bennetek

Nem újdonság, hogy minél több hasonlóságot véltek felfedezni egymásban, annál szorosabb lesz a kötelék kettőtök között. Ebben az értelemben a Mini 2 és a Pocket 2 is igazi lelkitársai egymásnak. A mottójuk az, hogy nemcsak megosztják egymással, amit szeretnek, hanem együtt is csinálják azt.

Az önmagában is szuper felvételeket készítő Mini 2 és Pocket 2 egymással kiegészülve is egyformán képes kiváló minőségű képek és videók készítésére, miközben bármilyen táskában tökéletesen elférnek, ezért felesleges magunkkal vinni a régi, nagy fényképezőgépünket. A Mini 2 12MP-es fényképeket készít és 4x-es zoomot használ, a Pocket 2 pedig 64MP-es fényképeket rögzít és akár 8x-os zoomolásra is képes. Mindkettő 4K videó és panorámakép készítésére is alkalmas, rendkívül könnyen kezelhető, intelligens alkalmazásokkal rendelkezik, és különösen tökéletesek spontán helyzetekben is.

Hajrá! Tölts el egy napot a parkban, menj sétálni, vezess el a közeli tóhoz, pihenj az erdőben.  A Mini 2 és a Pocket 2 bármire, bármikor készen áll. Csak menj, és kapd el a tökéletes pillanatot!

5. titok - Ne feledd: A bizalom kulcsfontosságú

Még a lelkitársaknak is szükségük van saját térre. És ha megadod a másik felednek ezt a szabadságot, az egyszerre lehet nélkülözhetetlen és nehéz.

A Mini 2 mindig tudja, hova kell hazatérnie. Élvezd a légi szabadságot akár 10 km-es távolságban is, köszönhetően a drónod erős átviteli képességeinek. Még az ötös erősségű szél sem jelent problémát ennek a mini drónnak.

Másrészt itt van nekünk a Pocket 2. Lehet, hogy egy egész napos túrázás nem mindig megy zökkenőmentesen és a Pocket 2 kicsúszhat a kezedből. Szerencsére a beépített Drop Aware funkciónak köszönhetően ez se jelenthet problémát, hiszen a Pocket 2 ilyenkor befordítja a kamerafejet, hogy biztonságban legyen, ha a földre esne. Vízálló tok viselése esetén a Pocket 2 akár víz alatt is képes filmezni akár 60 m mélységben is.

Mindkettő készülék képes megvédeni saját magát, ami megkönnyíti a beléjük vetett bizalmat. És a bizalom… nos, tudod.

6. titok - A szeretetet az, amit együtt alkottok meg

Bár jó oka vannak annak, ha szakembert béreltek fel egy páros fotózására, de sok móka rejlik abban is, ha ketten együtt alkottok meg képeket, fényképezitek magatokat. Mind a Pocket 2-vel, mind a Mini 2 segítségével ezt a lehetőséget megkapjátok és minőségi képet készíthettek magatokról.

Szelfi egy hajón? Mit szólnál egy légifelvételhez, ahol megcsókoljátok egymást, beleértve a Pocket 2-vel készült tökéletes „behind the kiss” timelapse-ét is. Kéz a kézben járnátok végig a levendula mezőt? Miért ne vennéd fel egyszerre messziről és a lehető legközelebbről? Ha összekapcsolod egy olyan drón felvételét, mint a Mini 2, és egy olyan kézi fényképezőgép képét, mint a Pocket 2, minden lehetséges.

7. titok – Örökítsd meg a pillanatot még ügyesebben

Ahogy a klasszikus szerelmes dal is mondja, „I don’t wanna miss a thing”. Szeretnél elveszni a pillanatban? Mindenképpen! A nagy pillanatok jelentik minden jó történet lényegét, főleg egy love story-ét. 

A Pocket 2 és a Mini 2 olyan videókat és képeket örökít meg neked, amelyek tovább élnek a minőség, a hang, a perspektíva és a funkciók révén. Amikor elkészültek a megörökített pillanatok, valójában még nincs vége. 

Mindkét eszköznél kihasználhatod az alkalmazások által kínált nagyszerű lehetőségeket. Az AI-szerkesztő és a Story mód segítségével zenét és effektusokat adhatsz hozzá a Pocket 2 felvételeihez egy szempillantás alatt. A Mini 2 rendelkezik a QuickTransfer funkcióval és sok más azonnali szerkesztési lehetőséggel is.

Mi a szerkesztési funkciók legjobb része? A DJI Mimo és a DJI Fly alkalmazások lehetővé teszik egymás felvételeinek szerkesztését. Csak nyisd meg az alkalmazást, mixeld, vágd össze és oszd meg kedvenc tartalmaidat. Nincs szükség drága videószerkesztő szoftverre, majd meglátod.

A legjobb magunkkal vihető eszköz párosítás a Pocket 2 és a Mini 2 kreatív dinamikus duója - nagyszerű videók és képek készítésére képesek, egyszerű, szórakoztató és izgalmas módon. A felvételek felhasználásával tökéletes emlékeket készíthetünk, szerkeszthetünk és megoszthatunk ... ez az igaz szerelem.

Innen kívánunk Boldog Valentin-napot Mindenkinek!

 

Keresés