Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Elfogadom
Menü

A DJI Mavic 3 Enterprise sorozat 7 meglepő tulajdonsága

A DJI Mavic 3 Enterprise sorozat 7 meglepő tulajdonsága

A kompakt, hordozható és nagy teljesítményű Mavic 3E (M3E) drónt okosan tervezték a mindennapi műveletekhez. Tehát akár hobbipilóta vagy, aki készen áll arra, hogy profi pilótává váljon, akár kereskedelmi flottád megerősítésére keresel sokoldalú megoldást, a Mavic 3E a maga nemében a legjobb.

A Mavic 3E funkcionalitása a DJI eddigi legkönnyebben használható és legprofibb földmérő drónjává teszi. Egy thermo kiadás is elérhető - a Mavic 3T, amelyet a közbiztonság, az ellenőrzés és az éjszakai küldetések céljára terveztek.

Íme a hét legfontosabb tulajdonság, amelyek a Mavic 3 Enterprise sorozatot jellemzik.

Két modell, végtelen számú alkalmazás

A DJI Mavic 3 Enterprise sorozat két modellben kapható, az M3E és az M3T. Az M3T egy 48MP-es széles látószögű kamerával, a DJI csúcsmodell 640 x 512-es hőérzékelőivel és ugyanazzal a 12MP-es 56x-os hibrid zoom kamerával rendelkezik, csak hogy nem rendelkezik 4/3 CMOS szenzorral, mint az M3E.

Részletesebb összehasonlítást a kamerákról itt olvashattok.

A magas hőmérsékletre vonatkozó figyelmeztetések, a pontszerű és területi hőmérséklet mérések és a magas hőmérsékletre vonatkozó figyelmeztetések segítségével azonosíthatod a célpontokat és következetes döntéseket hozhatsz éjszakai repülések, tűzoltási műveletek, valamint keresési és mentési műveletek során.

A Mavic 3T hőkamerái és zoomkamerái 28-szoros folyamatos, egymás melletti zoomot biztosítanak az egyszerű repülés közbeni összehasonlításokhoz, így azonnal hozzáférhetsz a szinkronizált osztott képernyős zoomolás képességéhez.

Új kamera a gyors és pontos felmérésekhez

Az M3E-t úgy tervezték, hogy az adatpontosság és a kimeneti minőség romlása nélkül csökkentse a légi felmérések elvégzésének idejét. A Mavic 3E pontosan ezt nyújtja, széles látószögű 4/3 CMOS, 20MP-es érzékelővel és mechanikus zárral felszerelve, amely csökkenti a mozgás elmosódását a felmérési repülések során. Az új kamera gyors, 0,7 másodperces intervallumú felvételkészítést is lehetővé tesz, így a korábbi modellekhez képest töredéke alatt végezheti el a térképezési feladatokat.

A DJI megoldotta a gyenge fényviszonyok okozta nehézségeket is. A Mavic 3E széles kamerája 3,3μm-es pixelekkel büszkélkedhet, továbbfejlesztett gyenge fényviszonyok elleni szoftverrel, ami fokozza a teljesítményt, és jelentősen megnöveli a potenciális működtetési időintervallumot. Ezek a képességek lehetővé teszik a kora reggeli, az esti műveleteket és a felhős napokon végzett felméréseket a képminőség feláldozása nélkül.

Végül, de nem utolsósorban az M3E szintén egy 12 megapixeles zoom kamerával van felszerelve, amely akár 56×-os maximális hibrid zoomot is támogat. Az operátorok a részleteket távolról is azonosíthatják, a szakaszos zoomnövekedés helyett egyenletes, folyamatos képet adva.

Arra számítunk, hogy az M3E a gyors légi felmérések platformjává válik, mivel az RTK modult ötvözi a mechanikus zárral, továbbá a rövid, 0.7 másodperces intervallumú felvételkészítéssel és kiváló gyenge fényviszonyok közti használhatósággal kombinálja.

Könnyű és hordozható

Az M3E a Mavic 3 platformra épül, amely 2021 végén indult útjára globális elismeréssel, és átalakította az iparág kisméretű UAV-okról alkotott elképzeléseit. 

Az M3E túlmutat ezeken az alapvető képességeken, mivel összecsukható és könnyű kialakításán felül néhány egészen kiemelkedő funkciót is beépít.

A kezdők számára ideális, az M3E rugalmas eszköz a meglévő drónprojektekhez, mivel egy kézben könnyedén hordozható és azonnal bevethető eszközről van szó. A DJI mindig is a mobilitást helyezte előtérbe anélkül, hogy kompromisszumot kötött volna a teljesítmény terén. Az M3E-vel egy-egy küldetést 45 percig repülhetsz egyhuzamban. Egyetlen repüléssel akár 2 négyzetkilométeres területet is felmérhet.

Robusztus biztonság és csatlakoztathatóság

Amikor a legnagyobb szükség van rá, az M3E a biztonságot és a teljesítményt helyezi előtérbe. A kifinomult akadályérzékelési és navigációs technológiákkal a Mavic 3 Enterprise a pilóták számára útmutatást és biztonsági megoldásokat biztosít, hogy korlátozza az incidensek kockázatát.

A DJI Advanced Pilot Assistance System (APAS) két nagy látószögű és hat látószenzor adatait használja fel az objektumok minden szögből történő észlelésére, automatikusan átirányítva a repülési útvonalat, amikor elkerülő üzemmódban van. Az igényeidnek megfelelően beállíthatod repülőgép féktávolságát is. Az APAS irányítja az M3E intelligens Hazatérés funkcióját is, amely koordinálja a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb visszatérést.

Ha vészhelyzeti műveletekben nyújt segítséget, vagy ellenőrzéseket végez, az M3E integrált AirSense technológiája figyelmezteti a pilótákat a közelben lévő, ADS-B jeleket továbbító, személyzettel ellátott repülőgépekre.

A DJI legújabb fotóátviteli technológiája az M3E csatlakozójába van integrálva. A négyantennás O3 Enterprise Transmission kihívást jelentő körülmények között megbízhatóbb kommunikációt tesz lehetővé a pilóta és a repülőgép között.

Fokozott repülési hatékonyság és küldetésvégrehajtás

Az emberélet mentésével foglalkozó drónpilóták tisztában vannak azzal, hogy az idő pénz, és vészhelyzetben néhány perc jelentheti a különbséget élet és halál között. 

Ennek eredményeképpen a Mavic 3 Enterprise sorozatot a működési hatékonyság szem előtt tartásával hozták létre. A kiváló 45 perces repülési idő mellett a DJI a küldetések megszakítását 100 W-os gyorstöltéssel és egy három akkumulátoros 100 W-os töltőállomással csökkentette, amely elegendő akkumulátort biztosít a pilótáknak ahhoz, hogy szükség esetén szinte folyamatosan a levegőben legyenek a géppel.

A légi felméréseknél a 0,7 másodperces intervallumú felvételek lehetővé teszik, hogy a térképezési műveletek a szükséges idő negyedén belül elvégezhetők legyenek. 

Ezek a jellemzők az M3E-t kiváló platformmá teszik a gyors lefolyású küldetésekhez és az időérzékeny felmérésekhez.

Új és továbbfejlesztett kiegészítők

Az M3E-hez számos tartozék áll rendelkezésre, amelyek segítik a vállalati felhasználókat és a kereskedelmi drónpilótákat a műveletek optimalizálásában. Az M3E kompatibilis az új DJI RC Pro Enterprise távirányítóval, amely nagy teljesítményű, közvetlen fényben is jól látható képernyővel, beépített mikrofonnal és szövegértési funkcióval rendelkezik, amely közvetlen kommunikációt tesz lehetővé a pilóta és a repülőgép közelében tartózkodó személyek között.

 

Az új és továbbfejlesztett hangszóró nagyobb hangerőt biztosít, miközben kevesebb akkumulátort fogyaszt, mint korábban; a pilóták közvetlenül a távirányítón keresztül rögzíthetnek üzeneteket, vagy használhatják a beépített szöveg-hang funkciót. 

 

A D-RTK 2 mobilállomással együtt egy új, könnyű RTK modul lehetővé teszi a részletes felmérést és a centiméteres pontosságot. 

Hatékony szoftver és fejlesztői eszközök

Az M3E a DJI Enterprise ökoszisztémában található kíváló teljesítményű szoftverekhez kapcsolódik, hogy a repülés közbeni képességek, a hasznos teher (payload) kezelése, a küldetéstervezés és a flottaelemzés teljes skáláját biztosítsa. A Flighthub 2 és a Pilot 2 szoftverek leegyszerűsítik a repülésirányítást, és minden repülést természetesebbé tesznek. A DJI Terra következő szintre emeli a már amúgy is figyelemre méltó légi felmérő eszköz teljes térképezési képességét. A DJI Thermal Analysis Tool 3.0 felszabadítja az M3T képességét az intelligensebb vizsgálatok támogatására.

A DJI elkötelezett amellett is, hogy a fejlesztők számára hozzáférést biztosítson az M3E-hez. Ha az M3E tetejére szeretne bárki is építeni, a Payload SDK és a Mobile SDK platformok megkönnyítik a külső hasznos terhek hozzáadását és a DJI Pilot 2 alkalmazáson alapuló fejlesztést. Ha saját megoldást készítesz, a DJI Cloud API lehetővé teszi a programozók számára, hogy a M3E hardverét, videó és fotóadatokat harmadik féltől származó alkalmazásokkal kombinálják.

A kis kereskedelmi drónok újradefiniálása

Kompakt mérete ellenére az M3E forradalmasítani ígéri akár a földmérést, életmentést és sokoldalú működési platformot biztosít bármely drónfelhasználás számára. 

A DJI legfrissebb vállalati platformja megváltoztatta a "kis" kereskedelmi drónok iparági szabványát. A Mavic 3E a mechanikus zár, az 56-szoros zoomkamera és az RTK modul kombinálásával egy mobil, de nagy teljesítményű platformmal új magasságokba emeli a küldetések hatékonyságát végrehajtási lehetőségeit.

Keresés