Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

DJI Ronin 4D 6K

Youtube videók

Ár:
2.835.190 Ft (2.232.433 Ft + ÁFA)
Gyártó: DJI
Cikkszám: CP.RN.00000176.01
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DJI Ronin 4D Handgrip Combo DJI Ronin 4D Hand Grip Combo
289.270 Ft 268.900 Ft
DJI Ronin 4D Flex DJI Ronin 4D Flex Extension Unit
407.590 Ft

Leírás és Paraméterek

​DJI Ronin 4D 6K

A DJI Ronin 4D teljesen egyedi designnal rendelkezik. Alumínium és magnézium ötvözetéből, valamint szénszálból készült, szilárd teste integrálja a képalkotó, stabilizáló és fókuszáló rendszereket, illetve tartalmazza a vezeték nélküli jelátviteli egységet és a vezérlést is. Ennek az integrált kialakításnak köszönhetően elkerülhető az időigényes kamerabeállítás, amely ezáltal gyorsabb felvételt tesz lehetővé. A felhasználók a kompakt kialakítás nyújtotta kényelem mellett moduláris tartozékok széles tárházát is élvezhetik.

X9-6K

 • 6K/60fps 4K/120fps Felvételi specifikációk
 • 14+ Stops Dinamikatartomány
 • 800/5000 Native ISO

Filmes képalkotó rendszer a profik számára

A Ronin 4D a DJI legmodernebb kamerarendszerét, a full-frame Zenmuse X9-et, valamint a DJI legújabb képfeldolgozó rendszerét, a CineCore 3.0-t használja. Utóbbi, a DJI saját fejlesztésű, modern processzorarchitektúráján keresztül kínál rendkívül nagy számítási teljesítményt. A CineCore 3.0 lehetővé teszi a Ronin 4D számára Apple ProRes RAW, ProRes 422 HQ és H.264 videóformátumok belső rögzítését. A Ronin 4D akár 8K/75fps vagy 4K/120fps videórögzítést is támogatja, több lehetőséget biztosítva a professzionális szintű alkotáshoz.

Felbontás

A DCI 8K (8192×4320) 60 fps videó minden apró részletet megőriz, a dús lomboktól az inspiráló építészeten keresztül, a bőr textúráján át a hajszálakig - mindezt hibátlan minőségben. Azok számára, akik 4K-s tartalmakat gyártanak, a 8K-ban történő rögzítés soha nem látott kreatív lehetőségeket kínál, nagyobb rugalmasságot a videók vágásához, újra komponálásához és stabilizálásához.

Magas érzékenység

A Zenmuse X9 kettős natív ISO-val rendelkezik (8K: 800/4000; 6K: 800/5000), amely kiváló részletességgel és minimális zajjal rögzít képeket, még akkor is, ha esti városképet, egy tengerpartot, vagy gyenge gyertyafényben megvilágított jelenetet veszel fel.

Dinamika-tartomány

A DJI Zenmuse X9 14 fényértéket meghaladó dinamikatartománya természetes átmeneteket biztosít a csúcsfények és árnyékok között komplex világítási környezetben, például ellenfényes jelenetek során és direkt napfényben is. Ezeket az alapesetben nehezen rögzíthető jeleneteket immár könnyen és magabiztosan rögzítheted.

X9-8K EI szürkeárnyalatos

X9-6K EI szürkeárnyalatos

Színvisszaadás

A DJI Cinema Color System (DCCS) és a CineCore 3.0 által biztosított robusztus számítási teljesítmény révén a Zenmuse X9 képes moziszerű megjelenést adni a képeknek autentikus és pontos színek megtartásával. A Ronin 4D támogatja az ACES ipari szabványnak megfelelő munkafolyamatot is, ezáltal kompatibilis más mozi kamerák színtónusaival.

Beépített ND szűrő

Az X9 kiváló minőségű, beépített ND szűrőkkel is rendelkezik 9 EV tartományban (ND 2 - ND 512 vagy ND 0,3 - ND 2,7), amelyek a belső motoros rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen alkalmazhatóak. A szűrőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek és kiegészítsék a Ronin 4D színvisszaadását.

DL objektívek

Az X9 szabvány DL bajonettje három kompakt, full-frame prime objektívet támogat. A objektívek külseje könnyű, monocoque szénszálból készül, így minden objektív mindössze 180 grammot nyom. A jövőben több DJI objektív is elérhető lesz.

Cserélhető bajonettek

Az X9 a DJI által szabadalmaztatott DL bajonett mellett, az objektívcseréhez harmadik féltől származó bajonetteket is támogat, mint például a Leica M-et. Az objektívek terén nagyobb rugalmasságot kínál, hogy az X9-cel olyan ultraszéles látószögű, f/0,95-ös nagy rekesznyílású, elektronikus zoom-, makró- és anamorf objektívek is működnek, amelyek kompatibilisek a hagyományos mozi kamerákkal.

Vezeték nélküli vezérlés

Mindegy, hogy manuális, vagy autofókuszos objektíveket használsz, az X9-re szerelt dedikált modulokkal akár a vezeték nélküli objektívvezérlés vagy automatikus élességállítást is megvalósítható.

4 tengelyes stabilizálás

A hagyományos stabilizátorokhoz képest a DJI Ronin 4D egy további, függőleges Z-tengelyen is csökkenti a kamera rázkódását, amely egy dolly-val hasonlatos stabilizációs teljesítményt nyújt. A négy tengely egy lefele néző Time-of-Flight (ToF) érzékelővel, előre és lefele néző kettős vizuális érzékelőkkel, beépített IMU-val és barométerrel, valamint egy fejlett, új algoritmussal működik együtt, hogy az általános stabilizálást teljesen új szintre emelje.

Beépített, stabilizált kameraegység

A Ronin 4D integrálja a képalkotó és stabilizáló rendszereket, miközben csak az érzékelőt és a szükséges optikai alkatrészeket tartja a stabilizált kamerában. A stabilizátor billenő-tengelye kettős szimmetrikus motorokat használ, a többi tengely egyéb puffereket használ a megfelelő stabilitás érdekében.

A könnyen hordozható, kompakt stabilizátor rendszer lehetővé teszi a felvételek megkezdését anélkül, hogy fáradságos, kézi egyensúlyozásra lenne szükség. A rendszer olyan objektívekkel is folyamatos, stabilizált felvételeket készít, amelyek súlypontja használat közben eltolódik.

A rendkívül integrált kialakítás és a robusztus motorok révén a Ronin 4D a teljes Ronin sorozat eddigi legjobb stabilizáló és követési teljesítményét nyújtja, hihetetlenül kevés súly mellett. A kamera egy gombnyomással átváltható Sport módba, amikor a gimbal a leggyorsabban reagál az operatőr mozdulataira.

Támogatja még a vezeték nélküli stabilizátor-vezérlést és sokoldalú felfogatási konfigurációkat kínál a különféle felvételi forgatókönyvekhez.

ActiveTrack Pro

A DJI szabadalmaztatott számítógépes érzékelése, deep learning technológiája és a CineCore 3.0 robusztus számítási teljesítménye egyesül az ActiveTrack Pro-ban, amely mozi minőségű követő felvételeket biztosít, akár első felvételre. A technológia lehetővé teszi témák nagyobb távolságból történő követését is, és kompozíció-beállítás mellett folyamatos automatikus élességállítást biztosít, hogy a követési felvételek során a téma mindig a fókuszban maradjon.

Lidar fókuszrendszer

A DJI Ronin 4D minden eddiginél egyszerűbbé teszi a manuális élességállítást. A megjelenített fókuszsegéd technológia egyszerűsített, lefele nézetben jeleníti meg a távolsági pontokat a kontrol-monitorokon. Az innovatív és intuitív LiDAR hullámformával a fókuszpontok gyorsan azonosíthatók és rendkívüli pontossággal állíthatók be. Segítségével még a kevés, vagy épp teljesen tapasztalatlan kezelők is gyorsan elsajátíthatják a manuális fókuszálást.

LiDAR távolság mérés

A LiDAR Range Finder akár 43 200 pontot is leképez 10 méteres érzékelési tartományon belül. A fázisérzékelős autofókuszhoz (PDAF) képest a Ronin 4D LiDAR fókuszrendszere gyorsabban tud fókuszálni, anélkül, hogy ez a felvétel minőségének rovására menne, vagy a téma felületi textúrájára hagyatkozna. Ez különösen hasznos gyenge megvilágítású környezetben, ahol kivételes élességállítási képességeket eredményez a többi mozikamerához képest.

Autófókusz

Az új LiDAR fókuszrendszerű Ronin 4D még gyorsan mozgó témáknál is képes megőrizni az élességet. A külső fókuszmotorral az automatikus élességállítás manuális objektívek esetében is elérhető. Az ActiveTrack Pro-val együtt engedélyezhető a folyamatos autófókusz, amely különösen kényelmes az egyéni kezelők számára.

Automata manuális fókusz

Az automatizált kézi élességállítás mód a kézi élességállítás pontosságát és rugalmasságát biztosítja az automatikus élességállítás kényelmével. Az élességállító kerék szinkronban forog a fókuszpont változásával, de az operatőrök bármikor átvehetik manuálisan a vezérlést. A jobb markolaton lévő fókuszkerék dinamikus csillapítást is tartalmaz, így az operatőrök fizikailag is érzékelik a fókuszváltást, intuitívabb és modernebb fókuszálási élményt biztosítva, amely ma páratlan az iparágban.

Vezeték nélküli átviuteli és vezérlőrendszer

A Ronin 4D a DJI vadonatúj O3 Pro videó jelátviteli technológiáját használja, amely 6 km-t meghaladó hatótávja eddig elképzelhetetlen volt a hagyományos filmes megoldásokkal. A 2,4 GHz és 5,8 GHz mellett támogatja a DFS frekvenciasávot is, jelentősen megnövelt biztonság és stabilitás mellett 256 bites AES titkosítási algoritmussal ellátott, 1080p / 60 fps FHD feedet képes több távoli monitorra egyidejűleg sugározni.

A DJI saját chipje működteti a Ronin 4D képalkotó rendszerét, videó adóját, videó vevőjét és távoli monitorját. Ezek az összetevők együtt egy integrált vezeték nélküli átviteli rendszert alkotnak, amelyben minden kapcsolat kifejezetten a végpontok közötti ultraalacsony átviteli késleltetés biztosítására van optimalizálva.

Integrált kialakítás

A 4D videó adó közvetlenül a Ronin 4D-re szerelhető és a kamera akkumulátoráról táplálható. A beépített vezeték nélküli vevővel ellátott, 7 hüvelykes, 1500 nit fényerejű, széles színtartományú High-Bright Remote Monitor érintőképernyő egy bővítőmodul segítségével HDMI és SDI jeleket is képes kiadni. Kompakt és könnyű kialakítása optimális hordozhatóságot és hatékony beállítást biztosít, így a felhasználók azonnal megkezdhetik a felvételeket.

Kordinált felvételek

A High-Bright Remote Monitor egy adót támogat több vevővel a kép- és hangátvitelhez. Két átviteli mód áll rendelkezésre. Az első a Broadcast mód, amely nem szab határt a vevők számát illetőleg, így ideális nagy létszámú stábok felvételeihez. A második a Control mód, amely két vevő összehangolt működését támogatja.

A High-Bright Remote Monitor csatlakoztatható a Ronin 4D, a DJI Master Wheels, a DJI Force Pro vagy az új DJI háromcsatornás Follow Focus kézi vezérlőegységeihez. Ezek lehetővé teszik az élességállítást és a kameramozgás nagy pontosságú távvezérlését, a felvételek indítását és leállítását, illetve a kamerabeállítások módosítását, komplex, összehangolt felvételkészítés érdekében. A beépített giroszkóp segítségével lehetőség van továbbá a monitort a Ronin 4D kameramozgató távvezérlőjévé változtatni is.

Tükör-mód

A tükör vezérlési mód a fő monitoréval azonos vezérlőfelületet biztosít a High-Bright Remote Monitor számára - beleértve az összes fejlett funkciót, mint például a forrásanyag lejátszását, a videó formátumok és gimbal beállításokat, amelyek most már akkor is távolról állíthatók, ha a Ronin 4D jibre, kránra, vagy járműre van szerelve.

Független felvétel és lejátszás

A High-Bright Remote Monitor beépített microSD-kártyanyílással rendelkezik, amely támogatja a független videórögzítést akár 1080p / 60fps sebességgel. Ha több távoli monitort használnak együtt, mindegyik monitor külön-külön lejátszhatja a rögzített anyagokat anélkül, hogy zavarná a többi monitort.

Minden a részletekben rejlik

A Ronin 4D egy beépített CFexpress Type-B bővítőhellyel, valamint egy USB 3.1 Type-C porttal is rendelkezik a közvetlenül külső adathordozó lemezre történő rögzítéshez. A legmagasabb specifikációjú videók belső rögzítéshez a DJI PROSSD 1TB érhető el, amely USB-C kábelen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, így hagyományos SSD-olvasó nélkül is hozzáfér a rögzített felvételekhez. Ezek a tárolási lehetőségek magas költséghatékonyságot biztosítanak azoknak, akik a teljesítmény és a stabilitás páratlan kombinációjára vágynak.

Hangrögzítés

A Ronin 4D beépített mikrofonokkal van felszerelve, amelyek támogatják a kétcsatornás 24 bites hangrögzítést. 3,5 mm-es jack csatlakozókkal és XLR mikrofonportokkal is rendelkezik további hangsávok rögzítésének érdekében.

Működési idő

Csakúgy, mint a Ronin 2 és az Inspire 2, a DJI Ronin 4D is TB50 intelligens akkumulátorokat használ, amelyek akár 2,5 órányi felvételi időt biztosítanak, és mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltölthetők. Az automatikus fűtéssel biztosított a megbízható működést különösen hideg körülmények között is.

Csomag tartalma:

 • 1x kamera Zenmuse X9 6K
 • 1x fő test
 • 1x élesítő LiDAR
 • 1x objektív adapter
 • 1x bal grip
 • 1x jobb grip
 • 1x felső fogantyú
 • 1x fő monitor
 • 1x akkumulátortartó
 • 1x töltőadapter
 • 1x TB50 adapter
 • 8x AC tápkábel
 • 1x kábel USB-A/USB-C
 • 1x alaplap
 • 1x vezérlő Extended Control Stick
 • 1x 3 mm-es imbuszkulcs golyóval
 • 1x 1,5 mm-es imbuszkulcs
 • 3x csavar 10 mm 1/4" - 20
 • 1x lapos csavarhúzó
 • 1x DL Mount testvédő
 • 1x védő X9 Gimbal Base Cap
 • 1x DX Mount testvédő
 • 1x lencsesapka DX bajonettel
 • 1x védő Ronin 4D Gimbal Base Cap
 • 1x intelligens akkumulátor TB50
 • 1x LiDAR fókuszmotor kábele
 • 1x bal kézszíj
 • 1x jobb kézszíj
 • 1x hordtáska Ronin 4D
 • 1x ellensúly X9 (106g)
 • Zenmuse X9-6K Camera Gimbal Combo
 • ProRes HQ és nyers videó 6K60-ig
 • 5,5 hüvelykes 1000 cd/m²-es érintőképernyős kijelző
 • LiDAR távolságkereső/fókuszmodul
 • TB50 intelligens akkumulátor, rögzítés, töltő
 • Szénszál, alumínium-magnézium ötvözet

Megjegyzések

 • 1. Akkor mérjük, amikor a 6K Combo teljesen be van állítva, a fő monitor csatlakoztatva és a Z-tengely kikapcsolva.
 • 2. Teljesen feltöltött TB50 akkumulátorral és Ronin 4D-vel mérve álló állapotban, a gimbal kiegyensúlyozott, a Z-tengely inaktív, és folyamatosan RAW-ban rögzít. A kardánmozgások vagy a Z-tengely használata csökkenti a működési időt.
 • 3. A kézi objektívek automatikus élességállításához DJI Zenmuse X9 Focus Motor szükséges.
 • 4. Egy jövőbeli firmware-frissítés támogatja.
 • 5. Kérjük, használja az ajánlott CFexpress kártyákat.
 • 6. Kérjük, használja az ajánlott USB-C SSD-t.
 • 7. A Z-tengely stabilizációs tartománya a Z-tengely üzemmódjaitól és használati forgatókönyveitől függően változhat, és kisebb lehet, mint a mechanikai tartomány.
 • 8. Akadálymentes, interferencia mentes.
 • 9. A 100 ms-ot 4K/24fps-en, a 68ms-t 4K/60fps-en mérik.
 • 10. Előfordulhat, hogy egyes frekvenciasávok nem elérhetők a monitor aktiválásának helye szerinti régió jogszabályi előírásaitól függően.
 • 11. Jelenleg támogatja a HDMI 1.4-et, és egy jövőbeli firmware-frissítés során támogatja a HDMI 2.0-t is.
 • 12. 50%-os képernyő fényerőn mérve DJI WB37 akkumulátorral.
 • 13. Ez a port jelenleg nem érhető el. Támogatja a belső rögzítést egy jövőbeli firmware-frissítés során.
 • 14. Ez a port jelenleg nem érhető el. Támogatni fogja a HDMI 1.4-et egy jövőbeli firmware-frissítés során.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Specifikációk

 • Főtest méretei (hossz × szélesség × magasság): 235 × 115 × 160 mm
 • Teljes méretek (hosszúság × szélesség × magasság): 309 × 290 × 277 mm [1]
 • Gimbal súlya: kb. 1,04 kg
 • Fő testsúly: kb. 1,45 kg
 • Teljes súly: kb. 4,67 kg (a kombó összes moduljának beszerelése után, az objektív és a memóriakártya kivételével)
 • Max működési idő: kb. 150 perc [2]
 • Intelligens funkciók: ActiveTrack Pro, Autofókusz (támogatja az emberi arc/test felismerését és bármilyen téma megkomponálását)
 • Tárolási hőmérséklet: -20° - 60° C (-4° - 140° F)
 • Üzemi hőmérséklet: -10° és 40° C között (14° és 104° F között)

Kamera:
 
 • Érzékelő mérete: 35 mm-es full-frame CMOS képérzékelő
 • Alap objektív rögzítés: DX rögzítés és támogatás más rögzítő egységekhez
 • Támogatott lencsebajonettek: DL-bajonett (standard), M-bajonett és E-bajonett
 • DL objektívek: DJI DL 24mm F2.8 LS ASPH/ DJI DL 35mm F2.8 LS ASPH/ DJI DL 50mm F2.8 LS ASPH
 • Dinamikus tartomány: 14+ stop
 • Fehéregyensúly: Manuális 2000-11000 Kelvin és árnyalatbeállítás, támogatja az AWB-t
 • Gamma: D-Log, Rec.709, HLG
 • EI tartomány: X9-8K: EI 200-12800, Dual Native ISO 800/4000, X9-6K: EI 200-12800, Dual Native ISO 800/5000
 • Zársebesség: Elektronikus redőny 1/24s-1/8000s
 • Beépített 9 fokozatú ND szűrők: átlátszó, 2 (0,3), 4 (0,6), 8 (0,9), 16 (1,2), 32 (1,5), 64 (1,8), 128 (2,1), 256 (2,4) , 512 (2,7)
 • Fókuszvezérlés: Autofókusz, Kézi Fókusz, Automatikus Manuális Fókusz
 • X9-6K maximális bitsebesség: 6008 × 3168, 48 fps RAW 3,4 Gbps
 • X9-8K maximális bitsebesség: 8192 × 4320, 60 fps RAW 3,95 Gbps
 • Támogatott fájlrendszer: exFAT
 • Felvételi formátum: Apple ProRes RAW HQ/Apple ProRes RAW
 • Apple ProRes 422 HQ/Apple ProRes 422: H.264 (4:2:0 10 bites)
 • Adathordozó: DJI PROSSD 1TB, CFexpress 2.0 Type B, USB-C SSD
 • DJI PROSSD 1TB Felvételi formátum: Nincs korlátozás a rögzítési formátumra
 • CFexpress 2.0 Type B felvételi formátum [5]: ProRes 422 HQ: 6K: 23.976/24/25/29.97/30fps / C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/66/60 100/120 fps / 2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120 fps
 • H.264: C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120 fps/ 2K: 23.976/24/25/29.97/30/498.94/50 60/72/96/100/120 fps
 • USB-C SSD rögzítési formátum [6]: ProRes 422 HQ: C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60fps / 2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/5 59,94/60 fps
 • H.264: C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60 fps / 2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60 fps
 • Beépített mikrofon: Beépített 2 csatornás sztereó
 • Hangformátum: LPCM 2 csatornás, 24 bites 48 kHz
Gimbal:
 • Mechanikai hatótávolság: Pan: ±330°
 • Döntés: -75° és 175° között
 • Görgetés: -90° és 230° között
 • Z-tengely hatótávolság: körülbelül 130 mm [7]
 • Szabályozható tartomány:
 • Pan: ±285°
 • Döntés: -55° és +155° között
 • Gördülés: ±35°

Max szabályozási sebesség (°/s)
DJI Master Wheels vagy DJI Force Pro:
 • Dőlés: 360°/s
 • Gördülés: 360°/s
 • Pan: 360°/s
Ronin 4D fogantyúk:
 • Dőlés: 120°/s
 • Gördülés: 120°/s
 • Pan: 120°/s
Maximális Z-tengely hasznos teher: 2000 g (beleértve az 1040 g gimbalt is)
Szögvibrációs tartomány: ±0,01°
LiDAR távolságmérő:
 • Súly: 88 g
 • Méretek (hossz × szélesség × magasság): 71 × 47 × 34 mm
 • Üzemi hőmérséklet: -10° és 40° C között (14° és 104° F között)
 • LiDAR tartomány mérési pontosság: 0,3-1 m (± 1%) / 1-10 m (± 1,5%)
 • FOV: 30-3 m @>18% fényvisszaverő képesség 60° (vízszintesen) × 45° (függőleges) / 30 cm - 10 m @>18% fényvisszaverő képesség 60° (vízszintes) × 7° (függőleges)
 • Biztonsági besorolás: 1. osztály (IEC 60825-1:2014) (az emberi szem számára biztonságos)
 • Működési környezet: Diffúz fényvisszaverő felületekkel rendelkező környezetben (>10%, például falak, fák, emberek stb.) használható.
 • NE használja sűrű ködös környezetben, és NE irányítsa üvegfelületekre vagy üvegfelületeken keresztül.
 • Lézer hullámhossz: 940 nm
 • Egyimpulzusszélesség: Kétféle impulzus bocsát ki a keringésben: 5ns és 33,4ns.
 • Maximális lézerteljesítmény: 6 W


Fő monitor:

 • Képernyőméret: 0,5 hüvelyk (átlós)
 • Felbontás: 1920×1080
 • Frissítési frekvencia: 60 Hz
 • Maximális fényerő: 1000 cd/m²
 • Képernyő: forgatható LCD érintőképernyő


Akkumulátor:
 

 • Akkumulátor típusa: TB50 intelligens akkumulátor
 • Kapacitás: 4280 mAh
 • Energia: 97,58 Wh
 • Feszültség: 22,8 V
 • Maximális töltési feszültség: 26,1 V
 • Maximális töltési teljesítmény: 180 W
 • Töltési hőmérséklet-tartomány: 5–40 °C (41–104 °F)
 • Töltési idő: kb. 1,5 óra (normál 86 W-os hálózati adapterrel)


DJI O3 Pro videó átvitel
 

 • Maximális átviteli távolság: 20 000 láb (kb. 6 km, FCC-kompatibilis) [8]
 • Maximális átviteli felbontás és képkockasebesség: 1920×1080 @60 fps
 • Minimális végpontok közötti késleltetés: 100 ms vagy 68 ms
 • Vezeték nélküli frekvencia: nem DFS frekvenciasáv: 2,400-2,483 GHz/ 5,150-5,250 GHz/ 5,725-5,850 GHz
 • DFS frekvenciasáv: 5,250-5,350 GHz/ 5,470-5,600 GHz/ 5,650-5,725 GHz
 • Adóteljesítmény (EIRP): 2,400-2,4835 GHz:
 • ≤33 dBm (FCC); ≤20 dBm (SRRC/CE/MIC): 5,150-5,250 GHz
 • <23 dbm="" fcc="" srrc="" mic="" :="" 5="" 250-5="" 350="" ghz:="" 30="" 23="" li="">
 • 5,470–5,600 GHz, 5,650–5,725 GHz: <30 dbm="" fcc="" 23="" ce="" mic="" li="">
 • 5,725-5,850 GHz: <33 dbm="" fcc="" srrc="" 14="" ce="" li="">
 • Maximális sávszélesség: 40 MHz
 • Maximális bitsebesség: 50 Mbps


Csatlakozók:

Váz:

 • 3,5 mm-es TRS sztereó bemeneti csatlakozó × 1 (támogatja a mikrofont, a dugaszolható mikrofon- és vonalbemeneteket)
 • 3,5 mm-es sztereó kimeneti csatlakozó × 1
 • USB3.1 Type-C adatport × 1
 • 6 tűs 1B DC-IN (DC 12-30 V) × 1
 • Akkumulátorra szerelt tápcsatlakozó (aljzat) × 1
 • 4D bővítőlemez adatportja (aljzat) × 1
 • Nagy fényerejű fő monitorport × 1
 • Kézi fogantyúk Port × 2
 • Felső fogantyú portja × 1
 • HDMI-A típusú videokimeneti port × 1 [11]
 • X9 Gimbal: LiDAR távolságkereső/fókuszmotor port × 2
 • TB50 akkumulátortartó: Akkumulátorra szerelhető tápcsatlakozó (dugasz) × 1 /TB50 akkumulátorport × 1


4D videó jeladó
 

 • Méretek: 89×21×137 mm
 • 4D videó adó port
 • 4D bővítőlemez adatportja (apa) × 1
 • SMA antennacsatlakozó × 4
 • USB 3.1 Type-C adatport × 1
 • Akkumulátorra szerelt tápcsatlakozó (aljzat) × 1
 • Akkumulátorra szerelt tápcsatlakozó (dugasz) × 1


Távoli monitor

 • Méretek: 216 × 58 × 166 mm (a monitorházzal együtt)
 • Képernyőméret: 7 hüvelyk (átlós)
 • Maximális fényerő: 1500 cd/m²
 • Képernyőfelbontás: 1920×1200
 • Frissítési frekvencia: 60 Hz
 • Max akkumulátor élettartam: kb. 2 óra [12]
 • Üzemi hőmérséklet: 0°-40°C (32°-104°F)
 • Tárolási hőmérséklet: -20° - 60° C (-4° - 140° F)
 • Tápellátás: DJI WB37 akkumulátor/NP-F sorozatú akkumulátor (NP-F akkumulátoradapter szükséges)
 • Távoli monitor port:
 • 3,5 mm-es sztereó csatlakozó × 1
 • microSD-kártyanyílás × 1 [13]
 • HDMI-A típusú video bemeneti port × 1 [14]
 • Távoli monitor bővítőlemez nagy sebességű portja (aljzat) × 1
 • Távoli monitor tartozék bővítőportja × 1
 • USB 3.1 Type-C adatport × 1
 • Távoli monitor bővítőportja
 • Távoli monitor bővítő nagy sebességű portja (férfi) × 1
 • HDMI 1.4 Type-A videokimeneti port × 1
 • 6 tűs 1B DC-IN (DC 6,8-17,6 V) × 1
 • 3G-SDI (A szint) BNC videó kimeneti port × 1

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés