Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

RackStation RS815RP+

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: RS815RP+
Cikkszám: 1854
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

A négymagos CPU magas teljesítményt biztosít

A 2,4 GHz-en üzemelő négymagos CPU-val szerelt RS815+/RS815RP+ kiszolgálók átlagosan 389,03 MB/mp olvasási és 361,33 MB/mp írási sebességgel működnek. Kiemelkedő teljesítményével és a 6 GB-ra bővíthető RAM moduljának köszönhetően (gyárilag 2 GB) az RS815+/RS815RP+ hatékony 1U NAS szerver az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú feladatokhoz kis- és középvállalkozások számára.

 

Titkosított adatok ideális átvitele AES-NI hardveres titkosítómotorral

Az RS815+/RS815RP+ hardveres titkosítómotorral mentesíti a fő CPU-t a titkosítással járó számítások terhétől. Ez azt jelenti, hogy a fájlok és mappák titkosítása a működés során menet közben történik a teljesítmény csorbulása nélkül: a titkosított fájlok átvitele során 388,66 MB/mp feletti olvasási sebesség és 158,9 MB/mp feletti írási sebesség érhető el.

 

Robusztus méretezhetőség 8 meghajtóig

Amikor kezd kifogyni a tárhelyből, a RS815+/RS815RP+ kiszolgálókhoz csatlakoztathat egy dedikált RX415 bővítőegységet, amely akár nyolc meghajtó fogadására képes, így működés közben, könnyedén növelheti rendszere tárhelyét. A kifejezetten erre a célra kialakított zárcsatlakozókkal ellátott eSATA kábellel összekapcsolt RX415 egységnek köszönhetően a teljes kapacitás elérheti akár a 48 TB-ot.

 

Négyes LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

Az üzletmenet folyamatosságának biztosítása érdekében a RS815+/RS815RP+ kiszolgálók négy, feladatvételt támogató beépített Gigabit LAN porttal rendelkeznek. A megoldás megbízható redundanciával szolgál még akkor is, ha valamely porton a LAN kapcsolat meghibásodik, így csökken a költséges szolgáltatásleállás veszélye. Ezen túlmenően a négy LAN port által támogatott Link Aggregation technológia az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

 

SSD gyorsítótár-technológia

Az RS815+/RS815RP+ kiszolgálókon kombinálhatók a merevlemezek és az SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, miközben minimalizálja a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár támogatással a RS815+/RS815RP+ kiszolgálók jelentősen csökkentik az I/O késleltetést anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel a vállalkozása most jelentősen fokozhatja a kiszolgáló teljesítményét.

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A RS815+/​RS815RP+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere® 5 és VAAI integrációval rendelkező RS815+/​RS815RP+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

 

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező RS815+/​RS815RP+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A RS815+/​RS815RP+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a RS815+/​RS815RP+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis RS815+/​RS815RP+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

 

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a RS815+/​RS815RP+ lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

 

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül. 

 

Minden az egyben kiszolgáló

Egyetlen RS815+/​RS815RP+ eszközzel számos feladat kivitelezhető. A RS815+/​RS815RP+ multifunkciós kiszolgálóként segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. A Synology Proxy Server segítségével szabályozhatja a tartalom-hozzáférést, valamint nyomon követheti, hogy ki melyik webhelyhez fér hozzá, miközben sávszélességet takarít meg. Akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station révén, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station segítségével, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server által, a RS815+/​RS815RP+ eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább. 

 

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A RS815+/​RS815RP+ eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott RS815+/​RS815RP+ a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

 

A nagy teljesítményű biztonsági mentési megoldások fokozzák a hatékonyságot

A biztonsági mentési és másolatkészítési szolgáltatás lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését egy RS815+/​RS815RP+ eszközről egy másik DiskStation-re vagy rsync-kompatibilis kiszolgálókra. Ezenkívül biztosítja a kiszolgáló bármely korábbi időpontra való visszaállításának rugalmas lehetőségét, valamint a módosított tömbök biztonsági mentését a tárhely és a feldolgozási idő optimalizálása érdekében. A RS815+/​RS815RP+ eszközzel az iSCSI LUN-okról is külön költségek nélkül biztonsági mentést készíthet. A „pillanatfelvétel” technológiával a vállalkozások élvezhetik a hatékony, növekményes biztonsági mentési teljesítmény és a feldolgozásra szánt idő csökkenésének előnyeit.

 

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező RS815+/​RS815RP+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

 

Védje meg adatait

A RS815+/​RS815RP+ fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a RS815+/​RS815RP+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

 

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A RS815+/​RS815RP+ fogyasztása mindössze 20.57W HDD-hibernálás alatt és 36.78W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

* Az áramfogyasztási értékek különböző környezetekben eltérők lehetnek.

 

Különböző kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitást!

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Intel Atom C2538
CPU architektúra 64-bit
CPU frekvencia Négymagos 2.4 GHz
Lebegőpontos Igen
Hardveres titkosító motor (AES-NI) Igen
Memória
Rendszermemória 2 GB DDR3
Előtelepített memóriamodul 2 GB x 1
Memóriaaljzatok száma 2
Memória bővíthetősége: 6 GB (2 GB + 4 GB)
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák 4
Merevlemeztálcák max. száma bővítőegyéggel 8
Kompatibilis meghajtótípus
 • 3.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2,5" SATA III / SATA II HDD
Maximális teljes belső kapacitás 32 TB (8 TB HDD x 4) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Maximális teljes kapacitás bővítőegységekkel 64 TB (8 TB HDD x 8) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete 108 TB
Működés közben cserélhető merevlemezek Igen
Külső portok
USB 3.0 port 2
eSATA port 1
Fájlrendszer
Belső meghajtók EXT4
Külső meghajtók
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 44 mm x 430.5 mm x 457.5 mm 
44 mm x 430.5 mm x 591.8 mm (RP modellhez)
Súly 6.73 kg 
9.36 kg (RP-modellhez)
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 4 (Link Aggregation / feladatátviteli támogatással)
LAN/WAN Wake-támogatás Igen
Rendszerventilátor 40 mm x 40 mm x 3 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
Vezeték nélküli támogatás (adapter) Igen
Tápfeszültség helyreállítása Igen
Zajszint* 25.3 dB(A) 
52.8 dB(A) (RP modellhez)
Ütemezett be-/kikapcsolás Igen
Tápegység / adapter 250W 
2 X 250W (RP-modellhez)
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 36.78 W (hozzáférés) 
20.57 W (HDD hibernálás) 
45.88 W (hozzáférés, RP-modellhez) 
30.74 W (HDD hibernálás, RP-modellhez) 
Brit hőegység 125.50 BTU/hr (hozzáférés) 
70.19 BTU/hr (HDD hibernálás) 
156.55 BTU/hr (hozzáférés, RP-modellhez) 
104.89 BTU/hr (HDD hibernálás, RP-modellhez) 
Redundáns tápegység (xs+ és RP modellhez) Igen
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class A
 • CE Class A
 • BSMI Class A
Garancia 3 év
Megjegyzések
 • Áramfogyasztás Western Digital 1TB WD10EFRX merevlemezekkel teljesen feltöltve.
 • Zajszinttesztelési környezet: Seagate 1TB ST31000520AS merevlemezekkel teljesen feltöltve, üresjáratban; két G.R.A.S. típusú 40AE mikrofon, egyenként 1 méternyire a Synology NAS előtt és mögött; háttérzaj: 16,49-17,51 dB(A); hőmérséklet: 24,25-25,75˚C; páratartalom: 58.2-61.8%
DSM adatok 
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 512
Maximális iSCSI Target szám 32
Maximális iSCSI LUN szám 256
iSCSI LUN Klónozás/Pillanatfelvétel, Windows ODX Igen
Támogatott RAID típus
 • Synology Hybrid RAID
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
RAID migráció
 • Basic to RAID 1
 • Basic to RAID 5
 • RAID 1 to RAID 5
 • RAID 5 to RAID 6
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel
 • Synology Hybrid RAID
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával
 • Synology Hybrid RAID
 • RAID 5
 • JBOD
 • RAID 6 (bővítőegységgel)
Global Hot Spare támogatású RAID típusok
 • Synology Hybrid RAID
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6 (bővítőegységgel)
 • RAID 10 (bővítőegységgel)
SSD-támogatás
SSD gyorsítótár írás/olvasáshoz  Igen
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 2048
Maximális csoportszám 256
Maximális megosztott mappa 512
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 8
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 512
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció Igen
NFS Kerberos-hitelesítés Igen
High Availability kezelő Igen
Napló központ Igen
Syslog események másodpercenként 800
Virtualizáció
VMware vSphere 5 with VAAI Igen
Windows Server 2012 Igen

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!