Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

RackStation RS3614RPxs

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: RS3614RPxs
Cikkszám: 1730
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

Ultramagas teljesítmény

Az RS3614xs/RS3614RPxs kiemelkedő teljesítményt kínál több mint 2822.58 MB/mp adatáviteli sebesség és 225749 IOPS mellett RAID 5 konfigurációban. Az RS3614xs/RS3614RPxs 4 GB RAM memóriával rendelkezik, amely akár 32 GB ECC RAM-mal bővíthető, biztosítva a vállalkozások számára az adatok pontosságát és a kiemelkedő teljesítményt az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú feladatok ellátására.

 

Robusztus méretezhetőség 216 TB-ig

A 12 HDD-tálcával felszerelt, legfeljebb két Synology RX1214/RX1214RP bővítőegységet támogató RS3614xs/RS3614RPxs használatával a teljes tárhelykapacitás akár 216 TB-ra is problémamentesen kibővíthető, egy kötet pedig működés közben akár 108 TB-ra bővíthető. Amikor az RS3614xs/RS3614RPxs tárhelykapacitása kimerülőben van, a bővítés könnyűszerrel megoldható, mivel akár 36 HDD-t vagy SSD-t is támogat. Az RS3614xs/RS3614RPxs rugalmas tárhelykapacitást és kiegyensúlyozott teljesítményt kínál a különböző alkalmazások és folyamatok igényeinek kielégítésére.

 

Négy 10 GbE port és SATA III 6 Gb/mp támogatás

Az RS3614xs/RS3614RPxs az alapértelmezett 4 gigabites porton túl kettős, harmadik generációs PCI Express x8 csatlakozókkal rendelkezik (a fehér x8 módban, míg a fekete x4 módban működik), amelyek kettős 10 GbE hálózati csatolókártyák (NIC) telepítését támogatják a maximális sávszélesség biztosítása érdekében. A négyes 10 GbE portokhoz alkalmazható kettős PCIe aljzatok biztosítják az Ön tárolórendszeréhez a jelentős mennyiségű adat feldolgozásával járó alkalmazásokhoz szükséges kiemelkedő teljesítményt. A natív SATA III 6 Gb/sec támogatással rendelkező RS3614xs/RS3614RPxs jelentős rendszerterhelés mellett is biztosítja az optimális adatfeldolgozást.

 

Megbízható redundanciamechanizmusok

Az RS3614xs/RS3614RPxs átfogó redundanciamechanizmusa biztosítja az üzletmenet folytonosságát. A feladatátviteli támogatással ellátott négy beépített LAN port megbízható redundanciát biztosít váratlan hálózati meghibásodás esetén. A CPU ventilátor nélküli hőelvezetését is tartalmazó nagy megbízhatóságú rendszer és a passzív hűtési technológia megakadályozza az egyedi hibapontok kialakulását. További szolgáltatások, például redundáns adatátviteli útvonalak, tápegységek, rendszerventilátorok és feladatátvételi támogatással ellátott hálózati portok biztosítják a folyamatos üzemet.

 

A hardvertitkosító motor fokozza a fájlátviteli sebességet

Az RS3614xs/RS3614RPxs titkosítómotorja mentesíti a fő CPU-t a titkosítással járó számítások terhétől. Így felszabadítja a CPU teljesítményét fontosabb feladatok számára. A megosztott mappákon alkalmazott, hardveres gyorsítással megvalósított Advanced Encryption Standard (AES) szabvány a hozzáférési teljesítmény csökkenése nélkül, 2485 MB/s olvasási sebesség mellett biztosítja az adatok védelmét.

 

SSD gyorsítótár-technológia

Az RS3614xs/​RS3614RPxs eszközön kombinálhatók a merevlemezek és az olvasásra/írásra optimalizált SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, miközben minimalizálja a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár-olvasási és -írási támogatással az RS3614xs/​RS3614RPxs jelentősen csökkenti az I/O késleltetést, anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel most jelentősen fokozhatja az üzleti célra használt kiszolgáló teljesítményét.

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező RS3614xs/​RS3614RPxs zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A RS3614xs/​RS3614RPxs eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a RS3614xs/​RS3614RPxs eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis RS3614xs/​RS3614RPxs kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát. 

 

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A RS3614xs/​RS3614RPxs zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere® 5 és VAAI integrációval rendelkező RS3614xs/​RS3614RPxs segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját. 

 

Egységesített tárolási rendszer

A RS3614xs/​RS3614RPxs lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy költséghatékonyan kezeljék a többprotokollos adatokat a fájlszintű (NAS) és tömbszintű (SAN) tárhelyek egyetlen egységes rendszerbe való integrálásával. A fájlokat zökkenőmentesen megoszthatja a Windows®, Mac® és Linux® platformok között, átfogó hálózatiprotokoll-támogatással (CIFS/SMB, AFP és NFS). A RS3614xs/​RS3614RPxs által biztosított költséghatékony iSCSI lehetővé teszi, hogy a nagyvállalkozások adatközpont-tárolótömbökben egyesítsék tárolt adataikat. Az iSCSI LUN fájlszinten alkalmazható Thin provisioning technológia maximalizálja a tárhely kihasználását a kiosztás felülírásával és a tárhely szükség szerinti növelésével. 

 

Védelem a LUN biztonsági mentéssel, pillanatfelvétellel és klónozással

A RS3614xs/​RS3614RPxs fokozottan megkönnyíti az adatok áthelyezésének és másolásának feladatát virtualizációs környezetekben a LUN biztonsági mentés, LUN pillanatfelvétel és LUN klónozás funkciókkal. A RS3614xs/​RS3614RPxs külön költségek nélkül biztosítja az iSCSI LUN biztonsági mentést a tárhely szintjén. A Synology LUN klónozás és LUN pillanatfelvétel az eredeti méretnek mindössze 1/1000-ét foglalja el, amivel kiemelkedő mértékben optimalizálhatja a tárhelyhasználatot. Ezenkívül a Synology LUN pillanatfelvétel-technológia alkalmazásával LUN-onként akár 256 pillanatfelvétel készítésére is képes, anélkül, hogy bármilyen hatással lenne a rendszer teljesítményére. A VMware vSphere és Windows környezetben használt kiszolgálók támogatásának javításával a szolgáltatás garantált VM állapot- és adatkonzisztenciát kínál az informatikai szakembereknek az egységesített pillanatfelvételek által.

 

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

 

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező RS3614xs/​RS3614RPxs eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

 

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A RS3614xs/​RS3614RPxs eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott RS3614xs/​RS3614RPxs a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

 

Védje meg adatait

A RS3614xs/​RS3614RPxs fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a RS3614xs/​RS3614RPxs egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

 

Különböző kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitást!

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Intel Core i3-4130
CPU architektúra 64-bit
CPU frekvencia Kétmagos 3.4 GHz
Lebegőpontos Igen
Hardveres titkosító motor (AES-NI) Igen
Memória
Rendszermemória 4 GB DDR3 ECC
Előtelepített memóriamodul 2 GB x 2
Memóriaaljzatok száma 4
Memória bővíthetősége: 32 GB (8 GB X 4)
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák 12
Merevlemeztálcák max. száma bővítőegyéggel 36
Kompatibilis meghajtótípus
 • 3.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2,5" SATA III / SATA II HDD
Maximális teljes belső kapacitás 72 TB (6 TB HDD x 12) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Maximális teljes kapacitás bővítőegységekkel 216 TB (6 TB HDD x 36) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete
 • 200 TB (32 GB RAM szükséges, kizárólag RAID 5 vagy RAID 6 csoportokhoz)
 • 108 TB
Működés közben cserélhető merevlemezek Igen
Külső portok
USB 2.0 port 2
USB 3.0 port 2
Bővítőport 2
Fájlrendszer
Belső meghajtók EXT4
Külső meghajtók
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 88 mm x 445 mm x 570 mm 
88 mm x 445 mm x 570 mm (RP modellhez)
Súly 13.3 kg 
15.4 kg (RP-modellhez)
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 4 (Link Aggregation / feladatátviteli támogatással)
PCIe x8 10GbE / 1GbE csatlakozó hálózati kártyához 2 (fehér x8 üzemmódban, fekete x4 üzemmódban)
LAN/WAN Wake-támogatás Igen
Rendszerventilátor 80 mm x 80 mm x 4 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
Könnyen cserélhető rendszerventilátor Igen
Vezeték nélküli támogatás (adapter) Igen
Tápfeszültség helyreállítása Igen
Zajszint* 40.5 dB(A) 
42.2 dB(A) (RP modellhez)
Ütemezett be-/kikapcsolás Igen
Tápegység / adapter 500W 
2 X 400W (RP-modellhez)
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 97.42 W (hozzáférés) 
57.48 W (HDD hibernálás) 
101.02 W (hozzáférés, RP-modellhez) 
62.73 W (HDD hibernálás, RP-modellhez) 
Brit hőegység 332.41 BTU/hr (hozzáférés) 
196.12 BTU/hr (HDD hibernálás) 
344.69 BTU/hr (hozzáférés, RP-modellhez) 
214.04 BTU/hr (HDD hibernálás, RP-modellhez) 
Redundáns tápegység (xs+ és RP modellhez) Igen
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class A
 • CE Class A
 • BSMI Class A
Garancia 5 év
Megjegyzések Áramfogyasztás Western Digital 1TB WD10EFRX merevlemezekkel teljesen feltöltve.
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 1024
Maximális iSCSI Target szám 64
Maximális iSCSI LUN szám 512
iSCSI LUN Klónozás/Pillanatfelvétel, Windows ODX Igen
RAID Group Igen
Támogatott RAID típus
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
RAID migráció
 • Basic to RAID 1
 • Basic to RAID 5
 • RAID 1 to RAID 5
 • RAID 5 to RAID 6
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával
 • RAID 5
 • RAID 6
 • JBOD
Global Hot Spare támogatású RAID típusok
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
SSD-támogatás
SSD gyorsítótár írás/olvasáshoz  Igen
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 16000
Maximális csoportszám 512
Maximális megosztott mappa 512
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 16
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 1024
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció Igen
NFS Kerberos-hitelesítés Igen
High Availability kezelő Igen

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!