Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

RackStation RC18015xs+

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: RC18015xs+
Cikkszám: 1932
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

High-availability klaszteres tervezés

Az RC18015xs+ és az RXD1215sas egységek kifejezetten a high-availability klaszterként való együttműködésre készültek, amely két RC18015xs+ kiszolgálót és legalább egy RXD1215sas bővítőegységet igényel. A két, számításokat végző kiszolgáló és a több tárolóegység egyetlen high-availability klaszterbe rendezésével az RC18015xs+ és az RXD1215sas megoldás rendíthetetlen megbízhatósággal és adatelérhetőséggel szolgál. Az aktív/passzív felépítés révén biztosítható a szolgáltatások automatikus átkapcsolása egyik kiszolgálóról a másikra valamely egység váratlan leállása esetén, csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A műszaki részleteket és az ajánlott legjobb gyakorlatokat a High Availability az RC18015xs+ egységnél című tanulmányban találhatja.

 

Masszív méretezhetőség akár 180 meghajtóig

Akár tizenöt RXD1215sas egységet lehet kapcsolni a kettős RC18015xs+ számítási csomóponthoz, elősegítendő az akár 180 meghajtóig és 1PB feletti maximális nyers tárolási kapacitásig terjedő masszív méretezhetőséget. A megosztott tárolási architektúra kiküszöböli az adatreplikáció szükségességét a hálózaton, ezenkívül drasztikusan csökkenti a kezdeti telepítési költségeket.

 

Ragyogóan gyors teljesítmény és áteresztő képesség

Az RC18015xs+ kiváló teljesítményt nyújt 2 270 MB/mp feletti áteresztő képességével és 355 400 IOPS feldolgozási sebességével, ha kettős, Link Aggregation-nel összekötött 10GbE csatlakozásokat használnak. Az RC18015xs+ 8GB (akár 32GB-ra bővíthető) ECC RAM-mal felszerelve, biztosítja a vállalati szintű adatpontosságot és sebességet a kritikus feladatokhoz.

 

A hardver redundancia növeli a rendszer rendelkezésre állását.

Az aktív/passzív architektúra mellett az RC18015xs+ redundáns hardveralkatrészekből épül fel, ilyenek például a tápegységek, a belső rendszerventilátorok és a LAN portok. Egy összetevő meghibásodása esetén a rendszer zavartalanul üzemel tovább, míg beszerzésre és telepítésre kerülnek a cserealkatrészek.

 

10GbE generációra kész

Az alapértelmezett négy Gigabites Ethernet portokon kívül (plusz egy kitüntetett port a Heartbeat-hez) az RC18015xs+-t egy PCI Express 3.0 x8 (x8 módban futó) kártyahellyel szállítják, egy 10 GbE hálózati interfész kártya (NIC) beillesztéséhez a maximalizált sávszélesség elérése érdekében.

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

Következő generációs adatvédelem és -integritás

Nagy mennyiségű adat tárolásakor a vállalkozásoknak megbízható biztonsági másolatot és adatvesztés elleni védelmet kínáló megoldásra van szükségük. A következő generációs Btrfs fájlrendszert támogató RC18015xs+ biztosítja, hogy az információk tárolása magas szintű adatintegritással történjen, miközben rugalmas és hatékony adatvédelmi eszközöket biztosít.

 

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező RC18015xs+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A RC18015xs+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a RC18015xs+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis RC18015xs+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát. 

 

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A RC18015xs+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere® 5 és VAAI integrációval rendelkező RC18015xs+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

 

Egységesített tárolási rendszer

A RC18015xs+ lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy költséghatékonyan kezeljék a többprotokollos adatokat a fájlszintű (NAS) és tömbszintű (SAN) tárhelyek egyetlen egységes rendszerbe való integrálásával. A fájlokat zökkenőmentesen megoszthatja a Windows®, Mac® és Linux® platformok között, átfogó hálózatiprotokoll-támogatással (CIFS/SMB, AFP és NFS). A RC18015xs+ által biztosított költséghatékony iSCSI lehetővé teszi, hogy a nagyvállalkozások adatközpont-tárolótömbökben egyesítsék tárolt adataikat. Az iSCSI LUN fájlszinten alkalmazható Thin provisioning technológia maximalizálja a tárhely kihasználását a kiosztás felülírásával és a tárhely szükség szerinti növelésével.

 

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

 

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező RC18015xs+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

 

Védje meg adatait

A RC18015xs+ fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a RC18015xs+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót. 

 

Különböző kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitást!

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Intel Xeon E3-1230 v2
CPU architektúra 64-bit
CPU frekvencia Négymagos 3.3 GHz
Lebegőpontos Igen
Hardveres titkosító motor (AES-NI) Igen
Memória
Rendszermemória 8 GB DDR3 ECC
Előtelepített memóriamodul 4 GB x 2
Memóriaaljzatok száma 4
Memória bővíthetősége: 32 GB (8 GB X 4)
Tárolás
Merevlemeztálcák max. száma bővítőegyéggel 180
Maximális teljes kapacitás bővítőegységekkel 1440 TB (8 TB HDD x 180) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete
 • 200 TB (32 GB RAM szükséges, kizárólag RAID 5 vagy RAID 6 csoportokhoz)
 • 108 TB
Külső portok
USB 3.0 port 2
Bővítőport 1
Fájlrendszer
Belső meghajtók
 • Btrfs
 • EXT4
Külső meghajtók
 • Btrfs
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 44 mm x 430 mm x 480 mm 
Súly 7.3 kg 
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 4 (with Link Aggregation / Failover support) + 1 for Heartbeat
PCIe x8 10GbE / 1GbE csatlakozó hálózati kártyához 1 (x8 üzemmódban)
LAN/WAN Wake-támogatás Igen
Rendszerventilátor 40 mm x 40 mm x 6 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
Könnyen cserélhető rendszerventilátor Igen
Tápfeszültség helyreállítása Igen
Zajszint* 48 dB(A) 
Ütemezett be-/kikapcsolás Igen
Tápegység / adapter 2 X 150W 
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 60.16 W (hozzáférés) 
Brit hőegység 205.27 BTU/hr (hozzáférés) 
Redundáns tápegység (xs+ és RP modellhez) Igen
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class A
 • CE Class A
 • BSMI Class A
Garancia 5 év
Megjegyzések Amikor több mint 24GB kapacitásra bővíti a RAM memóriát, az eredeti 4GB-os RAM modulokat el kell távolítani.
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 1024
Maximális iSCSI Target szám 128
Maximális iSCSI LUN szám 512
iSCSI LUN Klónozás/Pillanatfelvétel, Windows ODX Igen
RAID Group Igen
Támogatott RAID típus
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
RAID migráció
 • Basic to RAID 1
 • Basic to RAID 5
 • RAID 1 to RAID 5
 • RAID 5 to RAID 6
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával
 • RAID 5
 • RAID 6
 • JBOD
Global Hot Spare támogatású RAID típusok
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
SSD-támogatás
SSD gyorsítótár írás/olvasáshoz Igen
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 16000
Maximális csoportszám 512
Maximális megosztott mappa 512
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 32
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 2048
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció Igen
NFS Kerberos-hitelesítés Igen
Data Protection Manager Igen
Pillanatfelvételek maximális száma megosztott mappánként 256
High Availability kezelő Igen
Napló központ Igen
Syslog események másodpercenként 3000
Virtualizáció
VMware vSphere 5 with VAAI Igen
Windows Server 2012 Igen
Windows Server 2012 R2 Igen
Citrix Ready Igen
Bővítőcsomagok
Antivirus Essential Igen
Antivirus by McAfee (Trial) Igen
Audio Station Igen
Central Management System Igen

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!