Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

DJI Inspire 2 drón - Premium Combo

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.560.000 Ft (3.590.551 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: DJIINSPIRE2PRMCMB
Cikkszám: DJIINSPIRE2PRMCMB
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DJI

Leírás és Paraméterek

A termékre 24 hónapos gyártói garancia érvényes!

A csomag tartalmaz egy DJI Inspire 2-t, 2 db Cendence Remote Controller-t, 2 db CrystalSky Ultra (7.85") monitort, egy Zenmuse X5S kamerát, 2 db CineSSD-t (480G), 1 db Focus Handwheel 2-t, továbbá a CinemaDNG és az Apple ProRes License Key-t. 

Az Inspire 1 újdonság volt. Az első filmes drón a világon, amely integrálja a HD video átviteli rendszert, a 360 ° -ban forgatható gimbalt és a 4K kamerát, valamint az egyszerű alkalmazhatóságot. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenésének köszönhetően az Inspire világhírű eszközzé vált filmesek számára szerte a világon.

Az Inspire 2 tartalmaz mindent, ami jó volt az Inspire 1-ben és tökéletesíti azt. Egy teljesen új képfeldolgozó rendszer, mely képes rögzíteni akár 5.2K-t CinemaDNG RAW módban, Apple ProRes-ben és így tovább. Képes 0-ról 80kp/h-ra felgyorsulni mindössze 5 másodperc alatt, és maximális sebessége eléri a 93kp/h-t. Repülés közben a maximális állandó sebessége eléri a 9m/s-t, ami elkápráztató egy ekkora drón tekintetében.

A kettős akkumulátor rendszernek köszönhetően a repülési idő maximálisan 27 perc (egy X4S-el felszerelve), míg az önálló fűtési technológia lehetővé teszi, hogy alacsony hőmérsékleten is képes legyen repülni. A repülési automatizálási rendszer kifejezetten az Inspire 2-höz lett kifejlesztve, mely tartalmaz egy két irányú akadály elkerülő rendszert. Továbbfejlesztett intelligens repülési módok, mint például a Spotlight Pro képessé teszi a pilótákat, hogy kreatív, ugyanakkor dramatikus felvételeket készíthessenek. A fejlett videó rendszernek köszönhetően az Inspire 2 képes kettős frekvencia és kettős csatorna használatára, a fedélzeti kettő kamera képének egyszerre történő megjelenítésével könnyíti a pilóta és a kamera kezelő személy munkáját.

 

A drón

Felépítése: A váz magnézium és alumínium keverékéből áll, és carbon szálas karokkal rendelkezik.

Konfiguráció: Optikai érzékelő rendszer, 2 tengelyes FPV kamera, és számos kamerát támogató rendszer.

Motorok: 108km/h maximális sebesség, 2kg felhajtó erő/motor, 15"-es propellerek, 27 perc maximális repülési idő.

Akkumulátor: Kettős akkumulátor, önmelegítés, redundáns akkumulátor, 98Wh.

 

 

Kamera rendszer

Képfeldolgozás és tárolás: 5.2K@4.2Gbps RAW video felvétel, CineCore 2.0 integrált DJI CINESSD.

Video formátum: CinemaDNG és Apple ProRes 5.2K video támogatás, H.265 és H.264 video kompressziós képesség, 4K video 100Mbps.

A felvett videót tárolhatjuk egyidőben a DJI CINESSD és az SD kártyán is.

Fájl rendszer: FAT32/exFAT univerzális fájl rendszer.

 

 

Távirányító

Jel frekvencia váltás 2.4 GHz és 5.8 GHz között. Lightbridge technológia.

Hatótávolság: 3,4km (Zavar és interferencia mentes, CE üzemmód)

Elsődleges és másodlagos mód: egyszerre több másodlagos távirányító használatának támogatása.

Csatlakozók: HDMI, USB és hosszabbító csatlakozás.

 

 

 

Professzionális képminőség

Egy teljesen új, ún. CineCore 2.0 rendszer lett az Inspire 2-be

beépítve, amely képes 5.2K videók felvételére Adobe CinemaDNG1, Apple ProRes2 és további programok támogatásával. CineCore 2.0 a gép orrába lett beépítve, amely a csatlakoztatott kamerával együtt működik a dedikált gimbal csatlakozón keresztül.

(Jelenleg csak az X4S3 és X5S kamerákkal kompatibilis).

1, 2 Külön engedély szükséges

3, X4S nem támogatja a DNG RAW-t vagy az Apple ProRes-t

 

Hatékony munkafolyamat

Az Inspire 2 kreatív munkafolyamata teljesen optimalizált, és most már képes videót rögzíteni CinemaDNG, Apple ProRes és más gyakori formátumokkal filmes utómunkához. Szintén támogatja a FAT32/exFAT fájlrendszert, amelyek lehetővé teszik a gyors fájl másolását közvetlenül a CINESSD kiegészítő szoftverek használata nélkül.

Érzékel és kikerül

Előre és lefelé mutató képfeldolgozó rendszerek lehetővé teszik az Inspire 2 számára az akadályok észlelését 30 méterre előre, ezzel biztosítva a 54km/h sebességű és 25°-ban megdőlt repülést. Felfelé néző infravörös érzékelők észlelik az akadályokat 5m magasságig, ezzel védelmet nyújtva zárt terekben. Az akadály érzékelő rendszerek aktívak normál repülés, RTH és minden intelligens repülési üzemmódban is.

Ezek a szenzorok az alap összetevői a DJI Automata repülési irányító rendszernek, amely a következő intelligens funkciókat nyújtja:

- Precíz beltéri lebegés és pozícionálás

- Akadály elkerülés

- Automatikus akadály elkerülés RTH közben

- Leszálló terület érzékelés

- Előre néző infravörös szenzorok

 

Spotlight Pro
 
Spotlight Pro egy hatékony nyomkövető mód, amely lehetővé teszi, hogy akár egyetlen pilóta összetett drámai képeket rögzítsen. Fejlett vizuális követési algoritmusokat használ, rögzítve a célt a repülés során, függetlenül attól, hogy melyik irányba repül az Inspire 2, amihez eddig egy külön dedikált kamera üzemeltetője kellett. Ha a gömbcsuklós gimbal eléri a forgatási határértékeket, az Inspire 2 maga fog forogni azonos irányba anélkül, hogy ezzel akadályozná a repülés irányítását, így a cél tárgy mindig a középpontban marad.
Két felvételi mód van, gyors és összetett mód. Gyors módban válasszon ki egy objektumot a követés megkezdéséhez.
Összetett módban válassza ki a célt, és a követési pozíciót. Ha az alany belép az előre beállított követési helyzetbe, nyomja meg a parancsikont a követés indításához. A gimbalt-t lehet mozgatni felvétel közben a felvétel módosításához.
Spotlight Pro elérhető az összes Intelligens repülési módban, köztük Aktív követés, Érints és repülj, Útvonal és Érdeklődési pontok módban.

 

Intelligent Flight Modes

A Spotlight Pro mellett, egy sor egyéb intelligens repülési és a felvételkészítési mód áll rendelkezésre. Az akadályelkerülés akkor optimálizált, ha az érdeklődési pontok* és útvonalak* módokat használjuk, így a bonyolultabb felvételek egyszerűek és reprodukálhatóak. Szintén rendelkezésre áll a  QuickSpin számára a TapFly és ActiveTrack nehezebb felvételek készítéséhez.
*Hamarosan.

 

Érints és repülj mód

A 2-tengelyes-fedélzeti FPV kamera elválasztja a repülési képet a fő kamera képétől, így lényegében külön TapFly kamerát adva az Inspire 2-nek. Érintsen meg egy pontot a képernyőn az FPV kamera nézetetben,  és az Inspire 2 automatikusan repül az adott útvonalon, így a pilóta  összpontosíthat a gimbal mozgására a felvétel készítéséhez.

 

Aktív követés

ActiveTrack mód lehetővé teszi, hogy az Inspire 2 felismerjen tárgyakat, megkülönböztessen az embereket, kerékpárokat, autókat és hajókat egymástól. Követési profilokat lehet beállítani a tárgyak alapján a nyomon követés nagyobb pontosságához. 

 

Okos hazatérő funkció

Előre és lefelé mutató képfeldolgozó rendszerek lehetővé teszik az Inspire 2 számára, hogy létrehozzon egy valós idejű térképet a repülési útvonalán keresztül. Ha a videó átviteli rendszer jel elvész és az intelligens hazatérés engedélyezve van, képes haza repülni az eredeti útvonalon, majd amikor visszanyeri a jelet átvált egy egyenes útvonalra. Visszatérés közben az elsődleges kamerát használja az akadályok azonosítására, akár 200m-re előre, lehetővé téve, hogy tervezni tudjon biztonságos útvonalat a hazatéréshez.Szintén képes gyorsabban az újracsatlakozáshoz jelvesztés után.

 

 

 

Optimalizált videó és távirányító rendszer

Video Transmission System
A legutóbbi frissítésű DJI Lightbridge technológia hatékony átviteli távolsága akár 3,4km is lehet* és képes 1080p / 720p videóra, valamint FPV videó átvitelre mindkét operátor számára. A felhasználó is válthat 2,4 és 5.8GHz ** között, a minél nagyobb jel stabilitás végett. 
*Zavartalan, interferencia mentes, CE 
**5.8GHz jelátvitel egyes régiókban nem elérhető.
Elsődleges és másodlagos távirányító
Az új vezeték nélküli HD kép átviteli technológia átküldi videójelet az elsődleges vezérlőről a másodlagos vezérlőre video jelvesztés nélkül, még akkor is, ha a két vezérlő 100m-re van egymástól.
Híradós mód
Műsorszolgáltatók sugározhatnak közvetlenül a Inspire 2 segítségével a dedikált 1080i50 és 720p60 átviteli jelet használva. Légi élő adás közvetlenül TV-re egyszerűen, csak kössük össze az Inspire 2 távirányítót a műholdvevővel a híradós autón.

 

Powerful Flight Performance

Az új meghajtási rendszer teljesítményre optimalizált ezzel létrehozva egy új repülési teljesítményt. Az Inspire 2 sebessége akár 108kp/h, ereszkedés 9m/s, és emelkedni 6 m/s-al képes.  4 másodperc alatt gyorsul 0-80km/h-ra és 40 fokos dőlésszöggel képes repülni.
A távirányító karok érzékenyek, finom manőverekhez lettek beállítva.
A nagyobb teljesítmény lehetővé teszi az Inspire 2 szélsőséges körülmények közötti használatát, beleértve a több mint 2500-5000m tengerszint feletti magasságban való működését (opcionális dedikált propellerekkel) és az alacsony,  -20 ° C-os hőmérsékletben való alkalmazását is az önmelegítő intelligens akkumulátoroknak köszönhetően.

 

Megnövelt megbízhatóság

Megbízhatóságát tovább erősítik a kettős redundáns kulcsfontosságú modulok, mint például a IMU, iránytű és a barométer. Az intelligens repülésirányító rendszer figyeli a redundáns rendszert, így adva pontos repülési adatokat.
Az új akadály érzékelő rendszer segíti az Inspire 2-t észlelni és elkerülni az akadályokat, minimalizálva az ütközés veszélyét.
A kettős akkumulátoroknak köszönhetően, ha az egyik akku meghibásodik akkor a másik képes a biztonságos repülést tovább folytatni, míg biztonságosan le nem száll. Az Inspire 2 meghajtási rendszer PWM jelet használ a soros porton futó jellel egyidőben, így ha a PWM jelek elvesznek, a jel továbbítása soros porton keresztül történik. 
Ez a meghajtási rendszer már több ezer órán át volt tesztelve a megbízhatóság érdekében. A repülés megbízhatósága jelentősen javult a kettős szenzoroknak, és az intellignes akkumulátoroknak köszönhetően.

 

Opcionális kiegészítők a teljesítmény nőveléséhez

A DJI kiegészítők nagy kínálata javíthatja a munka hatékonyságát, és a filmkészítőknek kreatívabb lehetőségeket nyújt.

 

DJI CINESSD Állomás

A DJI CINESSD állomást számítógépre csatlakoztatva egy gyors, hatékony fájlátvitel érhető el.

 

DJI CINESSD

DJI CINESSD NVMe logikai eszköz interfész specifikációt használ, tartalmaz négy PCI Express1 csatlakozást, és támogatja a FAT32 / exFAT2 formátumokat. Kapható 120 GB és 480GB méretben. Amikor egy 480GB CINESSD használunk, az Inspire 2 képes rögzíteni akár 4.2Gbps méretű filmanyagot, amely elegendő adat a legszigorúbb filmkészítő igényeinek is.
1 PCI Express 3.0
2 Hamarosan

 

Crystalsky

A 5.5inch, 1000 cd / m² kijelző, 7.85inch 1000 cd / m²-kijelzővel és 7.85inch 2000 cd / m² kijelző, a DJI saját terméke, melyek képesek elég fényerőt biztosítani a szabadban. Nagy teljesítményű videó dekódoló lett integrálva ezekbe a kijelzőkben, ezzel is növelve a dekódolás teljesítményét még nagy fényviszonyokban is. Ezek a kijelzők - 20 ° C és 40 ° C közötti hőmérsékleten képesek működni, az akkumulátor pedig cserélhető bennük.

 

DJI Licenc kulcs

DJI Licenckulcs lehetővé teszi a CineCore 2,0 rögzítésével számos különböző szakmai formátummal, beleértve az Adobe és az Apple CinemaDNG ProRes. Ezek mind megvásárolhatók külön, és lehetővé teszik a Zenmuse X5S kamerának, hogy pontos fájltípust készítsen a szükséges egyedi gyártás utáni követelményeknek megfelelően. 

 

Battery Charging Station

A 800W-os akkumulátortöltő állomás legfeljebb nyolc Inspire 2 akkut képes tölteni és lehetőség van további négy intelligens akku tárolására valamint egy standard akkut tölteni.  Az akkumulátortöltő állomás  fel van szerelve két USB töltő csatlakozóval is.

 

4G-LTE Network Connection

Az Inspire 2 támogatja a 4G-s irányítást. Ehhez USB eszköz és SDK fejlesztői felület szükséges. Ez a nagy sávszélesség lehetővé teszi, hogy az Inspire 2 kiváló minőségű videókat továbbítson egy hálózati kiszolgálóra, vagy nagy távolságú repülésre legyen képes. A video átviteli késleltetés ekkor lecsökken 500ms-ra.

Földi filmkészítés

A teljesen új kézi kamera tartó kompatibilis a Zenmuse X4S és a Zenmuse X5S kamerákkal, így a földi filmkészítés még egyszerűbbé válik.

Távirányító, GPS tartozék

A GPS tartozék javítja a távirányító  pontosságot a távirányító pozicionálása. Az Inspire 2 Dinamikus Otthon pont funkciójával használva folyamatosan frissíti a legújabb helyét a távirányító, ezzel lehetővé teszi a pontos hazatérést, mozgás közben.

 

Specifikáció:

súly 3290g, kettő akkumulátorral, kamera és gimbal nélkül
méret 605 mm (leszálló mód)
max. hasznos teher 4000g
max. tengerszint feletti magasság 2500m (5000m speciális propellerrel)
max. repülés idő 27 perc ( Zenmuse X4S kamerával)
max. emelkedési sebesség P mód: 5m/s S mód: 6m/s
max. süllyedési sebesség  függőleges: 4 m/s bllenés: 4-9m/s 
max. sebesség 108 km/h
downward vision system  
sebességtartomány <10m/s 2 méteres magasságnál
magassági tartomány < 10m
működési tartomány < 10m
ultrahangos érzékelő működési tartomány 10-500 cm
upward infrared sensor  
akadály érzékelés tartománya 0-5m
FOV ±5°
működés környezet Nagyméretű, nem tükröződő akadályok
   

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!