Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

DS216

Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: ds216
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

Lebegőpontos egységgel ellátott kétmagos CPU a fokozott termelékenység érdekében

A DS216 kiemelkedő adatolvasási/-írási teljesítménnyel rendelkezik, hiszen az átlagos olvasási és írási sebességek meghaladják a 111 MB/másodperc értéket RAID 1 konfigurációban Windows környezetben. A beépített lebegőpontos egység fokozza a fő processzor általános teljesítményét, és felgyorsítja a miniatűrök létrehozását nagy mennyiségű fénykép vagy videó feltöltésekor.

 

A hardveres titkosítómotor fokozza a fájlátviteli sebességet

A DS216 titkosítómotorja mentesíti a fő processzort a titkosítással járó számítások terhétől. Így felszabadítja a processzor teljesítményét fontosabb feladatok számára. A DS214 jelölésű elődjéhez képest a DS216 50%-kal nagyobb olvasási sebességgel szolgál titkosított adatok esetén, titkosított adatok írásakor pedig még nagyobb, 110%-os gyorsulás tapasztalható.

 

Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A gyorscserélhető meghajtótálcák támogatása és a könnyű telepítés biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Valamint az egyszerű adatátvitel érdekében a DS216 előlapján megtalálható egy USB-másolás gomb.

 

Az USB 3.0 támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS216 USB 3.0 támogatással is rendelkezik, így külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható a gyors és hatékony fájlátvitelhez. Az USB 3.0 támogatás akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz akár 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

 

Praktikus, négy fokozatban állítható fényerő az előlapi LED-ekhez

A módosítható fényerejű LED jelzőfényekkel szerelt DS216 egység előlapi LED-jei megfelelő fényerőre állíthatók és időzíthetők a négy fokozatnak köszönhetően, így a környezeti viszonyok függvényében határozhatja meg az előlapi LED-ek fényerejét.

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

Minden az egyben kiszolgáló

Egyetlen DS216 eszközzel számos feladat kivitelezhető. A DS216 multifunkciós kiszolgálóként segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. A Synology Proxy Server segítségével szabályozhatja a tartalom-hozzáférést, valamint nyomon követheti, hogy ki melyik webhelyhez fér hozzá, miközben sávszélességet takarít meg. Akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station révén, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station segítségével, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server által, a DS216 eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább.

 

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS216 centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS szerverre. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS216 eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple® Time Machine támogatás is segíti. A DS216 eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon® S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

 

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS216 eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

 

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS216 fogyasztása mindössze W HDD-hibernálás alatt és 15.48W hozzáférési üzemmódban*. A különlegesen tervezett ventilátor szüntelenül, intelligens levegőkeringetéssel hűti a rendszert, a zajcsillapító kialakítás pedig az asztali számítógépekénél csendesebb működést biztosít. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

* Az áramfogyasztási értékek különböző környezetekben eltérők lehetnek.

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Marvell Armada 385 88F6820
CPU architektúra 32-bit
CPU frekvencia Kétmagos 1.3 GHz
Lebegőpontos
Hardveres titkosító motor
Memória
Rendszermemória 512 MB DDR3
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák 2
Kompatibilis meghajtótípus
 • 3.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2,5" SATA III / SATA II HDD
Maximális teljes belső kapacitás 16 TB (8 TB HDD x 2) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete 16 TB
Működés közben cserélhető merevlemezek
Külső portok
USB 2.0 port 1
USB 3.0 port 2
USBCopy
Fájlrendszer
Belső meghajtók EXT4
Külső meghajtók
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+ (Csak olvasásra; max. kötetméret: 2TB)
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 165 mm x 108 mm x 233.2 mm 
Súly 1.3 kg 
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 1
LAN/WAN Wake-támogatás
Rendszerventilátor 92 mm x 92 mm x 1 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
Vezeték nélküli támogatás (adapter)
Állítható fényerejű elülső LED-jelzők
Tápfeszültség helyreállítása
Zajszint* 18 dB(A) 
Ütemezett be-/kikapcsolás
Tápegység / adapter 60W 
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 15.48 W (hozzáférés) 
7.2 W (rendszerhibernálás) 
Brit hőegység 52.86 BTU/hr (hozzáférés) 
24.58 BTU/hr (rendszerhibernálás) 
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 40°C (40°F – 104°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class B
 • CE Class B
 • BSMI Class B
Garancia 2 év
Megjegyzések
 • Áramfogyasztás Western Digital 1TB WD10EFRX merevlemezekkel teljesen feltöltve.
 • A Wake on WAN támogatáshoz a Magic Packet widgetet támogató kapcsolók és routerek használatára van szükség.
 • Zajszinttesztelési környezet: Seagate 1TB ST31000520AS merevlemezekkel teljesen feltöltve, üresjáratban; két G.R.A.S. típusú 40AE mikrofon, egyenként 1 méternyire a Synology NAS előtt és mögött; háttérzaj: 16,49-17,51 dB(A); hőmérséklet: 24,25-25,75˚C; páratartalom: 58.2-61.8%
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 256
Maximális iSCSI Target szám 10
Maximális iSCSI LUN szám 10
Támogatott RAID típus
 • Synology Hybrid RAID
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
RAID migráció Basic to RAID 1
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel
 • Synology Hybrid RAID
 • RAID 1
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával Synology Hybrid RAID
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 2048
Maximális csoportszám 256
Maximális megosztott mappa 256
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 2
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 128
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció
NFS Kerberos-hitelesítés
Napló központ
Syslog események másodpercenként 100
Bővítőcsomagok 
Antivirus Essential
Audio Station
Cloud Station
Maximális egyidejű fájlátvitel 128
Cloud Sync
Directory Server
DNS Server
Download Station
Konkurens letöltési feladatok maximális száma 30
Glacier Backup
HiDrive Backup
iTunes Server
Java Manager
Mail Server
Mail Station
Media Server
DLNA Compliance
Note Station
Photo Station
RADIUS Server
Surveillance Station
Maximális IP kameraszám (licencek szükségesek) 16 (beleértve: 2 szabad licenc)
Összes FPS (H.264)* 480 FPS @ 720p (1280x720) 
240 FPS @ 1080p (1920×1080) 
150 FPS @ 3M (2048x1536) 
60 FPS @ 5M (2591x1944)
Összes FPS (MJPEG)* 240 FPS @ 720p (1280x720) 
100 FPS @ 1080p (1920×1080) 
60 FPS @ 3M (2048x1536) 
30 FPS @ 5M (2591x1944)
Video Station
Videó átkódolás Group 2 
VPN Server  

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!