Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

II. Drónfotó Pályázat - eredmények

A II. Drónfotó Pályázat véget ért. Természetesen jövőre is lesz Drónfotó Pályázat, a részletekről folyamatosan tájékoztatunk mindenkit a MyActionCam Facebook oldalán és a Drónfotó Pályázat oldalán. 

A II. Drónfotó Pályázat győztes képei a következők lettek:

Németh Zsolt_ Egy kedves Balinézzel - közönségdíj
A közönségdíjat nyerte: Németh Zsolt: Egy kedves Balinézzel c. fotója.
Zsoltot a díjátadóra a párja is elkísérte, ő a kék ruhás hölgy a képen. Ahogy a helyszínen is, úgy most is csak a fotózás folytatására tudjuk őket biztatni, gratulálunk a nyereményükhöz, ami egy DJI Osmo Pocket volt. 

 


A Speciális kategória nyertese Domonkos Sada: Világok között című képe.
A Díjátadón megtudtuk, hogy ez igazából egy túlbonyolított szelfi, és a zöld kabátos alak a képen maga az alkotó. Gratulálunk a kísérletezőkedv és a vizuális bravúrok ötvözéséhez, pontosan ezt vártuk ettől a kategóriától, reméljük, jövőre több ilyen bátor alkotás érkezik, és mertek kísérletezni! Sada is ehhez kapott most nyereményként némi technikai segítséget az Insta 360 kamera képében.

 

III. helyezett: Török János - Bivalyok
A III. helyezett: Török János "Bivalyok" című képe 
lett a zsűri döntése alapján. János sajnos nem tudott részt venni a díjátadón, de a pályázati anyagából tudjuk, hogy ez a csodálatos fotó (amely az értékelési szempontok közül a megismételhetetlenségre megkapta a maximális 5 pontot mindenkitől) a Nagyszéksósi Bivalyrezervátumban készült. János nyereménye egy DJI Osmo Action kamera. 

 


II. helyezett: Dr. Simán László: Tengerszem
Az értékelés úgy zajlott, hogy az öt zsűritag 5 különböző szempont szerint, maximum szempontonként 5 ponttal értékelt minden előválogatott fotót (miközben nem tudták, ki az alkotó). Ez a kép az összpontszámban mindössze 2 ponttal (!) maradt le az I. helyezett mögött, és már a címét is imádtuk a kifejező szójáték miatt. Sajnos Dr. Simán László külföldi elfoglaltsága miatt nem vett részt az átadón, de nyereménye, a DJI Osmo Action várja őt bemutatótermünkben. 

 

I. helyezett: Kirják József - Aranyfa
I. helyezett: Kirják József: Aranyfa
Az idei győztes fotó készítője siklóernyőn kezdte a légifotózást, az itt megszerzett tudását fejleszti tovább akkor is, mikor a DJI Phantommal repül. A kép nagyon tudatos kompozíció eredménye: egy alföldi kiszáradt folyómeder látható rajta a szikes talajjal keretezve, a meder tetején már elalgásodott a víz. A kék szín nem utómunka eredménye, de nem is a folyó szokásos színe: a nap ideális állását kellett megtalálni ahhoz, hogy ez a különleges fotó elkészülhessen. Az alapos alkotói munka most a fődíj elnyerését hozta magával: József egy DJI Mavic 2 Pro drón egy éves használatának jogát kapta meg, a drónhoz tartozó Fly More Kit kiegészítőcsomaggal és persze DJI Care biztosítással.


Az összes alkotónak gratulálunk, minden pályázónknak köszönjük a részvételt, szeretettel várunk Titeket jövőre is!

 

Korábban a témában: 

A 2018-as I. Drónfotó Pályázat után itt volt az ideje meghirdetni a másodikat. Az időzítés épp csak annyit módosult, hogy a nyaralás képei még beleférjenek. 

 

 

Óriási sikert hozott a tavaly I. Drónfotó Pályázat, így idén biztosan várható volt a folytatás. A megmérettetésben idén a MyActionCam médiapartnere az Indafotó, ők adják a képek feltöltéséhez és a szavazáshoz szükséges háttérfelületet, illetve kapcsolódik az idei rendezvényhez egy blog is, ahol például a zsűritagok nyerő tippjeit is elolvashatjátok. 


A II. Drónfotó Pályázatra 2019. szeptember 15-ig küldhetsz pályaműveket, fejenként maximum 3 darabot. A képek között idén a Speciális kategória is megjelenik, ide a flatland képeket, szférikus panorámákat és hasonló technológiai megoldásokat várjuk.

Mielőtt pályáznál, érdemes elolvasni a kiírást és a gyakran ismételt kérdéseket, ha pedig továbbra sem kaptál választ valamire, a marketing@myactioncam.hu vagy a support@inda.hu címen szívesen segítünk neked.

Fotóidat először az Inda rendszerébe kell feltöltened, ezután tudod őket beválogatni a Drónfotó Pályázat képei közé. 

Ha inspirálódnál, vagy csak a többiek képeire vagy kíváncsi, kattints ide: https://indafoto.hu/gyujtemenyek/azevdronfotoja19

A pályázatnak saját Facebook oldala is van, de a MyActionCam Facebookján és Instagramján is újabb és újabb trükköket és belsős infókat tudhatsz meg - érdemes követni ezeket. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír dji kamera
Raktárkészlet
Loading...
Kövess minket!