Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

DJI Phantom 4 RTK Combo

Youtube videók

Ár:
2.222.500 Ft (1.750.000 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-11
Gyártó: DJI
Cikkszám: DJIP4PR-RTK
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DJI Phantom 4 Intelligent 5870mAh Battery DJI Phantom 4 Intelligent 5870mAh Battery
75.601 Ft 55.000 Ft
DJI Terra Pro 1 éves előfizetés (1 eszközre) DJI Terra Pro 1 éves előfizetés (1 eszközre)
595.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Manapság a drónok egyik legnépszerűbb felhasználási területének a térképészet és földmérés számít, ahol a drónok hatékony és biztonságos használata jelentős előnyt biztosít a jelenleg használt módszerekkel szemben.

A fejlesztések ellenére sok földmérő és térképész aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a számítások pontossága a drónok által szolgáltatott adatoktól függ. A DJI az alapoktól gondolta újra technológiáját, és forradalmasítva a meglévő rendszereit, egy új szabványt fejlesztett ki a pontosság érdekében. Mindez a Phantom 4 RTK létrehozását eredményezte.

A Phantom 4 RTK drón egy kompakt megoldás, ami tökéletesen kielégíti a térképészet és földmérés igényeit, nagy felbontású kamerájával és a centiméter pontosságú RTK adatok rögzítésével. 

Könnyű repülés tervezés és intelligens kivitelezés  
A GS RTK alkalmazást kifejezetten a Phantom 4 RTK drónhoz tervezték. A KML-fájlok beilleszthetők az alkalmazásba és a felmérés optimalizálásához felhasználhatók. A terepen a GS RTK két tervezési módot kínál: a fotogrammetriát és a kijelölt útvonalon repülést. Ezek a módok lehetővé teszik, hogy pontosan meghatározva a drón repülésének útvonalát, beállítsa a leképezési paramétereket, például az átfedések arányát, magasságát, fényképezőparamétereit és sebességét. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy egyszerű legyen használni és a DJI arra számít, hogy az új felhasználók néhány perc alatt elsajátítják a kezelést.      

Kiváló minőségű és pontos képalkotó rendszer   
A Phantom 4 RTK standard 1 hüvelykes CMOS szenzort tartalmaz. Annak érdekében, hogy minden Phantom 4 RTK páratlan pontosságot kínáljon, minden egyes fényképezőgép objektívje szigorú kalibrációs folyamaton megy keresztül. Az egyes képek metaadataiba mentett paraméterek, lehetővé teszik az utófeldolgozást a szoftvereknek, hogy minden felhasználó számára egyedileg beállítható felvételek készüljenek. 

Egy céltudatos vezérlő  
Első pillantásra a Phantom4 RTK vezérlője ugyanolyan vezérlőnek tűnik, mint a Phantom 4 Pro-é, de néhány frissítéssel rendelkezik, hogy jobban eláthassa funkcióit. Tartalmaz egy microSD nyílást az utófeldolgozásra vonatkozó felmérési adatok tárolásához. A felhasználóknak lehetőségük van egy 4G dongle használatára is, hogy az RTK pozícionálási adatokat az internethez csatlakoztassák. Végül a GS RTK alkalmazás lehetővé teszi a pilóták számára, hogy intelligens módon irányítsák Phantom 4 RTK-jukat, többféle tervezési móddal.

Centiméter pontos pozícionálás
Az új RTK modul közvetlenül a drónba lett integrálva, amely ennek köszönhetően valós idejű, centiméter pontosságú pozicionálási adatokat biztosít a felhasználónak a képek metaadatainál.

Megbízható repülésstabilitás (GNSS redundancia)
Olyan helyeken, ahol a jelerősség gyenge, a közvetlenül az RTK modul alá helyezett GNSS modul a repülésstabilitás fenntartására szolgál olyan jelszegény környezetben, mint például egy sűrűn lakott nagyváros. A két modul kombinálásával a Phantom 4 RTK képes optimalizálni a repülésbiztonságot, miközben biztosítja a legpontosabb adatokat a komplex felmérési, feltérképezési és ellenőrzési munkafolyamatokhoz.

Pontos adatok összegyűjtése a TimeSync segítségével
A Phantom 4 RTK pozicionáló moduljainak teljes kihasználása érdekében az új TimeSync rendszert azért hozták létre, hogy folyamatosan összehangolja a repülésvezérlőt, a kamerát és az RTK modult.

A TimeSync biztosítja, hogy minden fénykép a legpontosabb metaadatokat használja, és rögzítse a helymeghatározási adatokat a CMOS központjában. Optimalizálja a fotogrammetriai módszerek eredményeit és lehetővé teszi, hogy a kép elérje a centiméter pontosságú pozicionálási adatokat.

Precíz képalkotó rendszer
A Phantom 4 RTK-val mozgás közben is tökéletes felvételeket készíthet. A nagy felbontásnak köszönhetően 2,74 cm-es földmintavételi távolságot (GSD) érhet el 100 méteres repülési magasságban.

Támogatott mobil SDK
A DJI Mobile SDK egy szoftverfejlesztő készlet, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a DJI termékek funkcióinak és képességeinek elérését. A Phantom 4 RTK Mobile SDK támogatással készült, hogy a felhasználók személyre szabott automatizált funkciókat hozhassanak létre.

Zökkenőmentes videók
A Phantom 4 RTK a DJI OcuSync védjegyével rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű és alacsony késleltetésű videó továbbítását legfeljebb 7 kilométeres távolságban. Ez a kiterjesztett tartomány tökéletes megoldás lehet a nagyméretű feltérképezési projektekhez.      

Kompatibilitás a D-RTK2 mobil állomással  
A D-RTK2 mobilállomások segítségével még jobb térképezési eredményeket érhet el, amely tökéletesen illeszkedik a Phantom 4 RTK-hoz. A D-RTK2 támogatja a Phantom 4 RTK-t úgy, hogy centiméteres pontossággal biztosítja a távolságkülönbséget. Az OcuSync-hez hasonlóan a D-RTK2 gyors és pontos pozícióadatokat szolgáltat minden állapotban.      

 • 4 rotoros drón
 • 3 tengelyes kamerastabilizátor
 • 4K videó felbontás
 • 20 MP állókép
 • 29 perc repülési idő
 • Körkörös akadály érzékelés
 • H.265 kódolás
 • 100 Mbps
 • 5,5" kijelző a kontrolleren
 • Magnéziumból készült
 • Galvanizált gimbal
 • RTK rendszerrel
 • Földi egységgel szerelve

Kicsomagolás:

Beüzemelés:

Specifikáció:

4 rotoros drón, 3 tengelyes kamerastabilizátor, 4K videó felbontás, 20 MP állókép, 29 perc repülési idő, körkörös akadály érzékelés, H.265 kódolás, 100 Mbps, 5,5" kijelző a kontrolleren, magnéziumból készült, galvanizált gimbal, 100 Mbps

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: DJI, Phantom 4, RTK

Keresés