Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian drón + ajándék DJI Multifunctional Backpack és Prop Guard

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian drón + ajándék DJI Multifunctional Backpack és Prop Guard Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
619.900 Ft (488.110 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: P4PRPOB
Cikkszám: P4PRPOB
Elérhetőség: Raktáron, 2-5 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DJI
Kapható választék:
választható ajándék:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DJI Care Refresh (Phantom 4 Pro) kiterjesztett garancia DJI Care Refresh (Phantom 4 Pro) kiterjesztett garancia
53.900 Ft
DJI Phantom 4 Intelligent Flight 5870mAh Battery (Obsidian Edition) DJI Phantom 4 Intelligent Flight 5870mAh Battery (Obsidian Edition)
59.900 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

DJI Phantom 4 Pro+ vásárlásakor (a készlet erejéig) ajándék propeller védő és hátizsák jár!

 

Amennyiben igényt tartasz rá, legújabb szolgáltatásunk keretében szakértő kollégáink beaktiválják, teljesen menetkész állapotba hozzák a nálunk vásárolt drónt, illetve (személyes átvétel esetén) a felhasználással kapcsolatos gyakorlati tanácsokkal is tudnak segíteni. A szolgáltatás díjtalan, ellenben személyes átvétel esetén csak előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani, házhoz szállítás esetén pedig némileg megnöveli a szállítási időt.

 

 

 

DJI Phantom 4 Pro + Obsidian

A Phantom 4 Pro és a Phantom 4 Pro+ esetében a drón felépítése, kamerája teljesen megegyezik. A Phantom 4 Pro+ a távirányítójában különbözik, ez ugyanis egy 5,5”-os kijelzővel lett ellátva.

1” 20 MP CMOS

A képminőségnél fontosabb a szenzor méret, mint a pixelek száma, lévén, hogy egy nagy szenzor, minden pixelen több információt rögzít, ezáltal javul a kép dinamikatartománya, jel-zaj viszony, és a gyenge fénynél készített képek minősége. A Phantom 4 Pro Obsidian 1-inch 20-megapixeles CMOS szenzora a négyszerese a Phantom 4 ½.3in érzékelőjének. Nagyobb pixeleket használ és maximális ISO-t  (12800), javított kontraszttal. A képek azonnali felhasználásra is elég jó minőségűek, azonban elegendő adatot rögzít egy esetlegeses utómunkához is.

Műsor optimalizált 4K

Egy továbbfejlesztett videó feldolgozó rendszer lehetővé teszi a videó rögzítését mozi és műsor optimalizált DCI 4K/60 (4096x2160/60fps) 100Mbps bitrátával, lehetővé téve a nagy felbontású lassított felvételt. A Phantom 4 Pro Obsidian támogatja a H.265 video codec-et is (maximum felbontás 4096x2160/30fps). Nagy dinamikatartományú D-log-ban való rögzítés esetén kihozható a legtöbb az utólagos színezésnél.

Nagy felbontású objektív

Az objektív felbontása és kontrasztja kritikus pontja a képminőségnek, mivel csak egy minőségi objektív tud éles és élénk képet készíteni nagy felbontásban. A Phantom 4 Pro Obsidianra szerelt kamera, a Phantom 4 Pro-val megegyezően légi felvételekre lett optimalizálva. F2.8 széles látószögű optika, 24mm-es ekvivalens gyújtótávolsággal. Nyolc tagból áll- kettő aszférikus – hét csoportba rendezve, mely elfér egy kisebb, még kompaktabb keretben.  DJI kamera esetében, az MTF (Modulation Transfer Function) eredményeket publikussá tették, így jobban érthetővé válik mindenki számára az optika teljesítménye.

Rögzíts minden pillanatot

A légi felvételek nem csak tájképek készítésére szolgálnak. Új perspektívát hozhat mindenben, legyen szó akciójelenetről vagy akár motorversenyről. Mozgó tárgyakat rögzíteni nagy sebességnél mindig is kihívás volt elektronikus zárral ellátott repülő kamerák számára, . Ebből adódóan a Phantom 4 Pro Obsidian, mechanikus zárat és egy nagy fényerejű fix objektívet használ.  A max mechanikus zársebesség 1/8000 másodpercre lett feljavítva, és a Burst Mode (sorozatkép) 14fps-ben 20 megapixeles képek készítésére képes, így garantálja, hogy a tökéletes pillanatról nem maradunk le.

Akadály érzékelő öt irányba

 A Phantom 4 Pro Obsidian, a Phantom 4 Pro-hoz hasonlóan rendelkezik a nagy felbontású sztereó vizuális szenzorral a hátulján, ill. egy pár el lett helyezve az elején, emellett további infrared érzékelő rendszer található a drón jobb és bal oldalán. Ez a hálózat öt irányba érzékeli az akadályt, és négy irányba el is kerüli azt, ezáltal megvédi a Phantom 4 Pro Obsidian-t az akadályoktól és a filmkészítőknek megadja a magabiztosabb repülési élményt, aminek következtében még komplexebb videók készülhetnek.

Hat-kamerás navigációs rendszer

Három szett dupla vizuális szenzor formál egy hat-kamerás navigációs rendszert, mely folyamatos működésben van, kalkulálja a sebességet és a távolságot a drón és az akadály között. Ezt a vizuális szenzorhálózatot használva előrefelé, hátrafelé és lefelé, a Phantom 4 Pro Obsidian képes pontosan és precízen lebegni GPS nélküli helyeken, például beltéri repülésnél vagy akár egy ablakon való keresztülrepülésnél is, minimális pilóta vezérléssel. A Phantom 4 Pro Obsidian komplex környezetben is képes repülni, akár 50km/h sebességgel, miközben kikerüli az útjába kerülő akadályokat. Automatikusan igazítja az akadály érzékelő módszert a sebességhez, lehetővé téve azok kikerülését kisebb vagy nagyobb sebességnél.

 

Mi az a FlightAutonomy?

A FlightAutonomy egy fejlett intelligenciájú és repülés automatizálási platform. Egy komplex hálózatból áll össze. Tíz komponensű csoportból, közte hét kamerával (elülső, hátulsó és az alsó dual vizuális érzékelők, ill. a fő kamera), egy infravörös érzékelő rendszerből, kettős műhold pozícionálóból (GPS & GLONASS), kettő lefelé néző ultrahangos távolságmérőből, IMU és íránytűből, és egy csoport erőteljes specializált processzor magból. A Phantom 4 Pro Obsidian valós időben szerzi be az adatokat a környezetről,  és információkat gyűjt a magasságról és a közelben lévő akadályok pozíciójáról. Így hoz létre egy 3D térképet, melyen el tudja helyezni saját magát. Az IMU és az iránytűk gyűjtik az alapvető repülési adatokat (sebesség és irány), még a másodlagos IMU és iránytű felügyeli a a kritikus adatokat és kiszűri a lehetséges hibákat, mellyel jelentősen növeli a repülési biztonságot.

Infravörös érzékelő rendszer

A Phantom 4 Pro Obsidian fehér társához hasonlóan, infravörös érzékelőt használ. A test jobb és bal oldalán lett elhelyezve, ezek mérik fel a távolságot az eszköz és bármilyen akadály között, 3D infravörös szkenner segítségével. Kezdő és tripod módban, ezek a szenzorok vízszintesen 70°-os látószöggel rendelkeznek, míg függőlegesen 20°-al, ezzel biztosítva a széles látószöget a Phantom oldalán, 7 méteres távolságig. A megszokott ultrahangos szenzorok csupán 3-5 méteres távolságig voltak hatékonyak, emellett könnyen „megzavarodhattak” a propeller okozta vibrációtól vagy egyenetlen felület észlelésekor. Az infravörös érzékelőrendszer képes nagy területet feltérképezni, miközben felméri a távolságot, meghatározza a legközelebbi tárgyat, elkerüli az interferenciát és megbízható védelmet nyújt.

 

A Phantom 4 Pro Obsidian távirányítója egy beépített Lightbridge HD videójel továbbítóval lett ellátva, így 5.8GHz-es támogatással rendelkezik. Lehetőség van választani a 2.4Ghz és az 5.8Ghz frekvencia között, ami lehetőséget ad a pilótának az interferencia zavar csökkentésére, vagy ha az egyik frekvencia túl van terhelve, akkor az ebből adódó késés is csökkenthető a váltással. Általában a  Wi-Fi videó jeltovábbító rendszer 2.4GHz-t használ, az irányítás pedig 5.8GHz-en dolgozik, ezzel elkerülve az interferencia zavart, ami ugyan azon csatorna használatából adódhat. A két különböző frekvencia használata negatív irányban hat a repülési teljesítményére.

A Lightbridge HD videójel továbbító rendszer, ami a Phantom 4 Pro Obsidian-ban használatos, TDM-t (Time Division Multiplexing) használ a jeltovábbításra, lehetővé téve, hogy ugyan azon a frekvencián küldje és fogadja az információt. A 2.4GHz frekvencia gyakran zavarva van a Wi-Fi jel miatt, az 5.8GHz növeli a jeltovábbítás hatékonyságát. Bekapcsolásnál a Phantom 4 Pro felméri a helyi frekvencia telítettséget, és automatikusan kiválasztja a legkisebb interferencia zavarnak megfelelőt. Ezáltal lehetővé teszi a maximális videó jeltovábbítást, mely akár 3.5km is lehet (CE, interferencia zavar és akadály nélkül.)

Intelligens repülés

A drónokat egyre könnyebb és könnyebb irányítani, de a gyakorlat nélkülözhetetlen a minőségi légi felvételek készítéséhez. A DJI látó és mélység érzékelő technológiáját használva, a Phantom 4 Pro Obsidian komplex mozgásokra képes, miközben az utasítás maga egyszerű. Ellentétben a műholdas helymeghatározáson alapuló intelligens repüléssel, az Intelligent Vision, biztosítja a precíz kamera nézetet és a kontrolt.

Draw

Egyszerűen rajzolj egy útvonalat a kijelzőre, és a Phantom 4 Pro Obsidian abba az irányba fog mozogni miközben a magasságot megtartja. Ennek segítségével a pilóta a kamera irányítására tud koncentrálni és a komplexebb fényképekre. Két Draw üzemmód van, melyeket különböző esetekben lehet használni.

Standard: Az eszköz azonos sebességgel repül végig a megadott útvonalon és a kamera közben előrefelé néz.

Free: A drón csak akkor halad az útvonalon, ha arra utasítást kap, a kamera bármely irányba fordítható ebben a módban.

ActiveTrack

A Phantom 4 Pro Obsidian automatikusan felismer tárgyakat, követi és rögzíti azokat, miközben mozgásban vannak.

Gyorsan mozgó tárgyakat nehéz követni,  de a fejlett képfelismerő technológiának köszönhetően, melyet a Phantom 4 Pro is használ, könnyen felismeri a tárgyakat és a keretben tartja, míg követi. Ez az új algoritmus több képet/tárgyat képes felismerni, járműtől az állatokig, és a repülési dinamikáját hozzá igazítja, ezáltal biztosítva a még jobb felvételt.

A pilóta választhat:

Trace – a követni kívánt tárgyat hátulról vagy szemből követi, automatikusan kikerülve az akadályokat

Profile – a tárgy mellett repül, különböző szögekből megközelítve

Spotlight – a tárgyunkat középen tartja, repüljünk bárhol is

Tapfly

Repülj bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli*, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.

*Az akadály kikerülés nem elérhető a TapFly Free módban.

Hazatérés

A továbbfejlesztett hazatérő funkció, automatikusan ki tudja választani a legjobb utat, a környezettől függően. Repülés közben menti a lerepült utat, lehetővé téve, hogy hazafelé ugyan azon az útvonalon jöjjön, miközben kikerüli az akadályokat, még akkor is, ha a távirányító le van csatlakoztatva. 

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, ún. tükrözése (technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz történő újraközvetítése), bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!