Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

DJI Cendence

Ár:
367.900 Ft (289.685 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DJICENDENCE
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az eredeti ötlet az volt a Cendence távirnyító megalkotásánál, hogy kombináljuk az Inspire 2-őt, a Tracktenna-t valamint a CrystalSky monitort egy magasan integrált rendszerré. Ennek a megközelítésnek lényeges részeként a Cendence olyan moduláris komponenseket és vezérlőket kínál, amelyek teljes mértékben felismerik az Inspire 2 alkalmazások valódi potenciálját.

Professzionális távirányító

Sok szempontból a Cendence távirányító az Inspire 2-re lett szabva. Azonban kompatibilis más professzionális DJI termékekkel is.

  • Legfeljebb 5 analóg vezérlőcsatornát és több mint 10 testreszabható gombot tartalmaz, javítva az általános vezérlési hatékonyságot.
  • A Cendence dizájnja az antenna cserélhetőséget kínál. A nagyméretű antenna vagy a DJI Tracktenna képes növelni a DJI Lightbridge technológia erejét jelentősen növelve az általános interferenciamentességet és a képminőséget.
  • A HDMI, SDI, USB és CAN portok a robosztus terjeszkedés képességét biztosítják.
  • A Cendence egy integrált Cedence Monitor Mounting Bracket-tel érkezik.

Több funkciót kombinál

Tárcsák, karok és gombok

Az elülső panelen lévő két gomb irányítja a gimbal elmozdulását, valamint a jobb és bal oldali karok és a fókusz állító gomb a valós idejű beállításokat és a gimbal kamera beállítását teszi elérhetővé, ezzel lehetővé téve a fókusz és a rekeszérték állítását.

Kamera beállítások

A gyors kamera beállításokhoz személyre szabhat néhány gyorsbillentyűt, bizonyos beállításcsoportokhoz, vagy a gyakran használt beállításokat mentheti.

Egyéni vezérlés

A testreszabható gombok segítségével gyorsabban engedélyezhetik vagy letilthatják a gyakran használt funkciókat, például a fókusz emelést, a színhullámot, az akadályok elkerülését és a home pontok alaphelyzetbe állítását, illetve a figyelmeztetéseket. Mindezt az applikáció használata nélkül.

Gomb kombinációk

Forgassa el a tárcsákat vagy mozgassa a jobb/bal oldali karokat miközben bizonyos gombokat lenyomva tart, ezzel irányítva a gimbalt, a zársebességet, a rekeszértéket vagy az ISO-t.

Levehető formatervezés, CrystalSky kompatibilis

A CrystalSky monitor a Cendence távirányítóhoz rögzíthető a Cendence Monitor Mounting Bracket segítségével.

A Cendence távvezérlő antennái, PCB, taróelemek, és akkumulátorok mind könnyen leválaszthatók, így a hardware-ei könnyen frissíthetőek, így testreszabhatja a vezérlőt a jövőbeni DJI repülőgépekkel való kompatibilitás érdekében.

Kettős vezérlés

Amikor precíziós kameravezérlésre van szükség, a Cendence távvezérlő csatlakoztatható elsődleges vagy másodlagos távirányítóként az Inspire 2 távvezérlőjével vagy egy másik Cendence-el.

Több port

  1. Az SDI és HDMI portok támogatják a 1080i50 és a 720p60 közötti sugárzást.
  2. Csatlakoztassa a DJI Focus, Tracktenna vagy egyéb kompatibilis eszközöket a CAN porton keresztül. Használja a Tracktenna-t, hogy stabil és nagy sávszélességű átvitelt érjen el hosszú távon 2.4 GHz vagy 5.8 GHz frekvenciasávokon. Az Inspire 2 használatával a Tracktenna 10 Mbps maximális adatátviteli sebességet ér el 2 km alatt, ami drámai módon javítja a video downlink minőségét.
  3. Az USB port támogatja a mobileszközökkel való összeköttetést

Akkumulátor rendszer

A Cendence cserélhető akkumulátort használ, melynek a maximális működési ideje 4 óra. Ha lemerül, csak cserélje ki az akkumulátort vagy töltse a Cendence-t a tápcsatlakozón keresztül. A Cendence ugyanazokat az akkumulátorokat használja, mint a CrystalSky monitor, növelve a termék szinergiáját.

Különböző tartozékok

Praktikus kiegészítők a Cendence könnyű használatához

  1. A Cendence Support Rig segítségével szabályozható a vezérlő súlya, ami megkönnyíti a hosszú időn keresztül történő tartást.
  2. A Control Stick Covers megvédi a portól a stick-eket, biztosítva a sima és megbízható vezérlést.
  3. A cserélhető mobileszköz tartó lehetővé teszi, hogy csatlakoztasson egy telefont vagy táblagépet a CrystalSky monitor helyett.

Kompatibilitás

A Cendence jelenleg az Inspire 2-vel és a Matrice 200 szériával kompatibilis.

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra a bemutatótermünkben és webáruházában vásárolt termékekre a magyarországi fogyasztóvédelmi törvények szerinti hivatalos, a forgalmazók által vállalt feltételeknek megfelelő.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés