Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

DiskStation DS3615xs

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: DS3615xs
Cikkszám: 1819
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

Kifogástalan teljesítmény

A DS3615xs akár 2 214.77 MB/mp olvasási átviteli sebességet és 231 295 IOPS1 olvasási képességet kínál. A DS3615xs 4 GB RAM memóriával rendelkezik, amely akár 32 GB ECC RAM memóriáig bővíthető, biztosítva a vállalkozások számára az adatok pontosságát és a kiemelkedő teljesítményt.

 

A hardvertitkosító motor fokozza a fájlátviteli sebességet

Az adatok titkosítása minden biztonsági házirend elengedhetetlen feltétele. A dedikált hardveres titkosítómotorral felszerelt DS3615xs ideális digitális védelmet biztosít bizalmas fájljainak és mappáinak, amelyeket jelentős adatvesztés nélkül titkosíthat és küldhet át működés közben is. A DS3615xs 2 182.16 MB/mp átviteli sebességet biztosít a titkosított adatokhoz.
 

 

Robusztus méretezhetőség 36 meghajtóig

A 12 HDD-tálcával felszerelt, legfeljebb két Synology DX1215 bővítőegységet támogató DS3615xs használatával a teljes tárhelykapacitás akár 216 TB-ra is problémamentesen kibővíthető, egy kötet pedig működés közben akár 108 TB-ra bővíthető. Amikor a DS3615xs tárhelykapacitása kimerülőben van, a bővítés könnyűszerrel megoldható, mivel akár 36 HDD-t vagy SSD-t is támogat. A DS3615xs rugalmas tárhelykapacitást és kiegyensúlyozott teljesítményt kínál a különböző alkalmazások és folyamatok igényeinek megfelelően.

 

10 GbE és SATA III 6 Gb/mp támogatás

A DS3615xs az alapértelmezett 4 gigabites porton túl egy harmadik generációs PCI Express x8 csatlakozóval rendelkezik, amely támogatja a 10 GbE hálózati csatolókártyák (NIC) telepítését, a maximális sávszélesség biztosítása érdekében. A natív SATA III 6 Gb/mp támogatással rendelkező DS3615xs jelentős rendszerterhelés mellett is biztosítja az optimális adatfeldolgozást.

 

SSD gyorsítótár-technológia

A DS3615xs eszközön kombinálhatók a merevlemezek és az olvasásra/írásra optimalizált SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, eközben minimalizálva a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár-olvasási és -írási támogatással az DS3615xs jelentősen csökkenti az I/O késleltetést, anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel a vállalkozása most jelentősen fokozhatja a kiszolgáló teljesítményét.

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS3615xs zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A DS3615xs eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS3615xs eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS3615xs kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

 

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A DS3615xs zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere® 5 és VAAI integrációval rendelkező DS3615xs segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

 

Egységesített tárolási rendszer

A DS3615xs lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy költséghatékonyan kezeljék a többprotokollos adatokat a fájlszintű (NAS) és tömbszintű (SAN) tárhelyek egyetlen egységes rendszerbe való integrálásával. A fájlokat zökkenőmentesen megoszthatja a Windows®, Mac® és Linux® platformok között, átfogó hálózatiprotokoll-támogatással (CIFS/SMB, AFP és NFS). A DS3615xs által biztosított költséghatékony iSCSI lehetővé teszi, hogy a nagyvállalkozások adatközpont-tárolótömbökben egyesítsék tárolt adataikat. Az iSCSI LUN fájlszinten alkalmazható Thin provisioning technológia maximalizálja a tárhely kihasználását a kiosztás felülírásával és a tárhely szükség szerinti növelésével.

 

Védelem a LUN biztonsági mentéssel, pillanatfelvétellel és klónozással

A DS3615xs fokozottan megkönnyíti az adatok áthelyezésének és másolásának feladatát virtualizációs környezetekben a LUN biztonsági mentés, LUN pillanatfelvétel és LUN klónozás funkciókkal. A DS3615xs külön költségek nélkül biztosítja az iSCSI LUN biztonsági mentést a tárhely szintjén. A Synology LUN klónozás és LUN pillanatfelvétel az eredeti méretnek mindössze 1/1000-ét foglalja el, amivel kiemelkedő mértékben optimalizálhatja a tárhelyhasználatot. Ezenkívül a Synology LUN pillanatfelvétel-technológia alkalmazásával LUN-onként akár 256 pillanatfelvétel készítésére is képes, anélkül, hogy bármilyen hatással lenne a rendszer teljesítményére. A VMware vSphere és Windows környezetben használt kiszolgálók támogatásának javításával a szolgáltatás garantált VM állapot- és adatkonzisztenciát kínál az informatikai szakembereknek az egységesített pillanatfelvételek által.

 

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

 

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS3615xs eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal. 

 

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát és megbízhatóságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS3615xs eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen high-availability fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Shared Folder Sync funkció valós időben másolatot készít az adatokról egy távoli helyen lévő másik Synology NAS eszközre annak érdekében, hogy tartani tudja vállalkozása előírt katasztrófaelhárítási idejét az azonnali helyreállítás érdekében. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS3615xs a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

 

Védje meg adatait

A DS3615xs fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a DS3615xs egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

 

Különböző kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitást!

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Intel Core i3-4130
CPU architektúra 64-bit
CPU frekvencia Kétmagos 3.4 GHz
Lebegőpontos Igen
Hardveres titkosító motor (AES-NI) Igen
Memória
Rendszermemória 4 GB DDR3 ECC
Előtelepített memóriamodul 2 GB x 2
Memóriaaljzatok száma 4
Memória bővíthetősége: 32 GB (8 GB X 4)
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák 12
Merevlemeztálcák max. száma bővítőegyéggel 36
Kompatibilis meghajtótípus
 • 3.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2,5" SATA III / SATA II HDD
Maximális teljes belső kapacitás 96 TB (8 TB HDD x 12) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Maximális teljes kapacitás bővítőegységekkel 288 TB (8 TB HDD x 36) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete
 • 200 TB (32 GB RAM szükséges, kizárólag RAID 5 vagy RAID 6 csoportokhoz)
 • 108 TB
Működés közben cserélhető merevlemezek Igen
Külső portok
USB 3.0 port 2
Bővítőport 2
Fájlrendszer
Belső meghajtók EXT4
Külső meghajtók
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 270 mm x 300 mm x 340 mm 
Súly 9.8 kg 
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 4 (Link Aggregation / feladatátviteli támogatással)
PCIe x8 10GbE / 1GbE csatlakozó hálózati kártyához 1 (x8 üzemmódban)
LAN/WAN Wake-támogatás Igen
Rendszerventilátor 120 mm x 120 mm x 2 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
Könnyen cserélhető rendszerventilátor Igen
Vezeték nélküli támogatás (adapter) Igen
Tápfeszültség helyreállítása Igen
Zajszint* 27.4 dB(A) 
Ütemezett be-/kikapcsolás Igen
Tápegység / adapter 500W 
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 88.48 W (hozzáférés) 
43.54 W (HDD hibernálás) 
Brit hőegység 301.90 BTU/hr (hozzáférés) 
148.56 BTU/hr (HDD hibernálás) 
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class B
 • CE Class B
 • BSMI Class B
Garancia 5 év
Megjegyzések
 • Áramfogyasztás Western Digital 1TB WD10EFRX merevlemezekkel teljesen feltöltve.
 • Zajszinttesztelési környezet: Seagate 500GB ST9500325AS merevlemezekkel teljesen feltöltve, üresjáratban; két G.R.A.S. típusú 40AE mikrofon, egyenként 1 méternyire a Synology NAS előtt és mögött; háttérzaj: 17,2 dB(A); hőmérséklet: 23,6˚C; páratartalom: 58.2%.
 • Amikor több mint 24GB kapacitásra bővíti a RAM memóriát, az eredeti 4GB-os RAM modulokat el kell távolítani.
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 1024
Maximális iSCSI Target szám 64
Maximális iSCSI LUN szám 512
iSCSI LUN Klónozás/Pillanatfelvétel, Windows ODX Igen
RAID Group Igen
Támogatott RAID típus
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
RAID migráció
 • Basic to RAID 1
 • Basic to RAID 5
 • RAID 1 to RAID 5
 • RAID 5 to RAID 6
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával
 • RAID 5
 • RAID 6
 • JBOD
Global Hot Spare támogatású RAID típusok
 • RAID 1
 • RAID 5
 • RAID 6
 • RAID 10
SSD-támogatás
SSD gyorsítótár írás/olvasáshoz  Igen
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 16000
Maximális csoportszám 512
Maximális megosztott mappa 512
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 16
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 1024
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció Igen
NFS Kerberos-hitelesítés Igen
High Availability kezelő Igen
Napló központ Igen
Syslog események másodpercenként 3000
Virtualizáció
VMware vSphere 5 with VAAI Igen
Windows Server 2012 Igen
Windows Server 2012 R2 Igen
Citrix Ready Igen
Bővítőcsomagok 
Antivirus Essential Igen
Antivirus by McAfee (Trial) Igen
Audio Station Igen
Central Management System Igen
Cloud Station Igen
Maximális egyidejű fájlátvitel 1024
Cloud Sync Igen
Directory Server Igen
DNS Server Igen
Download Station Igen
Konkurens letöltési feladatok maximális száma 80
Glacier Backup Igen
HiDrive Backup Igen
iTunes Server Igen
Java Manager Igen
Mail Server Igen
Mail Station Igen
Media Server Igen
DLNA Compliance Igen
Note Station Igen
Photo Station Igen
RADIUS Server Igen
Surveillance Station Igen
Maximális IP kameraszám (licencek szükségesek) 75 (beleértve: 2 szabad licenc)
Összes FPS (H.264)* 2250 FPS @ 720p (1280x720) 
650 FPS @ 1080p (1920×1080) 
450 FPS @ 3M (2048x1536) 
200 FPS @ 5M (2591x1944)
Összes FPS (MJPEG)* 600 FPS @ 720p (1280x720) 
240 FPS @ 1080p (1920×1080) 
150 FPS @ 3M (2048x1536) 
150 FPS @ 5M (2591x1944)
Time Backup Igen
Maximális feladatszám 16
Video Station Igen
Videó átkódolás 1. csoport – 2. típus
VPN Server Igen
Maximum Connections 30
Megjegyzések A Surveillance Station átviteli sebessége Axis P1347 (H.264@1280x720@30 FPS) készülékkel tesztelve Surveillance Stationtől származó folyamatos felvételt használva valós idejű megjelenítéssel és kamerával történő mozgásérzékeléssel. A valós idejű megjelenítés és a felvétel a kamera ugyanazon adatfolyamán osztozik. A rögzített felvétel mentése 5 percenként történik, az archiválási mappa méretkorlátja 1 GB.
Környezetvédelem és csomagolás
Környezetvédelem Megfelel az RoHS-szabványnak
Tartalom csomagolása
 • Fő egység – 1 db
 • Üdvözlőkártya – 1 db
 • Kiegészítő csomag – 1 db
 • AC kábel – 1 db
 • RJ-45 LAN kábel – 2 db
Opcionális kiegészítők
 • Távirányító
 • Kameralicenc-csomag
 • 4GB (2GB X 2) ECC RAM Module Kit
 • 8GB (4GB X 2) ECC RAM Module Kit
 • 16GB (8GB X 2) ECC RAM Module Kit
 • Bővítőegység: DX1215 – 2 db
 • VS360HD
 • Synology Ethernet adapter E10G15-F1

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!