Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Termékek Menü

DiskStation DS115

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: DS115
Cikkszám: 1855
Elérhetőség: Hamarosan újra készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Synology

Leírás és Paraméterek

A kétmagos CPU gondoskodik a gyors magánfelhő szerverről

A kétmagos CPU-val szerelt DS115 elődjéhez képest nagyobb számítási és adattovábbítási teljesítményt biztosít, az átlagos olvasási sebesség 111.51 MB/s feletti, míg az írási sebesség meghaladja a 104.69 MB/s értéket. Segítségével gyorsabbá válik az adatátvitel, a médiafájlokhoz való hozzáférés, valamint zökkenőmentesebbé a felhővel való szinkronizálás.

 

A beépített lebegőpontos egység segíti a multimédiás tartalmak feldolgozását

A DS115 optimális multimédiás élményről gondoskodik az otthoni felhasználók számára. A beépített lebegőpontos egység révén a DS115 felgyorsítja a miniatűrök létrehozásának folyamatát, így javítja a fényképek megtekintésének élményét, valamint igény szerint az audiosávokat átkódolja MP3 formátumba, így csökkenti az adatfolyam által igényelt sávszélességet.

 

A szupergyors USB 3.0 felgyorsítja az átviteli sebességeket

A DS115 USB 3.0 porttal is rendelkezik, amelyen keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítja a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.ű

 

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

 

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows®, Mac®és Linux® platformokon keresztül a DS115 átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS115 könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

 

Vigye magával mindenhova a fájljait a felhőszolgáltatással

A DS115 átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation-ök és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation-ök között. A DiskStation készülékét a Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC és Baidu Cloud felhőszolgáltatásokkal is szinkronizálhatja, így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást.

 

A jegyzetfüzet, amely mindig Önnél van

Kívánta azt valaha, bárcsak mindenhova magával vihetné a jegyzeteit? A DS115 és a Note Station segítségével digitális jegyzeteket készíthet, hogy ne feledkezzen meg életének fontos és kevésbé fontos elemeiről. A jegyzetei RTF formátumban szerkeszthetők, jelszóval titkosíthatók, megoszthatók barátokkal, valamint szinkronizálhatók táblagéppel, okostelefonnal vagy böngészővel. Amennyiben hibát vét, egyszerűen állítsa vissza az előző változatot.

 

Élvezze a multimédiás könyvtár szolgáltatásait

A DS115 központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok (a Photo Station, az Audio Station és a Video Station) lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS115 minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás. 

 

Tartalom folyamatos közvetítése TV-re

A DS115 kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS115 eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra.

 

Tanúsított DLNA médiaszerver

Teljes körű DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező digitális médiakiszolgálóként (DMS) a DS115 elsődleges médiakiszolgálóként használható, amelyen egyaránt tárolhatók helyi és távoli lejátszásra szánt digitális multimédiás tartalmak. Miután csatlakoztatta egy routerhez, a DS115 eszközzel minden előzetes beállítás nélkül, folyamatosan zenét, fényképeket és videókat közvetíthet DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező eszközökre, például DLNA TV-kre vagy játékkonzolokra. Mi több, a DS115 tartalmát a DS audio alkalmazással is böngészheti és kijelölheti, miután a tartalmakhoz rendel egy DLNA-lejátszót egyazon helyi hálózaton belül.

 

Maradjon mobilis az alkalmazásaink használatával

A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (DS note, DS audio, DS video, DS photo+, DS cloud, DS file, DS download és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS115 eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat.

 

Mindenkinek elérhető otthoni megfigyelés

A Surveillance Station kiegészítő csomaggal és két ingyenes IP kameralicenccel rendelkező DS115 központosítja az otthoni megfigyelést. Nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni a tetszőleges számú IP kamerát az otthoni hálózathoz, párosítani azokat a DS115 eszközzel, majd megtekintetni a kamerákból érkező élő közvetítéseket, videókat rögzíteni és élvezni a számos egyéb fejlett szolgáltatást, mint például a mozgásérzékelés vagy a push értesítések. A több ezer különböző IP kamerát támogató termékhez könnyűszerrel talál majd megfelelő modellt és márkát. Óvja meg otthonát, anélkül, hogy csődbe menne!

 

Csatlakoztassa adatait gyorsan és könnyen

A Synology célkitűzése a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítani Önnek a DS115 eszközön elérhető szolgáltatások használatára. A Synology QuickConnect szolgáltatással nincs szükség nehézkes DDNS beállítások megadására. A QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult routerbeállításoktól és porttovábbításoktól, lehetővé téve a szórakozással és munkával kapcsolatos fájlok azonnali és költségmentes megnyitását bármely számítógépen, laptopon és mobileszközön.

 

Különböző kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitást!

 

Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell Marvell Armada 375 88F6720
CPU architektúra 32-bit
CPU frekvencia Kétmagos 800 MHz
Lebegőpontos Igen
Hardveres titkosító motor Igen
Memória
Rendszermemória 512 MB DDR3
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák 1
Kompatibilis meghajtótípus
 • 3.5" SATA III / SATA II HDD
 • 2.5" SATA III / SATA II HDD (opcionális 2.5"-es lemeztartóval)
 • 2.5" SATA III / SATA II SSD (opcionális 2.5"-es lemeztartóval)
Maximális teljes belső kapacitás 8 TB (8 TB HDD x 1) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete 16 TB
Külső portok
USB 2.0 port 1
USB 3.0 port 1
eSATA port 1
Fájlrendszer
Belső meghajtók EXT4
Külső meghajtók
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+ (Csak olvasásra; max. kötetméret: 2TB)
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység) 166 mm x 71 mm x 224 mm 
Súly 0.7 kg 
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port 1
LAN/WAN Wake-támogatás Igen
Rendszerventilátor 60 mm x 60 mm x 1 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód
 • Takarékos üzemmód
Vezeték nélküli támogatás (adapter) Igen
Tápfeszültség helyreállítása Igen
Zajszint* 18.2 dB(A) 
Ütemezett be-/kikapcsolás Igen
Tápegység / adapter 36W 
AC bemeneti feszültség 100V to 240V AC
Frekvencia 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás* 10.21 W (hozzáférés) 
5.44 W (HDD hibernálás) 
Brit hőegység 34.84 BTU/hr (hozzáférés) 
18.56 BTU/hr (HDD hibernálás) 
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Tárolási hőmérséklet -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség 5% - 95% RH
Hitelesítés
 • FCC Class B
 • CE Class B
 • BSMI Class B
Garancia 2 év
Megjegyzések Áramfogyasztás Western Digital 1TB WD10EFRX merevlemezekkel teljesen feltöltve.
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám 1
Maximális iSCSI Target szám 10
Maximális iSCSI LUN szám 10
Támogatott RAID típus Basic
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma 2048
Maximális csoportszám 256
Maximális megosztott mappa 256
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat 2
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat 128
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció Igen
NFS Kerberos-hitelesítés Igen
Napló központ Igen
Syslog események másodpercenként 100
Bővítőcsomagok 
Antivirus Essential Igen
Audio Station Igen
Cloud Station Igen
Maximális egyidejű fájlátvitel 128
Cloud Sync Igen
Directory Server Igen
DNS Server Igen
Download Station Igen
Konkurens letöltési feladatok maximális száma 30
Glacier Backup Igen
HiDrive Backup Igen
iTunes Server Igen
Java Manager Igen
Mail Server Igen
Mail Station Igen
Media Server Igen
DLNA Certification Igen
Note Station Igen
Photo Station Igen
RADIUS Server Igen
Surveillance Station Igen
Maximális IP kameraszám (licencek szükségesek) 10 (beleértve: 2 szabad licenc)
Összes FPS (H.264)* 300 FPS @ 720p (1280x720) 
90 FPS @ 1080p (1920×1080) 
60 FPS @ 3M (2048x1536) 
30 FPS @ 5M (2591x1944)
Összes FPS (MJPEG)* 90 FPS @ 720p (1280x720) 
54 FPS @ 1080p (1920×1080) 
36 FPS @ 3M (2048x1536) 
20 FPS @ 5M (2591x1944)
Time Backup

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra 24 hónap, GoPro kamerákra és kamerastabilizátorokra 12 hónap gyártói garanciát biztosítunk vásárlóink számára.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón és sportkamera specialista.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Raktárkészlet
Kövess minket!