Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Elfogadom
Menü

ANSMANN POWERLINE4.2PRO professzionális akkutöltő

Ár:
21.490 Ft (16.921 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ansmann
Cikkszám: POWERLINE4-2PRO
Elérhetőség: Raktáron, 2-5 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A töltők körében sokoldalú - okostelefonokhoz és mobiltelefonokhoz is.

A Powerline 4.2 Pro az univerzális töltő és a tesztállomás tökéletes kombinációja. A kiterjedt és rendkívül hasznos funkciók megfelelnek a professzionális felhasználók igényeinek a kereskedelmi és a magánszektorban, verhetetlen ár-teljesítmény arány mellett.

Micro AAA / Mignon AA akkumulátorokhoz és USB-eszközökhöz

Az intelligens gyors töltő akár négy Mignon és / vagy mikro akkumulátorra is alkalmas, és a kiegészítő USB töltőaljzatnak köszönhetően sokféle alkalmazást, például okostelefonokat vagy MP3 lejátszókat is tölthet.

Ideálisan koordinált töltési programok és töltési áramok minden akkumulátorhoz

A töltő tengely gombjai felhasználhatók az egyes akkumulátorok egyedi beállításainak elvégzéséhez, hogy optimálisan karbantarthatók és tölthetők egymástól függetlenül a maximális kapacitásig. Négy töltési program áll rendelkezésre, amelyekkel az akkumulátorokat feltölthetik, lemeríthetik, felfrissíthetik (ismételt feltöltés és kisütés), vagy megvizsgálhatják kapacitásukat. Ily módon a sérült akkumulátorok regenerálhatók, a használhatatlan elemek könnyen azonosíthatók és rendezhetők.

Többfunkciós, tiszta és megvilágított LCD kijelző

Minden egyes töltőhelynél a kijelző megjeleníti a kiválasztott töltési programot, valamint a cella feszültségét (V-ban), a töltési / kisülési áramot (mA-ban), a kapacitást (mAh-ban) vagy az eltelt időt (hh: mm-ben), így megbízható az ellenőrzése. Arról is értesíti, ha nem újratölthető akkumulátort helyezett be vagy ha az akkumulátor hibás.

Automatikus leállítás

A legkorszerűbb mikroprocesszor által vezérelt töltési technológia többszörös túlterhelés-védelemmel garantálja az optimálisan feltöltött akkumulátorokat és az enyhe töltési folyamatot.

Gyors töltés

A töltőáram manuálisan előzetesen kiválasztható a funkciógombok segítségével, és a behelyezett kerek cellák akár 1800mA-ig is tölthetők a gyors töltési folyamat segítségével. Ha nincs beállítva, akkor a töltés az előre beállított 600mA töltési árammal történik.

Egyéni nyomon követés

Az akkumulátorokat bármilyen töltőhelyen össze lehet keverni. Nem szükséges figyelembe venni a méretet vagy a kapacitást. A töltési folyamat során az egyes cellákat külön-külön figyeljük meg, és a maximális kapacitásig külön-külön töltjük fel.

Az eszköz világszerte használható (100–240 V).

Töltő 1-4 Micro AAA vagy Mignon AA készülékhez, 1 USB töltő kimenettel (5 V / 1000 mA)

NiMH akkumulátorokhoz használható

Állítható töltési áramok töltőhelyenként: 400mA, 600mA, 800mA 1-4 akkumulátor töltésekor, 400mA, 600mA, 800mA, 1500mA, 1800mA 1-2 akkumulátor töltésekor

Egyénileg választható töltési programok töltőhelyenként: TÖLTÉS (töltés), REFRESH (ismételt töltés és töltés a régi akkuk frissítéséhez), TEST (töltés, töltés a kapacitás meghatározása érdekében, töltés)

A kiválasztott töltési programok egyszerű felismerése az LCD kijelzőn

Mikrovezérlő által vezérelt töltés és az egyes akkumulátorok töltöttségi szintjének ellenőrzése

A következő paraméterek egyéni lekérdezése: feszültség (V) / kapacitás (mAh / Ah) / idő (hh: mm) / áram (mA)

Többszörös túltöltési védelem akkumulátoronként és a töltési folyamat automatikus leállítása

Rugós töltés és fordított polaritás elleni védelem

 

 

A terméket mint hivatalos magyarországi forgalmazó értékesítjük. Új DJI drónokra és kamerastabilizátorokra, GoPro kamerákra az új garanciális szabályok szerint 1, 2, illetve 3 év garanciát biztosítunk attól függően, hogy milyen értékű a termék.

A fenti szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

MyActionCam drón- és kameraspecialista.

Garancia 1 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékajánló

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu